- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
canım goguslerı sıkmamak gerekıyoms neden bılmıyorm ama sanırım prolaktınle alakalı rahım kasılmasına neden olabılır.sutun mutlaka gelecektır gelmezsse mama verecegız bı sure.ılk bebegımde mama vermemek için direndım ama karnı doymadıgı ıcın gece uyumuyor sureklı aglıyordu.sutum gelıncede gerek kalmadı cok sukur.sarılık korkulacak bısy degıl canım ınsallah yakalanmazlardacevap verdiğin için teşekkürler canım. Benim ilk gebelik olduğundan deneyimsizim Bir de cevreden doğum sonrası hemen emzirmen lazım yoksa bebek sarılık olur falan dediklerinden acaba gelir mi hemen diye merak ettim. Benim.arkadas 8. ayındayken sıkınca sut geliyormuş. Ben de arada deniyorum. ama benim göğüslerde tık yok henüz
kolostrum ılk gelen sarımsı bır sut canım.agız sutu de denır.bebege mutlaka verılmesı gerekır bagısıklık kazanması için çok önemlıBu arada kolostrum nedir?
sancı degıldır canım gayet normal .dogum sancıları duzenlıdır bellı aralıklarla gelır.kendını bellı eder oyuzden korkma sen bebısın hareketlerını takıp et yeterliMerhaba bebişlerini bekleyen anneler benim ilk gebeliğim ve 36cı haftanın içindeyim iki günden beri kasıklarımda sürekli bi ağrı var sanki adet olucakmışım gibi özellikle kızım hareketleri fazlalaşınca daha çok ağrı yapıyo haftaya kontrolüm var ama benim merak ettiğim doğum yakın mıdır yoksa normal mi böle olması şimdiden teşekkürler
ay inşallah hemen gelir sütlerimiz de bebişlerimizi rahatça emziriririz canım :)
Canımm az kalmış sezaryen mi olacaksın?Ah insalllaaaahh canim vallahi o da ayri strrsss bakalim benim doguma 7 gun kaldi neler olacak :)
Amin canımYalancı sancıyı 1 defa yaşadım ondada duş aldım doğum başlar diye korktum dinlenince geçti ara ara kasık ağrımda oluyodu ama şu 2 günden beri süreki ağrım var ve arada yoğunlaşıyo Artık sağsalim gelsin die bekliyorum hepimizin Rabbim yardımcısı olsun
7 gün mü? 17 si görünüyor takvimde. Sezeryan mi olacak canımAh insalllaaaahh canim vallahi o da ayri strrsss bakalim benim doguma 7 gun kaldi neler olacak :)
yok yok birdaha sıkmam zaten. Zamanı gelince olur inşallah benim ki merak işte :)canım goguslerı sıkmamak gerekıyoms neden bılmıyorm ama sanırım prolaktınle alakalı rahım kasılmasına neden olabılır.sutun mutlaka gelecektır gelmezsse mama verecegız bı sure.ılk bebegımde mama vermemek için direndım ama karnı doymadıgı ıcın gece uyumuyor sureklı aglıyordu.sutum gelıncede gerek kalmadı cok sukur.sarılık korkulacak bısy degıl canım ınsallah yakalanmazlarda
kolostrum ılk gelen sarımsı bır sut canım.agız sutu de denır.bebege mutlaka verılmesı gerekır bagısıklık kazanması için çok önemlı
sancı degıldır canım gayet normal .dogum sancıları duzenlıdır bellı aralıklarla gelır.kendını bellı eder oyuzden korkma sen bebısın hareketlerını takıp et yeterli
doğum sırasında mı sonrasında mı canımSelam kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Hayırlısıyla cuma günü saat 4 te kızıma kavuşacam. Hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum
dr uma doğum sırasında Korseyi sordum. Hiç önerilmiyor dedi. Bi faydası da yok dedi. Siz ne düşünüyorsunuz
Sonrasında demek istedimdoğum sırasında mı sonrasında mı canım
hele ben de dedim yeni bir yöntem mi varSonrasında demek istedim
pinkibal janjakrusso bende 38 haftaligim su an bebek 4.100 umraniye devlet hastanesine gidiyorum sali muayenem var bakalim nasil dogum olacak sezeryan mi normal mi cok korkuyorum
Selam kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Hayırlısıyla cuma günü saat 4 te kızıma kavuşacam. Hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum
dr uma doğum sırasında Korseyi sordum. Hiç önerilmiyor dedi. Bi faydası da yok dedi. Siz ne düşünüyorsunuz
Evet psikolojim bozuldu. Kafamda birsürü acabalar var. Bi yandan bakabilir miyim bebeğime diyorum bi yandan karnımdayken daha yakın hissediyorum doğumla bebeğimden uzaklaşacağımı sanıyorum. Saçma ama endişelendiriyorm. Bi yandan da eşimin hiçbir ailesini görmek istemiyorum hamileliğimde hiç yardimci olmadılar olduklarında da hep söylendi zaten KV. Zaten arayıp bi nasılsın dedikleri yoktu. Off off doğum bnm için bi kabus olduAy hayırlısıyla doğsun inşallah canım. cok heyecanlııııııııı ,iki gün kalmışkorseyi ben sordum doktora, tabi takabilirsin falan dedi. faydasını gören cok kişi var. ben koydum doğum cantama
Sen sikma canini morelini yuksek tut bak bebisin geliyoEvet psikolojim bozuldu. Kafamda birsürü acabalar var. Bi yandan bakabilir miyim bebeğime diyorum bi yandan karnımdayken daha yakın hissediyorum doğumla bebeğimden uzaklaşacağımı sanıyorum. Saçma ama endişelendiriyorm. Bi yandan da eşimin hiçbir ailesini görmek istemiyorum hamileliğimde hiç yardimci olmadılar olduklarında da hep söylendi zaten KV. Zaten arayıp bi nasılsın dedikleri yoktu. Off off doğum bnm için bi kabus oldu
GÖGÜS UCUNUZLA OYNAMAYIN SÜT GELSİN DİYE İLK SÜT ÇOK ÖNEMLİYMİŞ BAĞIŞIKLIK İÇİN DOKTORUM UYARMIŞTI BU KONUDA BİLGİNİZ OLSUNcevap verdiğin için teşekkürler canım. Benim ilk gebelik olduğundan deneyimsizim Bir de cevreden doğum sonrası hemen emzirmen lazım yoksa bebek sarılık olur falan dediklerinden acaba gelir mi hemen diye merak ettim. Benim.arkadas 8. ayındayken sıkınca sut geliyormuş. Ben de arada deniyorum. ama benim göğüslerde tık yok henüz
Niye öyle düşünüyorsun canım, tabi ki en ala sekilde bakarsın . Olur mu hiç öyle uzaklaşmak falan aksine cok daha yakın olucaz bebeklerimizle. düşünsene bizim kokumuzu duyacaklar kollarımızda olacaklar,meme emecekler. daha güzel yakınlık olur muEvet psikolojim bozuldu. Kafamda birsürü acabalar var. Bi yandan bakabilir miyim bebeğime diyorum bi yandan karnımdayken daha yakın hissediyorum doğumla bebeğimden uzaklaşacağımı sanıyorum. Saçma ama endişelendiriyorm. Bi yandan da eşimin hiçbir ailesini görmek istemiyorum hamileliğimde hiç yardimci olmadılar olduklarında da hep söylendi zaten KV. Zaten arayıp bi nasılsın dedikleri yoktu. Off off doğum bnm için bi kabus oldu
yok canım yapmıyorum artık zatenGÖGÜS UCUNUZLA OYNAMAYIN SÜT GELSİN DİYE İLK SÜT ÇOK ÖNEMLİYMİŞ BAĞIŞIKLIK İÇİN DOKTORUM UYARMIŞTI BU KONUDA BİLGİNİZ OLSUN
hayırlısı olsun canım,umarım geçer mantarın da. aramız bir hafta seninle. cok heyecanlı yaa mart bebişleri geliyor yavaştan:)Slm kızlar uykusuz bir geceden..Salı günü çatı muayenesi oldum ben de o kadar rahat olcam dediğim halde kastım kendimi ilkinde yapamadı ebe muayene benim de çok acidi canım sonra yaptı ikincisinde ama bende bir korku oluştu normal doguma karşı. .açtım musaitmis ama çok mantarim varmış ilaç yazdı doktor geçer ins doguma kadar..önümüzdeki hafta itibarıyla normal dogumu bekliyoruz dedi doktor olmazsa Martin 5 yada 6 sinda gideceğim kontrole..bakalım ne zaman gelecek kuzum..çok heyecanlıyım nasıl dogurcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?