- 27 Ocak 2015
- 343
- 244
- 53
- 38
Gözün aydın cnm. ALLAH analı babalı büyütsn inşallah.Selam arkadaşlar, oğlum 18 şubatta epidural sezaryen ile dünyaya geldi. Çok şükür iyiyiz. Yarın taburcu olacağız inşallah. Hepinize sağlıklı , kolay doğumlar dilerim. Görüşmek üzere.
Ay dogduktan sonra alsinlar canim nasil vikacak o cocuklar ordan 3 bucuk dogsun yetrr kız korkuyorum zatennnnSende pek iyi dogurmussun masallah sana da bebisinedee
aynen canım benım acılmam oldugu ıcın verdı.eger acılma olmazssa vermem demişti.neden dıyınce sana bosu bosuna ezıyet etmeyelım demıstı.demekkı senın acılman yokmus canım maasallah 42 haftalık dogmus ozaman bebegın okadar beklenmesıde dogru degıl dıye bılıyorumIlk oglumda 41+5 haftalikken hic sancim ve acilmam yokken, cati muayenesi bile olmadan suni sanci verildi bana. Sonuc 8 saatlik suni sanci sonucunda sadece 5 cm acilmam oldu ama bebek kanala inmeyince sezeryana alindim. Siz siz olun acilmaniz yoksa bosuna suni sanci alipta eziyet etmeyin kendinize.
gözünüz aydın,darısı başımızaSelam arkadaşlar, oğlum 18 şubatta epidural sezaryen ile dünyaya geldi. Çok şükür iyiyiz. Yarın taburcu olacağız inşallah. Hepinize sağlıklı , kolay doğumlar dilerim. Görüşmek üzere.
Bildigim kadariyla epidural ayri bi ucret oluyor. Hastaneden hastaneye degismiyorsa bir cok yerde oyleydi.Arkadaşlar normal doğumu epidural şekilde yapmak istiyorum,doğum 2000di.epidurala ayrı para mı veriliyor biliyor musunuz?
ücret çok değişir mi acaba,eğer öyleyse vazgeçmek zorunda kalacağımBildigim kadariyla epidural ayri bi ucret oluyor. Hastaneden hastaneye degismiyorsa bir cok yerde oyleydi.
Hastaneden hastaneye fark eder ucret benim gittigim hastanede 300 tl idi yanilmiyorsamücret çok değişir mi acaba,eğer öyleyse vazgeçmek zorunda kalacağım
Teşekkür ederim,benim doktor hastaneden ayrıldı,özel muayeneye geçti.Fakat doğumu yine o hastanede yapacak.O yüzden hastanedeki fiyatı bilmeyebilir diye düşündüm.Hastaneden hastaneye fark eder ucret benim gittigim hastanede 300 tl idi yanilmiyorsam
Benim doktorumda hastaneden yeni ayrildi. Kendi doktorumla devam ediyorum dogumuda eski calistigi hastanede yapmayi dusunuyorum. Ayrilmadan once hastaneden fiyat bilgisi almistik. Ama simdi ayrildigi icin fiyat nasil olacak bilmiyorum sormayi unuttum gecen kontrolumde bu sefer soracagim.Teşekkür ederim,benim doktor hastaneden ayrıldı,özel muayeneye geçti.Fakat doğumu yine o hastanede yapacak.O yüzden hastanedeki fiyatı bilmeyebilir diye düşündüm.
doktorum 2000 lira demişti,normal de olsa sezaryen de olsa hastanenin belirlediği fiyat böyle demişti.başka bir ücret yok demişti konuştuğumuzda.hastaneden ayrılınca sormadım ben tekrardan onu hiç düşünmemiştimBenim doktorumda hastaneden yeni ayrildi. Kendi doktorumla devam ediyorum dogumuda eski calistigi hastanede yapmayi dusunuyorum. Ayrilmadan once hastaneden fiyat bilgisi almistik. Ama simdi ayrildigi icin fiyat nasil olacak bilmiyorum sormayi unuttum gecen kontrolumde bu sefer soracagim.
Sizin dogum ucretiniz ne kadar acaba. Hastane ayri doktor ayri aliyor degil mi
Bende bilmiyorum ucret nasil olacak. Ama etraftan duydugum kadariyla doktora ayri ucret veriliyormus.doktorum 2000 lira demişti,normal de olsa sezaryen de olsa hastanenin belirlediği fiyat böyle demişti.başka bir ücret yok demişti konuştuğumuzda.hastaneden ayrılınca sormadım ben tekrardan onu hiç düşünmemiştim
Ay canım gozun aydın cok sevındım masallah ıkınızede cok sukur kavusmussunuz oglusunuzaSelam arkadaşlar, oğlum 18 şubatta epidural sezaryen ile dünyaya geldi. Çok şükür iyiyiz. Yarın taburcu olacağız inşallah. Hepinize sağlıklı , kolay doğumlar dilerim. Görüşmek üzere.
Canım bende o sekılde yapıcam 500 tl fark alıo bızım hastane 2300 e gelıo bızde epıdural normal epıdural sezeryanda 2700 e gelıo bakalım suan normal gorunuoArkadaşlar normal doğumu epidural şekilde yapmak istiyorum,doğum 2000di.epidurala ayrı para mı veriliyor biliyor musunuz?
evet haklısın.benim randevum da 3 martta tekrardan.o zaman sorarım artık.Bende bilmiyorum ucret nasil olacak. Ama etraftan duydugum kadariyla doktora ayri ucret veriliyormus.
Soyle dusunelim normal dogum olsaydi eger ve dogum gece veya tatil gununde gerceklesseydi kendi doktorumuzu istiyorsak ek ucret veriliyor. Sonucta doktor hastaneyle anlasmali ama disaridan gelecek yine ayri bi ucret olur neyse persembe gunu randevum var soracagim ins. Bu sefer.
Ben bu fiyat işini tekrardan sorayım en iyisi.çünkü doktorum da artık o hastanede değil.belki ekstradan o da para isterCanım bende o sekılde yapıcam 500 tl fark alıo bızım hastane 2300 e gelıo bızde epıdural normal epıdural sezeryanda 2700 e gelıo bakalım suan normal gorunuo
canım gözün aydın ve çok geçmiş olsunSelam arkadaşlar, oğlum 18 şubatta epidural sezaryen ile dünyaya geldi. Çok şükür iyiyiz. Yarın taburcu olacağız inşallah. Hepinize sağlıklı , kolay doğumlar dilerim. Görüşmek üzere.
Canım benim de bir hafta önde gidiyor. Dr um bebeğimin iri olduğunu söyledi bu sebepten haftaya sezaryanla alalım riskim almayalım dedi.
canım kuzenımın esı 4900 dogurdu ve cok kolay oldu.oda yalova devlet hastanesıne gıdıyordu.41 haftalık dogum yaptı.yaslılar ırı bebek kolay dogar dıyo ınsallah oyledır saglıklıca kavusalımpinkibal janjakrusso bende 38 haftaligim su an bebek 4.100 umraniye devlet hastanesine gidiyorum sali muayenem var bakalim nasil dogum olacak sezeryan mi normal mi cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?