• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Arkadaşlar normal doğumu epidural şekilde yapmak istiyorum,doğum 2000di.epidurala ayrı para mı veriliyor biliyor musunuz?
Canm benm hastanemde 500 lira ek alınıyo ama iğneyi beden düşünüyorsun ki en saglıklıgı dogal yolla dogum netten epiduralin zararları yazıp ararsan ne demek istediğimi anlayacaksın iyi dogumlar

Günaydın kızlarrr.Doğumdan önce Son bekarlık günlerini yaşıyor havasındayım . :KK70: doğum öncesi Son gezmelerimi yapıyorum. Dün akşam osman pazarlama filmine gittik. Salona girince herkes karnı burnunda kadın sinemada doğuracak gibi baktı :KK70: benim minik kuşta sinemada çok hareketliydi. Yavrum seslerden neye uğradığına şaşırdı :-)

Canm benm hastanemde 500 lira ek alınıyo ama iğneyi beden düşünüyorsun ki en saglıklıgı dogal yolla dogum netten epiduralin zararları yazıp ararsan ne demek istediğimi anlayacaksın iyi dogumlar
Teşekkür ederim canım.Doktor bir yan etkisi yok dedi ama nette baş ağrısı,bel ağrısı vb. yazıyor.2000 doğuma para biriktirdik daha fazla veremeyiz.Büyük ihtimal yaptıramam

Günaydın kızlarrr.Doğumdan önce Son bekarlık günlerini yaşıyor havasındayım . :KK70: doğum öncesi Son gezmelerimi yapıyorum. Dün akşam osman pazarlama filmine gittik. Salona girince herkes karnı burnunda kadın sinemada doğuracak gibi baktı :KK70: benim minik kuşta sinemada çok hareketliydi. Yavrum seslerden neye uğradığına şaşırdı :-)
aynı şey benim de başima geldi.iki gün önce ben de tiyatroya gittim. merdivenden çıkarken hemen yolumdan cekilenler, önce karnına sonra yüzüme bakanlar, tüm yüzlerde hafif tebessümler...:) tamam hamileyiz ama hasta değiliz sonuçta gezmek bizim de hakkımız :) ayrıca bebis de hiç durmadı. Hep kıpır kıpır :)

aynı şey benim de başima geldi.iki gün önce ben de tiyatroya gittim. merdivenden çıkarken hemen yolumdan cekilenler, önce karnına sonra yüzüme bakanlar, tüm yüzlerde hafif tebessümler...:) tamam hamileyiz ama hasta değiliz sonuçta gezmek bizim de hakkımız :) ayrıca bebis de hiç durmadı. Hep kıpır kıpır :)
Ay ewet hamileyiz diye evden de mi çıkmayalım. Herkes karnın burnunda gezme diyo. :KK47: Valla ben kendimi ii hissettiğim sürece hep gezdim. Bebek doğduktan sonra da evde durmaya niyetim yok :KK70:

Ay ewet hamileyiz diye evden de mi çıkmayalım. Herkes karnın burnunda gezme diyo. :KK47: Valla ben kendimi ii hissettiğim sürece hep gezdim. Bebek doğduktan sonra da evde durmaya niyetim yok :KK70:
evet ya ben de hava çok soğuk olmadiktan sonra kirkimizi çıkarıp gezmeye başlamak istiyorum :)
Umarim akıllı uslu bebeklerimiz olur da gittiğimiz yerden koşarak dönmeyiZ
:anneadayı:
:KK48:

inşallah doktorunuz doğum şekliyle ilgili bir şey söyledi mi. değerlerinizin düşmesine sevindim bu arada kaşıntı tamamen geçmiyor malesef doğumdan sonra geçer diyorlar ama bakalım inşallah sağlıcakla doğururuz bebeklerimizi
Doğumu ani sezeryan yapabiliriz Dedi her hafta tahlil veriyorum bakalım.

kızlar bir sey sorucam . doğum olduktan sonra süt hemen geliyor mi? yani doğum süt bezlerini tetikliyor mu?

kızlar bir sey sorucam . doğum olduktan sonra süt hemen geliyor mi? yani doğum süt bezlerini tetikliyor mu?
canım benım normal dogum olmasına ragmen tam anlamıyla 3. gun geldı sutum.ilk gun gelmedı ıkıncı gun kolostrum geldı.3.gunde gogusler acayıp doldu bebegım emdıkce rahatladım.ama kısıye gore degıyor tabı hemen gelende var.benım hamılelıgımde sut gelmıyordu mesela gosguslerımden .bı yakınımızın hamıleyken uzun sure gelmıs dogumdan hemen sonrada sutu gelmıstı.

canım benım normal dogum olmasına ragmen tam anlamıyla 3. gun geldı sutum.ilk gun gelmedı ıkıncı gun kolostrum geldı.3.gunde gogusler acayıp doldu bebegım emdıkce rahatladım.ama kısıye gore degıyor tabı hemen gelende var.benım hamılelıgımde sut gelmıyordu mesela gosguslerımden .bı yakınımızın hamıleyken uzun sure gelmıs dogumdan hemen sonrada sutu gelmıstı.
cevap verdiğin için teşekkürler canım. Benim ilk gebelik olduğundan deneyimsizim Bir de cevreden doğum sonrası hemen emzirmen lazım yoksa bebek sarılık olur falan dediklerinden acaba gelir mi hemen diye merak ettim. Benim.arkadas 8. ayındayken sıkınca sut geliyormuş. Ben de arada deniyorum. ama benim göğüslerde tık yok henüz :KK70:

Merhaba bebişlerini bekleyen anneler benim ilk gebeliğim ve 36cı haftanın içindeyim iki günden beri kasıklarımda sürekli bi ağrı var sanki adet olucakmışım gibi özellikle kızım hareketleri fazlalaşınca daha çok ağrı yapıyo haftaya kontrolüm var ama benim merak ettiğim doğum yakın mıdır yoksa normal mi böle olması şimdiden teşekkürler

Merhaba bebişlerini bekleyen anneler benim ilk gebeliğim ve 36cı haftanın içindeyim iki günden beri kasıklarımda sürekli bi ağrı var sanki adet olucakmışım gibi özellikle kızım hareketleri fazlalaşınca daha çok ağrı yapıyo haftaya kontrolüm var ama benim merak ettiğim doğum yakın mıdır yoksa normal mi böle olması şimdiden teşekkürler
Muhtemelen yalancı sancılar yaşıyorsun. Düzenli aralıkla kasılma şeklinde oluyorsa nst ye girmen gerekebilir

Dogum bu haftalarda hepimiz icin yakin tatlim artik bebislerimiz dogsada cok sukur riskimiz yok. Ama kasik agrin muhtemelen bebegin pozisyonundan kaynaklaniyor. Cunku bende de oluyor. Ozellikle hareket edince dahada agri yapiyor. Baskidan kaynakli.. Yalanci sanci ya da sanci daha farkli birsey olsa gerek henuz hic yasamadim. Nst de sancim cikmiyor ama dedigin gibikasik agrim oluyor

Bu topikte 4 arkadasimiz sezeryan ile dogum yapti kiminin sutu hemen gelirken kimi ugrasmak durumunda su an yani onlardan anladigim kadariyla bunyeyle alakali dolayisiylada dogumdan sonra emzirmeye hazir oluyor vucut hormonlar su an da hszir esasinda :)

Bu topikte 4 arkadasimiz sezeryan ile dogum yapti kiminin sutu hemen gelirken kimi ugrasmak durumunda su an yani onlardan anladigim kadariyla bunyeyle alakali dolayisiylada dogumdan sonra emzirmeye hazir oluyor vucut hormonlar su an da hszir esasinda :)

ay inşallah hemen gelir sütlerimiz de bebişlerimizi rahatça emziriririz canım :)

Aynı gün görünüyor tarihlerimiz canım :KK19:ben de gecen hafta iki kere sancılandım. ama öyle bir sey ki bıçak gibi girdi ağrı kasıklarıma. nefesim kesildi ve birinde avm de birinde pazardaydım. 9 aylık hamileyim amma evde durdugum yok:KK70:hemen eve geçtik tabi .dinlendim geçti. doktorum her gittiğimde söylüyor. dinlenmekle geçen ağrı sancı değildir. dinlenmene rağmen geçmiyorsa sancıdan süphelenebilirsin diye. ama insan yine de korkuyor:KK17:

Back