2016 Mart Anneleri Goygoy :)

canım goguslerı sıkmamak gerekıyoms neden bılmıyorm ama sanırım prolaktınle alakalı rahım kasılmasına neden olabılır.sutun mutlaka gelecektır gelmezsse mama verecegız bı sure.ılk bebegımde mama vermemek için direndım ama karnı doymadıgı ıcın gece uyumuyor sureklı aglıyordu.sutum gelıncede gerek kalmadı cok sukur.sarılık korkulacak bısy degıl canım ınsallah yakalanmazlarda

Bu arada kolostrum nedir?
kolostrum ılk gelen sarımsı bır sut canım.agız sutu de denır.bebege mutlaka verılmesı gerekır bagısıklık kazanması için çok önemlı
sancı degıldır canım gayet normal .dogum sancıları duzenlıdır bellı aralıklarla gelır.kendını bellı eder oyuzden korkma sen bebısın hareketlerını takıp et yeterli

Amin canım

yok yok birdaha sıkmam zaten. Zamanı gelince olur inşallah benim ki merak işte :)
evet o sarı sütün çok faydalı olduğunu söylüyorlar. Hayirlisi bakalım umarım sorunsuz emziririz bebeklerimizi canım . Bu arada kızlar şimdiden göğüs uçlarına krem sürmek lazımmis.ben ayva çekirdeği jeli yaptim her gün sürüyorum . Inşallah faydasını görürum

Selam kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Hayırlısıyla cuma günü saat 4 te kızıma kavuşacam. Hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum
dr uma doğum sırasında Korseyi sordum. Hiç önerilmiyor dedi. Bi faydası da yok dedi. Siz ne düşünüyorsunuz

doğum sırasında mı sonrasında mı canım

Ay hayırlısıyla doğsun inşallah canım. cok heyecanlııııııııı ,iki gün kalmışkorseyi ben sordum doktora, tabi takabilirsin falan dedi. faydasını gören cok kişi var. ben koydum doğum cantama

Evet psikolojim bozuldu. Kafamda birsürü acabalar var. Bi yandan bakabilir miyim bebeğime diyorum bi yandan karnımdayken daha yakın hissediyorum doğumla bebeğimden uzaklaşacağımı sanıyorum. Saçma ama endişelendiriyorm. Bi yandan da eşimin hiçbir ailesini görmek istemiyorum hamileliğimde hiç yardimci olmadılar olduklarında da hep söylendi zaten KV. Zaten arayıp bi nasılsın dedikleri yoktu. Off off doğum bnm için bi kabus oldu

Sen sikma canini morelini yuksek tut bak bebisin geliyo hem dogsun dahada yakin olursun bebeginle emzirme doneminde kimse icin pisikolojini bozma bwk hayirlisiyla az kaldi kollarinin arasinda olucak bebegin darisi bizlere ins.

Slm kızlar uykusuz bir geceden..Salı günü çatı muayenesi oldum ben de o kadar rahat olcam dediğim halde kastım kendimi ilkinde yapamadı ebe muayene benim de çok acidi canım sonra yaptı ikincisinde ama bende bir korku oluştu normal doguma karşı. .açtım musaitmis ama çok mantarim varmış ilaç yazdı doktor geçer ins doguma kadar..önümüzdeki hafta itibarıyla normal dogumu bekliyoruz dedi doktor olmazsa Martin 5 yada 6 sinda gideceğim kontrole..bakalım ne zaman gelecek kuzum..çok heyecanlıyım nasıl dogurcam ben

GÖGÜS UCUNUZLA OYNAMAYIN SÜT GELSİN DİYE İLK SÜT ÇOK ÖNEMLİYMİŞ BAĞIŞIKLIK İÇİN DOKTORUM UYARMIŞTI BU KONUDA BİLGİNİZ OLSUN

Niye öyle düşünüyorsun canım, tabi ki en ala sekilde bakarsın . Olur mu hiç öyle uzaklaşmak falan aksine cok daha yakın olucaz bebeklerimizle. düşünsene bizim kokumuzu duyacaklar kollarımızda olacaklar,meme emecekler. daha güzel yakınlık olur mu

hayırlısı olsun canım,umarım geçer mantarın da. aramız bir hafta seninle. cok heyecanlı yaa mart bebişleri geliyor yavaştan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…