- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
canım goguslerı sıkmamak gerekıyoms neden bılmıyorm ama sanırım prolaktınle alakalı rahım kasılmasına neden olabılır.sutun mutlaka gelecektır gelmezsse mama verecegız bı sure.ılk bebegımde mama vermemek için direndım ama karnı doymadıgı ıcın gece uyumuyor sureklı aglıyordu.sutum gelıncede gerek kalmadı cok sukur.sarılık korkulacak bısy degıl canım ınsallah yakalanmazlardacevap verdiğin için teşekkürler canım. Benim ilk gebelik olduğundan deneyimsizim Bir de cevreden doğum sonrası hemen emzirmen lazım yoksa bebek sarılık olur falan dediklerinden acaba gelir mi hemen diye merak ettim. Benim.arkadas 8. ayındayken sıkınca sut geliyormuş. Ben de arada deniyorum. ama benim göğüslerde tık yok henüz
kolostrum ılk gelen sarımsı bır sut canım.agız sutu de denır.bebege mutlaka verılmesı gerekır bagısıklık kazanması için çok önemlıBu arada kolostrum nedir?
sancı degıldır canım gayet normal .dogum sancıları duzenlıdır bellı aralıklarla gelır.kendını bellı eder oyuzden korkma sen bebısın hareketlerını takıp et yeterliMerhaba bebişlerini bekleyen anneler benim ilk gebeliğim ve 36cı haftanın içindeyim iki günden beri kasıklarımda sürekli bi ağrı var sanki adet olucakmışım gibi özellikle kızım hareketleri fazlalaşınca daha çok ağrı yapıyo haftaya kontrolüm var ama benim merak ettiğim doğum yakın mıdır yoksa normal mi böle olması şimdiden teşekkürler