• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Ay dogduktan sonra alsinlar canim nasil vikacak o cocuklar ordan 3 bucuk dogsun yetrr kız korkuyorum zatennnn:KK1:Sende pek iyi dogurmussun masallah sana:KK53: da bebisinedee:KK48:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ilk oglumda 41+5 haftalikken hic sancim ve acilmam yokken, cati muayenesi bile olmadan suni sanci verildi bana. Sonuc 8 saatlik suni sanci sonucunda sadece 5 cm acilmam oldu ama bebek kanala inmeyince sezeryana alindim. Siz siz olun acilmaniz yoksa bosuna suni sanci alipta eziyet etmeyin kendinize.
aynen canım benım acılmam oldugu ıcın verdı.eger acılma olmazssa vermem demişti.neden dıyınce sana bosu bosuna ezıyet etmeyelım demıstı.demekkı senın acılman yokmus canım maasallah 42 haftalık dogmus ozaman bebegın okadar beklenmesıde dogru degıl dıye bılıyorum

Selam arkadaşlar, oğlum 18 şubatta epidural sezaryen ile dünyaya geldi. Çok şükür iyiyiz. Yarın taburcu olacağız inşallah. Hepinize sağlıklı , kolay doğumlar dilerim. Görüşmek üzere.
gözünüz aydın,darısı başımıza :anneadayı:

Arkadaşlar normal doğumu epidural şekilde yapmak istiyorum,doğum 2000di.epidurala ayrı para mı veriliyor biliyor musunuz?

Hastaneden hastaneye fark eder ucret benim gittigim hastanede 300 tl idi yanilmiyorsam
Teşekkür ederim,benim doktor hastaneden ayrıldı,özel muayeneye geçti.Fakat doğumu yine o hastanede yapacak.O yüzden hastanedeki fiyatı bilmeyebilir diye düşündüm.

Teşekkür ederim,benim doktor hastaneden ayrıldı,özel muayeneye geçti.Fakat doğumu yine o hastanede yapacak.O yüzden hastanedeki fiyatı bilmeyebilir diye düşündüm.
Benim doktorumda hastaneden yeni ayrildi. Kendi doktorumla devam ediyorum dogumuda eski calistigi hastanede yapmayi dusunuyorum. Ayrilmadan once hastaneden fiyat bilgisi almistik. Ama simdi ayrildigi icin fiyat nasil olacak bilmiyorum sormayi unuttum gecen kontrolumde bu sefer soracagim.
Sizin dogum ucretiniz ne kadar acaba. Hastane ayri doktor ayri aliyor degil mi

Benim doktorumda hastaneden yeni ayrildi. Kendi doktorumla devam ediyorum dogumuda eski calistigi hastanede yapmayi dusunuyorum. Ayrilmadan once hastaneden fiyat bilgisi almistik. Ama simdi ayrildigi icin fiyat nasil olacak bilmiyorum sormayi unuttum gecen kontrolumde bu sefer soracagim.
Sizin dogum ucretiniz ne kadar acaba. Hastane ayri doktor ayri aliyor degil mi
doktorum 2000 lira demişti,normal de olsa sezaryen de olsa hastanenin belirlediği fiyat böyle demişti.başka bir ücret yok demişti konuştuğumuzda.hastaneden ayrılınca sormadım ben tekrardan onu hiç düşünmemiştim :(

doktorum 2000 lira demişti,normal de olsa sezaryen de olsa hastanenin belirlediği fiyat böyle demişti.başka bir ücret yok demişti konuştuğumuzda.hastaneden ayrılınca sormadım ben tekrardan onu hiç düşünmemiştim :KK43:
Bende bilmiyorum ucret nasil olacak. Ama etraftan duydugum kadariyla doktora ayri ucret veriliyormus.
Soyle dusunelim normal dogum olsaydi eger ve dogum gece veya tatil gununde gerceklesseydi kendi doktorumuzu istiyorsak ek ucret veriliyor. Sonucta doktor hastaneyle anlasmali ama disaridan gelecek yine ayri bi ucret olur neyse persembe gunu randevum var soracagim ins. Bu sefer.

Selam arkadaşlar, oğlum 18 şubatta epidural sezaryen ile dünyaya geldi. Çok şükür iyiyiz. Yarın taburcu olacağız inşallah. Hepinize sağlıklı , kolay doğumlar dilerim. Görüşmek üzere.
Ay canım gozun aydın cok sevındım masallah ıkınızede cok sukur kavusmussunuz oglusunuza

Bende bilmiyorum ucret nasil olacak. Ama etraftan duydugum kadariyla doktora ayri ucret veriliyormus.
Soyle dusunelim normal dogum olsaydi eger ve dogum gece veya tatil gununde gerceklesseydi kendi doktorumuzu istiyorsak ek ucret veriliyor. Sonucta doktor hastaneyle anlasmali ama disaridan gelecek yine ayri bi ucret olur neyse persembe gunu randevum var soracagim ins. Bu sefer.
evet haklısın.benim randevum da 3 martta tekrardan.o zaman sorarım artık.

Canım bende o sekılde yapıcam 500 tl fark alıo bızım hastane 2300 e gelıo bızde epıdural normal epıdural sezeryanda 2700 e gelıo bakalım suan normal gorunuo
Ben bu fiyat işini tekrardan sorayım en iyisi.çünkü doktorum da artık o hastanede değil.belki ekstradan o da para ister

canım gözün aydın ve çok geçmiş olsun :KK66:
Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza olsun :KK66:

Canım benim de bir hafta önde gidiyor. Dr um bebeğimin iri olduğunu söyledi bu sebepten haftaya sezaryanla alalım riskim almayalım dedi.
pinkibal pinkibal janjakrusso janjakrusso bende 38 haftaligim su an bebek 4.100 umraniye devlet hastanesine gidiyorum sali muayenem var bakalim nasil dogum olacak sezeryan mi normal mi cok korkuyorum

Slm kızlar çok heyecanlıyım bn hala inanamıyorum nasıl dogurcam bilmiyorum..sanki hep hamile kalacak gibiyim..Salı günü çatı muaynesi olacak İnşallah benim kasinti lar hala devam ediyo uyku ne demek unuttum bile şimdiden. .normal doğum nasip olacak mı bakalım. .Rabbim hepimize kolaylik versin bitsin artık kavuşalım yavrularimiza sagsalim insallah...

pinkibal pinkibal janjakrusso janjakrusso bende 38 haftaligim su an bebek 4.100 umraniye devlet hastanesine gidiyorum sali muayenem var bakalim nasil dogum olacak sezeryan mi normal mi cok korkuyorum
canım kuzenımın esı 4900 dogurdu ve cok kolay oldu.oda yalova devlet hastanesıne gıdıyordu.41 haftalık dogum yaptı.yaslılar ırı bebek kolay dogar dıyo ınsallah oyledır saglıklıca kavusalım

Back