• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Ay ne güzel sağlıkla buyutsunler yavrularını. .Darısı bize olsun sen bekliyor musun cnm normal mi olacak günümüz aynı ya..Bende daha bir belirti yok beklemedeyim sadece korku ve heyecan var..

tatlım ben de beklemedeyim. dr herşey yolunda normal yaparsın diyince bir gaza geldim :) bakalım kısmet inşallah gelirler uyuşuklar :)

gözün aydın cnm sağlıkla büyüt kızını insallah..normal doğum mu yaptın nasıl oldu bir anlatsana..
Selam kızlar. Cuma günü Kızımı kucağımıza aldık çok şükür. lokumum aynı beeennnn :KK49: maşallahhhh. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Annelik gerçekten çok farklı bir duyguymuş. Darısı sizlerin başına inşallah

Selam kızlar. Cuma günü Kızımı kucağımıza aldık çok şükür. lokumum aynı beeennnn :KK49: maşallahhhh. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Annelik gerçekten çok farklı bir duyguymuş. Darısı sizlerin başına inşallah
ne güzel Allah bağışlasın,darısı başımıza :KK49:

Merhaba kızlar.37+0 olduk çalışamaz raporu aldım bugün.:KK54:Bebişim 2600 gr yükselmiş şükür,böyle giderse 3 kilo olabilirmiş doğuma kadar.:KK76:Bebeğim kanala girmiş.Ne zaman gelir acaba kanala girdikten sonra sizce?

gözün aydın olsun canım, darısı başımıza:KK54:

Merhaba kızlar.37+0 olduk çalışamaz raporu aldım bugün.:KK54:Bebişim 2600 gr yükselmiş şükür,böyle giderse 3 kilo olabilirmiş doğuma kadar.:KK76:Bebeğim kanala girmiş.Ne zaman gelir acaba kanala girdikten sonra sizce?

masallah canım iyi dayandın 37 ye kadar:KK9: ben 34 te ayrıldım. ne güzel senin bebiş kanala girmiş. 37 dolunca gittim ben daha girmemiş dedi :KK43:bu haftasonu 38 bitiyor. cumartesi tekrar gideceğim inşallah girmiştir artık. sen de normal dogum istiyorsun değil mi? doktorun catı muayenesi yaptı mı? benimki 39 da yapacagım dedi ama bebiş o kadar bekler mi ki

Hayirli olsun canim benim Allah anali babali bol kahlalarla buyutmeyi nasip etsin insallah;);)

masallah canım iyi dayandın 37 ye kadar:KK9: ben 34 te ayrıldım. ne güzel senin bebiş kanala girmiş. 37 dolunca gittim ben daha girmemiş dedi :KK43:bu haftasonu 38 bitiyor. cumartesi tekrar gideceğim inşallah girmiştir artık. sen de normal dogum istiyorsun değil mi? doktorun catı muayenesi yaptı mı? benimki 39 da yapacagım dedi ama bebiş o kadar bekler mi ki
canım dayandım ama gel de bana sor o merdivenleri sisteme küfrederek çıktım diyebilirim :KK45: benim çatı muayenesi 35 haftalıkken oldu,çatı müsaitmiş.bebek de küçük olunca rahat normal yaparsın dedi.bir daha çatı yapmadı,gerek yok ben yapıp yapamayacağını anladım dedi.kanala girdi şükür evet,bu da normal olabileceğini gösteriyormuş.39 geç değil mi canım çatı için.bebişler 38 de gelebiliyor ya hani yine de sen bilirsin.doğum şekline karar vermesi seni rahatlatabilir diye düşünüyorum

evet canım tabi ki karar vermek çok rahatlatır. ben de 39 a kadar doğar diye düşünüyorum . ne bileyim doktor öyle dedi iste. yarın yine gidiyorum muayeneye. suyum iyiymiş , bebişin kafası normal doğuma engel olacak kadar büyük değil dedi. kordon dolanması da yokmuş. ama catı muayenesinin olmaması ve kanala girmemesi canımı sıkıyor. doğum sekli belli değil. acaba nasıl olacak diye düşünüp duruyorum

evet canım tabi ki karar vermek çok rahatlatır. ben de 39 a kadar doğar diye düşünüyorum . ne bileyim doktor öyle dedi iste. yarın yine gidiyorum muayeneye. suyum iyiymiş , bebişin kafası normal doğuma engel olacak kadar büyük değil dedi. kordon dolanması da yokmuş. ama catı muayenesinin olmaması ve kanala girmemesi canımı sıkıyor. doğum sekli belli değil. acaba nasıl olacak diye düşünüp duruyorum

canım belki doktor senin normal yapabileceğini düşünmüştür.yine de içimin rahat olmasını istiyorum de istersen yarın.kanala girmeyi hiç takma.bazı çocuklar son güne kadar beklermiş canım

canım belki doktor senin normal yapabileceğini düşünmüştür.yine de içimin rahat olmasını istiyorum de istersen yarın.kanala girmeyi hiç takma.bazı çocuklar son güne kadar beklermiş canım

inşallah canım, hayırlısı artık. zaten cok korkuyorum. geceleri gözüme uyku girmiyor. bir de bu belirsizlik... bakalım yarın ne diyecek

Back