Haklisin canim okul baslayinca haliyle uzaklastik internetten simdi evdeyim ev isi temizlik hazirlik derken ancaktakip ediyorum.. Hayirli olsun senin tarih darisi basimiza diyelim zeki bey hala memorial de mi birde neden sezaryen olacak bir sorun yoktur insallahSelam canım nerelerdeydin sen bayağı yoktun. Tarihimiz belli oldu çok şükür. En başından beri zeki akkum dayım doğumumu da o yapacak kısmetse
kusummelek kızzzz napıyosun :) ne zamandır görüsemiyoruuuuuzzzzz
ayy çok az kalmış. ..sağlıkla gelsin inş kuzun...bakalım bizim ne zamana olacak..Canımmm hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin. Bende bu akşam kontrolden geldim. Benimde tarih belli oldu. Kısmetse 26 şubatta doğumumuz zaman nasıl da çabuk geçti baksanıza dün kalp atışlarını konuşurken şimdi doğumları konuşuyoruz
hirtizin diye bir ilaç cnm...günde 1 tane benimki ama doğru düzgün kullanmadım ilaç kullanmak istemiyorumpek..hafifletti gibi biraz benimki çok şükür ilk günler gibi değil..Ama kasidigimyer yara oluyo artık engel olmam lazım kendime..hangi hapı kullanıyorsunuz bendede aynı durum vardı ursactive kullanıyorum günde 3 tane hafifletti biraz yoksa geceleri hiç uyuyamıyordum.
Merhaba arkadaşlar.Bugün biz de Defnemizi görmeye gittik.Bu arada çatı muayenesi oldum hiç de anlatıldığı gibi korkunç bir şey değilmiş.Bebişim için biraz üzüldüm annesine çekmiş minyon olacak benim gibi.35+0 da 2.177 gr,44 cm henüzAma doktor çatın çok dar değil ama geniş de değil.böylesi belki de daha hayırlıdır,normal doğum yapabilirsin böylelikle,çocuk kilolu olsa yapamazdın dedi. nst ye de girdik.Sancım da yok şükür.38den sonra hazırlıklı ol dedi doktor bir de
canım iki parmağını jelleyip baktı küçük bir ağrı oldu sadece.o da kendimi sıktığım için.doktor kendini serbest bırak deyince ağrı olmadığını farkettim.sen de rahat ol :) herkes bugünlerin kıymetini bil çok arayacaksın diyor ben senin gibi deyinceİyi oldu bu bana cnm salı günü de ben olcam çatı muaynesi ebe yapacak dedi doktor..37 haftalik olcaz o zman biz doktor 40 haftalikken diye hesapliyor benim dogumu galiba..hayırlısı olsun hakkimizda..geceleri uyku yok cnm sıkılıyor en azından dogsun da onunla ugrasayim diyorum...
Canm ben de ursavtive kullanıyorum sabah iki akşam iki içiyorum hapı.inşallah geçer beneklerimize sağlıkla kavuşuruz
iyiyiz sen nasılsın :)
Tesekkur ederim cnm. Bnm bebiş biraz iri ve en başından beri sıkıntılı bir gebelik geçirdim. RİSK almamak için sezaryan önerdi. Zeki bey memorialda değil ameliyatlarını memorial ve Genesis de yapıyor. Ama kendisi Bahçeci tüp bebek merkezinde.Haklisin canim okul baslayinca haliyle uzaklastik internetten simdi evdeyim ev isi temizlik hazirlik derken ancaktakip ediyorum.. Hayirli olsun senin tarih darisi basimiza diyelim zeki bey hala memorial de mi birde neden sezaryen olacak bir sorun yoktur insallah
Evet cnm çok şükür bugünlere gelebildik. Düşündükçe heyecan basıyor bana.ayy çok az kalmış. ..sağlıkla gelsin inş kuzun...bakalım bizim ne zamana olacak..
sezeryanda catı muaynesıne gerek yok canım.catı muaynesındekı amac catı kemıklerının bebegın kılosuna ve kafa buyuklugune uygunmu ,normal dogum esnasında bebegı yada anneyı zora sokarmı dıye bakılıyo.rahım acıklıgıda bana sunı sancı verecktı oyuzden bakmıstı 2cm acılmam vardı.eger acılma yoksa sunı verılmıyomus.verılırde sana bosu bosuna ezıyet etmeyelım dedi.Benim ilk hamileligimde hic yapilmadi cati muayenesi. Bende bilmiyordum o zamanlar hic sormamistim. Oglum 41+5 te bizim zorumuzla dogdu. Yoksa hic niyeti yoktusimdi bisey sormak istiyorum ikinci dogumu sezeryan olacaklara da cati muayenesi yapiliyormu yani acilma varmi diye bakiliyor mu
canım nette 4000gr ın ustundekı bebekler ırı bebek olarak degerlendırılıyomus.benım ılk bebegım 3700 dogdu 38+3 de.kızımında kılosu onde gıdıyo.4000 e kadar dogurursun merak etme dedı doktorum ama ınsallah 38 de gelır dedi cunku son haftalarda haftada yaklasık 200-250 gr alıyolarMrb gulsuncum gunaydinnoncrlikle benim bebegimede iri dediler bole giderse sezaryan olursun dedi d.r normal dogum istiyorum yediklerimden iyice kisdim haftaya kontrolm var d.r sorucam erken doguma sebeb olur mu diye acikcasi bende cok merak ediyorum sormayi unuttum cunki bebek 3 hafta onden gidiyo deyince d.r
Ay dogduktan sonra alsinlar canim nasil vikacak o cocuklar ordan 3 bucuk dogsun yetrr kız korkuyorum zatennnnsezeryanda catı muaynesıne gerek yok canım.catı muaynesındekı amac catı kemıklerının bebegın kılosuna ve kafa buyuklugune uygunmu ,normal dogum esnasında bebegı yada anneyı zora sokarmı dıye bakılıyo.rahım acıklıgıda bana sunı sancı verecktı oyuzden bakmıstı 2cm acılmam vardı.eger acılma yoksa sunı verılmıyomus.verılırde sana bosu bosuna ezıyet etmeyelım dedi.
canım nette 4000gr ın ustundekı bebekler ırı bebek olarak degerlendırılıyomus.benım ılk bebegım 3700 dogdu 38+3 de.kızımında kılosu onde gıdıyo.4000 e kadar dogurursun merak etme dedı doktorum ama ınsallah 38 de gelır dedi cunku son haftalarda haftada yaklasık 200-250 gr alıyolar
Ilk oglumda 41+5 haftalikken hic sancim ve acilmam yokken, cati muayenesi bile olmadan suni sanci verildi bana. Sonuc 8 saatlik suni sanci sonucunda sadece 5 cm acilmam oldu ama bebek kanala inmeyince sezeryana alindim. Siz siz olun acilmaniz yoksa bosuna suni sanci alipta eziyet etmeyin kendinize.sezeryanda catı muaynesıne gerek yok canım.catı muaynesındekı amac catı kemıklerının bebegın kılosuna ve kafa buyuklugune uygunmu ,normal dogum esnasında bebegı yada anneyı zora sokarmı dıye bakılıyo.rahım acıklıgıda bana sunı sancı verecktı oyuzden bakmıstı 2cm acılmam vardı.eger acılma yoksa sunı verılmıyomus.verılırde sana bosu bosuna ezıyet etmeyelım dedi.
canım nette 4000gr ın ustundekı bebekler ırı bebek olarak degerlendırılıyomus.benım ılk bebegım 3700 dogdu 38+3 de.kızımında kılosu onde gıdıyo.4000 e kadar dogurursun merak etme dedı doktorum ama ınsallah 38 de gelır dedi cunku son haftalarda haftada yaklasık 200-250 gr alıyolar
inşallah doktorunuz doğum şekliyle ilgili bir şey söyledi mi. değerlerinizin düşmesine sevindim bu arada kaşıntı tamamen geçmiyor malesef doğumdan sonra geçer diyorlar ama bakalım inşallah sağlıcakla doğururuz bebeklerimiziBenim alt ast bilirubin değerleri çok yüksekti yeni yeni düşmeye başladı ama kaşıntım geçmedi hala. Ursavtive kullanıyorum günde 4 tane. Hamilelik kolestazı ani kötü şekilde sonuçlananilirmiş çok endişeleniyorum ama elimden bişey gelmiyor. Ben de soğuk duş alıp ince penyeler giyip idare ediyorum kaşınmaktan parmaklarım ağrıdı artık. İnşallah kısa zamanda sağlıkla doğum yapıp kurtuluruz canım
hayırlı olsun güle güle büyütün bebeğinizi :) darısı bizlereSelam arkadaşlar, oğlum 18 şubatta epidural sezaryen ile dünyaya geldi. Çok şükür iyiyiz. Yarın taburcu olacağız inşallah. Hepinize sağlıklı , kolay doğumlar dilerim. Görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?