- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
hayırlısı olsun canım,umarım geçer mantarın da. aramız bir hafta seninle. cok heyecanlı yaa mart bebişleri geliyor yavaştan:)
canım çatın musaıtmıs ne guzel sevınmelısın.ılkkez oldugu ıcınn canının yanması cok normal.rahım acıklıgını soyledımı pekı ebe merak ettım.benım de cok canım yanmıstı ama dogumda alt kısmın agrımıyor sancılardan bel kasık ve bacakların agrıyo canım .bebek nasıl cıkacak dıye ben korkuyordum ve doktor kesık atacak dıye ama hııııccc bırını hıssetmıyosun tatlım.hıc korkma hayırlısıyla bebısıne kavusacaksın.en guzelıde bebek cıkınca butun agrıların bıtıyo yuruyerek gıdesın gelıyo amelyathaneden tabı bebısıne kavusmakda unutulmayacak anlardanSlm kızlar uykusuz bir geceden..Salı günü çatı muayenesi oldum ben de o kadar rahat olcam dediğim halde kastım kendimi ilkinde yapamadı ebe muayene benim de çok acidi canım sonra yaptı ikincisinde ama bende bir korku oluştu normal doguma karşı. .açtım musaitmis ama çok mantarim varmış ilaç yazdı doktor geçer ins doguma kadar..önümüzdeki hafta itibarıyla normal dogumu bekliyoruz dedi doktor olmazsa Martin 5 yada 6 sinda gideceğim kontrole..bakalım ne zaman gelecek kuzum..çok heyecanlıyım nasıl dogurcam ben
canım çatın musaıtmıs ne guzel sevınmelısın.ılkkez oldugu ıcınn canının yanması cok normal.rahım acıklıgını soyledımı pekı ebe merak ettım.benım de cok canım yanmıstı ama dogumda alt kısmın agrımıyor sancılardan bel kasık ve bacakların agrıyo canım .bebek nasıl cıkacak dıye ben korkuyordum ve doktor kesık atacak dıye ama hııııccc bırını hıssetmıyosun tatlım.hıc korkma hayırlısıyla bebısıne kavusacaksın.en guzelıde bebek cıkınca butun agrıların bıtıyo yuruyerek gıdesın gelıyo amelyathaneden tabı bebısıne kavusmakda unutulmayacak anlardanSlm kızlar uykusuz bir geceden..Salı günü çatı muayenesi oldum ben de o kadar rahat olcam dediğim halde kastım kendimi ilkinde yapamadı ebe muayene benim de çok acidi canım sonra yaptı ikincisinde ama bende bir korku oluştu normal doguma karşı. .açtım musaitmis ama çok mantarim varmış ilaç yazdı doktor geçer ins doguma kadar..önümüzdeki hafta itibarıyla normal dogumu bekliyoruz dedi doktor olmazsa Martin 5 yada 6 sinda gideceğim kontrole..bakalım ne zaman gelecek kuzum..çok heyecanlıyım nasıl dogurcam ben
O HAFTALARDA BAŞLAYARAK ARA ARA DEVAM EDİYOR ADET SANCISI GİBİ OLAN SANCI,GENE DE NST YE BAĞLANMAKTA FAYDA VARMerhaba bebişlerini bekleyen anneler benim ilk gebeliğim ve 36cı haftanın içindeyim iki günden beri kasıklarımda sürekli bi ağrı var sanki adet olucakmışım gibi özellikle kızım hareketleri fazlalaşınca daha çok ağrı yapıyo haftaya kontrolüm var ama benim merak ettiğim doğum yakın mıdır yoksa normal mi böle olması şimdiden teşekkürler
canım çatın musaıtmıs ne guzel sevınmelısın.ılkkez oldugu ıcınn canının yanması cok normal.rahım acıklıgını soyledımı pekı ebe merak ettım.benım de cok canım yanmıstı ama dogumda alt kısmın agrımıyor sancılardan bel kasık ve bacakların agrıyo canım .bebek nasıl cıkacak dıye ben korkuyordum ve doktor kesık atacak dıye ama hııııccc bırını hıssetmıyosun tatlım.hıc korkma hayırlısıyla bebısıne kavusacaksın.en guzelıde bebek cıkınca butun agrıların bıtıyo yuruyerek gıdesın gelıyo amelyathaneden tabı bebısıne kavusmakda unutulmayacak anlardan
Canim merhaba senin bebisin gelisimi boyu falan nasil..Slm kızlar uykusuz bir geceden..Salı günü çatı muayenesi oldum ben de o kadar rahat olcam dediğim halde kastım kendimi ilkinde yapamadı ebe muayene benim de çok acidi canım sonra yaptı ikincisinde ama bende bir korku oluştu normal doguma karşı. .açtım musaitmis ama çok mantarim varmış ilaç yazdı doktor geçer ins doguma kadar..önümüzdeki hafta itibarıyla normal dogumu bekliyoruz dedi doktor olmazsa Martin 5 yada 6 sinda gideceğim kontrole..bakalım ne zaman gelecek kuzum..çok heyecanlıyım nasıl dogurcam ben
benım bebısde baya kılolu canım ınsallah normal doguma yada dogum esnasında bı sıkıntıya neden olmazda saglıkla kavusuruz.doktorum 38de gelırse ıyı de 40 ı bulursa dahada kılo alacak cunku oyuzden korkuyorum.magnezyum bırakılabılır bence rahım kasılmalarını engellemesı ıcın verılıyoya.bolbol yuruyus yap canım senın bebısde 38de gelır belkıKizlar benim beklenen dogum tarihi 28 mart. Bu aralar beni sezeryan mi normal mi olacak endisesi sardi. Bebegim 36.haftadayiz 3.300 gr doktor 4 u gecer diyor ve eger 4.500 civari gelirse sezeryana alirim diyor. Cati muayenesi oldum catim genis normale musait ama 4500 olursa omzu takilabilir tehlikeli bebek icin de senin icin de diyor. Acikcasi en fazla 4000 gr a yaklassin istiyorum sezeryan olmayi istemiyorum cunku. Ama oglum da masaAllah onden onden gidiyo. Son 9. Ayda ortalama kac kilo aliyo acaba bebekler kilo almasin diye ne yapmak lazim. Balik yagi yeni bitti kan hapi kullaniyorum magnezyuma ddvam ediyorum hala.
uzun zamandır gırmıyodun canım bende dogum falanmı yaptın dıye dusunmustumKizlar nasilsiniz cogu kisi bebisine kavustu sanirim darisi bizim basimiza hayirlisiyla insallah
Yok canım hep sorunlar cıktı onlarla ugrasıyoruz her hafta kontrolum var once suyum rısk sınırına gırdı ınsulıne baslayınca duzeldı suan ıyı allaha sukur sımdıde tansıyonum yukselıodu tansıyon ılacına basladık valla benım sancılar kendını baya gostermeye basladı elı kulagında sanırım suan normal dogum beklıyoruz bakalım sen nasılsın nasıl gıdıyobenım bebısde baya kılolu canım ınsallah normal doguma yada dogum esnasında bı sıkıntıya neden olmazda saglıkla kavusuruz.doktorum 38de gelırse ıyı de 40 ı bulursa dahada kılo alacak cunku oyuzden korkuyorum.magnezyum bırakılabılır bence rahım kasılmalarını engellemesı ıcın verılıyoya.bolbol yuruyus yap canım senın bebısde 38de gelır belkı
uzun zamandır gırmıyodun canım bende dogum falanmı yaptın dıye dusunmustum
ayy canım gecmıs olsun ama saka maka 37.haftadasın bu guzel işte.bundan sonra gelsede kuzucuk problem olmaz ınsallah.allah saglıklıca kavustursun hepımızı.bende ıyıyım canım ayın 7 sınde ızne ayrılcam sonra kızımızı beklıycez bakalım heyecanlıyızYok canım hep sorunlar cıktı onlarla ugrasıyoruz her hafta kontrolum var once suyum rısk sınırına gırdı ınsulıne baslayınca duzeldı suan ıyı allaha sukur sımdıde tansıyonum yukselıodu tansıyon ılacına basladık valla benım sancılar kendını baya gostermeye basladı elı kulagında sanırım suan normal dogum beklıyoruz bakalım sen nasılsın nasıl gıdıyo
Hiç sorma...9 ay bitti, son üç hafta geçmiyorZaman geçmek bilmiyo sanki...
canım çatın musaıtmıs ne guzel sevınmelısın.ılkkez oldugu ıcınn canının yanması cok normal.rahım acıklıgını soyledımı pekı ebe merak ettım.benım de cok canım yanmıstı ama dogumda alt kısmın agrımıyor sancılardan bel kasık ve bacakların agrıyo canım .bebek nasıl cıkacak dıye ben korkuyordum ve doktor kesık atacak dıye ama hııııccc bırını hıssetmıyosun tatlım.hıc korkma hayırlısıyla bebısıne kavusacaksın.en guzelıde bebek cıkınca butun agrıların bıtıyo yuruyerek gıdesın gelıyo amelyathaneden tabı bebısıne kavusmakda unutulmayacak anlardan
benım ılk gebelıgımde anlattıgım gıbıydı canım.netten sezeryan vıdeoları ve normal dogum vıdeoları ızledımve sezeryandan coook korktum hep normal olsun ıstedım.sız ızlemeyın ama herkesde farklı etkıler bırakabılır.dedıgım gıbı o kucucuk yerden kocaman bebek kafası omzu nasıl gececek,doktor kesık atınca ne yapacagım ,dıkerken nolacak dıye dusune dusune cıldırıyodum.cok cııddıyım hıc bırını hıssetmedım.acılmam 8cm olmustu ebe bebegın kafası gozukuyor dedı kostur kostur dogumhaneye gıttık 20 dakıkacık agrısız bı zamanda bebişime kavustum.cok sukur.onun oncesi daha can yakıcıydı yanı cok sıddetlı adet sancıları oldugunu dusun cok sukur gecıyor unutuluyor ıste.Rabbım hepımıze kolay saglıklı dogumlar nasıp etsınayy ne güzel demişsiniz ben de doğmda alt kısım ağrıyor diye korkuyordum insaşşah kolay geçer. iki hfatam var benm de günüme.. sizin yeni mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?