- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
Ay ne güzel sağlıkla buyutsunler yavrularını. .Darısı bize olsun sen bekliyor musun cnm normal mi olacak günümüz aynı ya..Bende daha bir belirti yok beklemedeyim sadece korku ve heyecan var..
Inşallah canım bende aynen bekliyorum bakalim ne zaman gelecekler..tatlım ben de beklemedeyim. dr herşey yolunda normal yaparsın diyince bir gaza geldim :) bakalım kısmet inşallah gelirler uyuşuklar :)
tatlım onu yalışlıkla ekledim tam düzeltirken yakalamışsın heralde :) birazdan yaz da geliyo inşallh :)
Bende burdayimm beklemedeay evet bir biz kaldık sonlara..
Bende burdayimm beklemedemart anneleri subatta teker teker döküldü; )
Selam kızlar. Cuma günü Kızımı kucağımıza aldık çok şükür. lokumum aynı beeennnnmaşallahhhh. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Annelik gerçekten çok farklı bir duyguymuş. Darısı sizlerin başına inşallah
ne güzel Allah bağışlasın,darısı başımızaSelam kızlar. Cuma günü Kızımı kucağımıza aldık çok şükür. lokumum aynı beeennnnmaşallahhhh. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Annelik gerçekten çok farklı bir duyguymuş. Darısı sizlerin başına inşallah
Selam kızlar. Cuma günü Kızımı kucağımıza aldık çok şükür. lokumum aynı beeennnnmaşallahhhh. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Annelik gerçekten çok farklı bir duyguymuş. Darısı sizlerin başına inşallah
Merhaba kızlar.37+0 olduk çalışamaz raporu aldım bugün.Bebişim 2600 gr yükselmiş şükür,böyle giderse 3 kilo olabilirmiş doğuma kadar. Bebeğim kanala girmiş.Ne zaman gelir acaba kanala girdikten sonra sizce?
Aynen canim dalga geciyorum artik disleri de ciksin da oyle diyeEvet bir biz kaldık. .sanki hiç dogurmucak gibi hissediyorum kendimi gorseydik hayırlısıyla o günleri bir..
Hayirli olsun canim benim Allah anali babali bol kahlalarla buyutmeyi nasip etsin insallahSelam kızlar. Cuma günü Kızımı kucağımıza aldık çok şükür. lokumum aynı beeennnnmaşallahhhh. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. Annelik gerçekten çok farklı bir duyguymuş. Darısı sizlerin başına inşallah
canım dayandım ama gel de bana sor o merdivenleri sisteme küfrederek çıktım diyebilirimmasallah canım iyi dayandın 37 ye kadarben 34 te ayrıldım. ne güzel senin bebiş kanala girmiş. 37 dolunca gittim ben daha girmemiş dedi bu haftasonu 38 bitiyor. cumartesi tekrar gideceğim inşallah girmiştir artık. sen de normal dogum istiyorsun değil mi? doktorun catı muayenesi yaptı mı? benimki 39 da yapacagım dedi ama bebiş o kadar bekler mi ki
evet canım tabi ki karar vermek çok rahatlatır. ben de 39 a kadar doğar diye düşünüyorum . ne bileyim doktor öyle dedi iste. yarın yine gidiyorum muayeneye. suyum iyiymiş , bebişin kafası normal doğuma engel olacak kadar büyük değil dedi. kordon dolanması da yokmuş. ama catı muayenesinin olmaması ve kanala girmemesi canımı sıkıyor. doğum sekli belli değil. acaba nasıl olacak diye düşünüp duruyorum
canım belki doktor senin normal yapabileceğini düşünmüştür.yine de içimin rahat olmasını istiyorum de istersen yarın.kanala girmeyi hiç takma.bazı çocuklar son güne kadar beklermiş canım
içini ferah tut canım,inşallah her şey yolunda giderinşallah canım, hayırlısı artık. zaten cok korkuyorum. geceleri gözüme uyku girmiyor. bir de bu belirsizlik... bakalım yarın ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?