• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

inşallah canım, hayırlısı artık. zaten cok korkuyorum. geceleri gözüme uyku girmiyor. bir de bu belirsizlik... bakalım yarın ne diyecek
Benimde daha olmadi cati muanesi canim sali gunu olacak genellikle doktorlar 38 39 doguma daha yakin haftalari tercih ediyor daha belirleyici oluyormus aslinda dogum aninda en net sonucu veriyormus cati muanesi icini ferah tut yani gec kalma durumu yok;)

canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin. Zor günler geçirmişsin inşallah bebeğin hepsini unutturacak sana.Allah sağlık sıhhat versin.
çok teşekkür ederim evet bebeğim çok tatlı ve unutturucak inşallah

Rabbim daha beter inden korusun canım. .hepsi imtihan anne olmak kolay değilmis boşuna cennet serilmemis ayaklarının altına. .Sağlıkla buyusunler minikler insallah..
ahhhh hiç sorma sanki daha once hiç anne olmamış gibi acemileştim rabbim beni evlatlarıma bağışladı

S seduf geçmiş olsun canım. Şimdi iyisinizdir inşallah.
sağol canım şuanda iyiyiz ama doğumdan hemen sonra çok kotüydük neyseki geçti gitti o günler...sen nasılsın bebişin nasıl...sende güle güle büyüt bebeğini Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Kizlarr benim minnosumda persembe gunu 10:45 te dunyaya gozlerini acti yarin taburcu oluyoruz bence bana benziyor ama babasinada benzeten oluyor bir iki bilmem ki :) sanirim benzetenler beni hiccc gormemislerrr :)
Gozun aydin allah anali babali buyutsun. Sutun bol olsun. Sezeryan oldu degilmi genel anestezimi yoksa spinal mi ? Agrin haliyle vardir tabi. Ayy benimde son 10 gunum heyecan yapiyorum.

Kizlarr benim minnosumda persembe gunu 10:45 te dunyaya gozlerini acti yarin taburcu oluyoruz bence bana benziyor ama babasinada benzeten oluyor bir iki bilmem ki :) sanirim benzetenler beni hiccc gormemislerrr :)
bebeğin hayırlı ugurlu olsun canım, darısı başımıza :)

Benimde daha olmadi cati muanesi canim sali gunu olacak genellikle doktorlar 38 39 doguma daha yakin haftalari tercih ediyor daha belirleyici oluyormus aslinda dogum aninda en net sonucu veriyormus cati muanesi icini ferah tut yani gec kalma durumu yok:KK66:
ay iyi öyleyse canım ben hep stres içindeyim. hani dese normal doğum yapamiycan uzulucem ama en azından doğum sekli belli olacak. Belirsizlik kötü. Bir de çatı muayenesi bazen doğumu baslatabiliyormus diye duydum. Belki de ondan genelde son haftalara bırakılıyor. Hayirlisi bakalım Yarın kontrolumuz var. Bakalım kanala girdi mi bebis

Gozun aydin allah anali babali buyutsun. Sutun bol olsun. Sezeryan oldu degilmi genel anestezimi yoksa spinal mi ? Agrin haliyle vardir tabi. Ayy benimde son 10 gunum heyecan yapiyorum.

Amin canim insallah bizler kurtulduk darisi size olsun. Spinal sezeryan oldum. Agrilarim oluyor agri kesici takviyesi yapiliyor o zaman rahatliyorsun biraz. Hayirlisiyla bir avazda kurtulursun insallah.

bebeğin hayırlı ugurlu olsun canım, darısı başımıza :)

Cok tesekkur ederim amin insaaallaah bir avazda :)

Amin canim insallah bizler kurtulduk darisi size olsun. Spinal sezeryan oldum. Agrilarim oluyor agri kesici takviyesi yapiliyor o zaman rahatliyorsun biraz. Hayirlisiyla bir avazda kurtulursun insallah.

Cok tesekkur ederim amin insaaallaah bir avazda :)
Amin canim sagol. Bende spinal istiyorum bebegimi ilk ben gormek istiyorum o ana sahit olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. Ilk dogumum da spinal oldu ve cok korktum bu sefer cesaret edemem doktorum da genel olmami soyluyor.

Selam hamisler ve taze anneler. Ben de cok sukur 2 martin ilk saatleri 01.23 te oglumu kucagima aldim. Toplam 9 saat sanci cektim ama son 4 saat dayanilmazdi, oncesinde normal hayatima devam edebiliyordum. Hastanede Gece ve tek basina olmanin verdigi rahatlikla yumdum gozumu actim agzimi. Ayni gun mesai.bitimi taburcu ettiler. Simdi klasik meme gaz mucadelesindeyiz. Herkese hayirli dogumlar ve bebisleriyle saglikli omur diliyorum

hadi hayırlı olsun canım,darısı başımıza :anneadayı:

Selam hamisler ve taze anneler. Ben de cok sukur 2 martin ilk saatleri 01.23 te oglumu kucagima aldim. Toplam 9 saat sanci cektim ama son 4 saat dayanilmazdi, oncesinde normal hayatima devam edebiliyordum. Hastanede Gece ve tek basina olmanin verdigi rahatlikla yumdum gozumu actim agzimi. Ayni gun mesai.bitimi taburcu ettiler. Simdi klasik meme gaz mucadelesindeyiz. Herkese hayirli dogumlar ve bebisleriyle saglikli omur diliyorum

Allah analı babalı büyütsün canım :KK52:

Aaaa hayırlı olsun canim yaa yeni gordum ;););):):););) ;p;)

ay iyi öyleyse canım ben hep stres içindeyim. hani dese normal doğum yapamiycan uzulucem ama en azından doğum sekli belli olacak. Belirsizlik kötü. Bir de çatı muayenesi bazen doğumu baslatabiliyormus diye duydum. Belki de ondan genelde son haftalara bırakılıyor. Hayirlisi bakalım Yarın kontrolumuz var. Bakalım kanala girdi mi bebis
Aynen canim tetikleyebilir dedi bana da doktor bakalim sali gunu gorucem ne kadar tetikliyor;) ben sanki kanala girdigini hissediyor gibiyim tatlim yaa yani tam bilmiyorum ama agrilarim alt tarafta hep birde midemden indi bebek tekmeleri hep gobek deligimin orada hissediyorum eskiden direk mide calisirdi;)

Bebişlerini kucaklayan anneler hepinizin gözü aydın rabbim analı babalı büyütsün geçmiş olsun.Sabırsızlıkla bekleyen biz annelerinde Allah yardımcısı olsun
Aminnn :):) 9 ay goz acip kapayincaya kadar gecti son zamanlar gercekten gecmek bilmiyor ama coook da heyecanli garip bir his:)

Canimm allah anali babali buyutsun hep gulucuklerle dolu bir omru olsun insallahh; );) tatlim direk normal dogum mu yaptin epidural falan almadan bende oyle dusunuyorum da cekiniyorum da biraz acikcasi detay versene bana biraz:):)

Canimm allah anali babali buyutsun hep gulucuklerle dolu bir omru olsun insallahh; ):KK66: tatlim direk normal dogum mu yaptin epidural falan almadan bende oyle dusunuyorum da cekiniyorum da biraz acikcasi detay versene bana biraz:):)
Epidural aldim cnm aciklik 4cm e geldiginde. Sonrasi hizli ilerledi. Epiduralsiz yapamazdim acikcasi. O asamaya kadar cektigim agrilardan dolayi almaya karar verdim. Cok uzun surerse yada cok fazla agrim olursa sezryane donme sansim da olurdu hem diye ama gerek kalmadi. Bazilari cok gec agrilari farkedip gidiyor hastaneye ve acilmasi fazlaca olmus oluyor mesela onlar dayanabiliyorlar. Akisina birakmak en guzeli.normal istiyorsan insallah nasip olur

Aynen canim tetikleyebilir dedi bana da doktor bakalim sali gunu gorucem ne kadar tetikliyor:KK66: ben sanki kanala girdigini hissediyor gibiyim tatlim yaa yani tam bilmiyorum ama agrilarim alt tarafta hep birde midemden indi bebek tekmeleri hep gobek deligimin orada hissediyorum eskiden direk mide calisirdi:KK66:
bugün gittim kontrole . Benim.cimcime kanala girmemiş daha. Doktor acele etme iki haftan var , haftaya yapacagim çatı muayeneni dedi. Bu iki hafta icinde kendiliğinden gelmezse zaten sezeryana alırım dedi. Hayirlisi dedik artık. Beklemedeyiz:)

hayırlı olsun bebeğin canım Alan bize de yasatsin

Back