- 3 Ocak 2016
- 246
- 165
- 23
benimkinin de gelesi yok bakalımselam kızlarrr
nasılsınız bakalım çalışan az kalınca grup pek sessiz kalmışben de işten güçten giremiyorum artık evde ciddi temizlik var
çalışanların Allah yardımcısı olsun bir an önce bitirsinler inşallah
dün kontrolümüz vardı bizim de . kızım 3 kilo 200 gr olmuş. nstde hiç sancı çıkmadı doğası yok benimkinin yerinden memnun galibapazartesi halılarım temizlikten gelecek ve Allahın izniyle bütün işlerim bitmiş olacak o güne kadar uslu uslu oturur inşallah yerinde
bu arada çatı muayenesini ben de hala olmadım. doktorum bi şey demiyo ben de sormuyorum açıkçası çok meraklısı değilim
benım catı muaynemı 37+5 de yapmıstı.rahımde acıklık varmı dıye baktı yoksa yapmayaktı cunku boyun uzun dıyordu catın genıstır normal doguma engel olmaz dıyordu.muayneden sonra sıddetlı bel agrısı ve kanamam olmustu.doktorumda olabılır korkmna demıstı zaten.38+3de de sunı sancıyla dogum yapmıstım bakalım kızım ne zaman gelecekselam kızlarrr
nasılsınız bakalım çalışan az kalınca grup pek sessiz kalmışben de işten güçten giremiyorum artık evde ciddi temizlik var
çalışanların Allah yardımcısı olsun bir an önce bitirsinler inşallah
dün kontrolümüz vardı bizim de . kızım 3 kilo 200 gr olmuş. nstde hiç sancı çıkmadı doğası yok benimkinin yerinden memnun galibapazartesi halılarım temizlikten gelecek ve Allahın izniyle bütün işlerim bitmiş olacak o güne kadar uslu uslu oturur inşallah yerinde
bu arada çatı muayenesini ben de hala olmadım. doktorum bi şey demiyo ben de sormuyorum açıkçası çok meraklısı değilim
Ayy benimde son 2 kuzum sonunda bitti :)günaydın kızlarrrrr nasılsınız bakalım görüşemiyoruz artık yahu benim bugünü saymazsak son 1 heyooooo
Benim ilk hamileligimde hic yapilmadi cati muayenesi. Bende bilmiyordum o zamanlar hic sormamistim. Oglum 41+5 te bizim zorumuzla dogdu. Yoksa hic niyeti yoktuYaaabana neden cati muayenesi yapilmadi gecen 34 haftalikken gittim en son onumuzdeki hafta kontrolum var acaba o zamn mi yaparlar ki
YaaBenim ilk hamileligimde hic yapilmadi cati muayenesi. Bende bilmiyordum o zamanlar hic sormamistim. Oglum 41+5 te bizim zorumuzla dogdu. Yoksa hic niyeti yoktusimdi bisey sormak istiyorum ikinci dogumu sezeryan olacaklara da cati muayenesi yapiliyormu yani acilma varmi diye bakiliyor mu
Mrb gulsuncum gunaydinngulcontrol QUOTE m t: 45223776 .!.:kızlar bısy soracagım bebeğin iri olması erken doguma sebep olur mu acaba.38 de olsa keske ılk dogumum rısklı oldugu için sunı ıle 38 de yapmıstım bu defa sunı vermıycem dedı doktorum kendı sancını beklıycez dedi bende korkuyorum 40 aftaya kadar gelmezsse baya kılolu olacak ve normal doguma engel olacak yada baska olumsuz ersey gelıyo aklıma
Canım benim de bir hafta önde gidiyor. Dr um bebeğimin iri olduğunu söyledi bu sebepten haftaya sezaryanla alalım riskim almayalım dedi.Mrb gulsuncum gunaydinnoncrlikle benim bebegimede iri dediler bole giderse sezaryan olursun dedi d.r normal dogum istiyorum yediklerimden iyice kisdim haftaya kontrolm var d.r sorucam erken doguma sebeb olur mu diye acikcasi bende cok merak ediyorum sormayi unuttum cunki bebek 3 hafta onden gidiyo deyince d.r
Gunaydin canim senin belli oldumu tarih.. Hangi doktora gidiyordun senCanım benim de bir hafta önde gidiyor. Dr um bebeğimin iri olduğunu söyledi bu sebepten haftaya sezaryanla alalım riskim almayalım dedi.
Ayy sen ciddimisinCanım benim de bir hafta önde gidiyor. Dr um bebeğimin iri olduğunu söyledi bu sebepten haftaya sezaryanla alalım riskim almayalım dedi.
Yani normal olma sansi hic mi yokmusCanım benim de bir hafta önde gidiyor. Dr um bebeğimin iri olduğunu söyledi bu sebepten haftaya sezaryanla alalım riskim almayalım dedi.
ŞÜKÜRLER OLSUN kuzucum azmettik bitirdikAyy benimde son 2 kuzum sonunda bitti :)
Aynen canım zor qeçti ama iyi oldu sonrası için :)ŞÜKÜRLER OLSUN kuzucum azmettik bitirdik
Selam canım nerelerdeydin sen bayağı yoktun. Tarihimiz belli oldu çok şükür. En başından beri zeki akkum dayım doğumumu da o yapacak kısmetseGunaydin canim senin belli oldumu tarih.. Hangi doktora gidiyordun sen
Canm tedirgin olmaya gerek yok. Sağ salim kucağımıza alalım da bebişlerimizi hangi şekilde doğuracamz önmli değil. Benm şekerden dolayı bebeğim iri. Ve duruş pozisyonu normal için uygun değil şu an. Bir haftaya kadar düzelir ve kilosu çok değişmezse normal olabilir. Tabi bnimkinin rahatı yerinde normal doğumla gelecek gibi görünmüyorYani normal olma sansi hic mi yokmus
Hafi hayirlisi canim ben birax sabirsiz bi anneyim deCanm tedirgin olmaya gerek yok. Sağ salim kucağımıza alalım da bebişlerimizi hangi şekilde doğuracamz önmli değil. Benm şekerden dolayı bebeğim iri. Ve duruş pozisyonu normal için uygun değil şu an. Bir haftaya kadar düzelir ve kilosu çok değişmezse normal olabilir. Tabi bnimkinin rahatı yerinde normal doğumla gelecek gibi görünmüyor
Amiinnn cnm hepimiz inşallah . Bende dün doğum tarihini öğrendiğimden beri bi heyecan bastı. Yoksa ben içimde büyüyen bu aşktan memnundum. Alt değiştirme yok emzirme derdi yok.Hafi hayirlisi canim ben birax sabirsiz bi anneyim deHerseyi merak ediyorum ama ins. Normal olur dogumun tek nefesde hepimuze nasip etsin rabbim
Bende tam tersiAmiinnn cnm hepimiz inşallah . Bende dün doğum tarihini öğrendiğimden beri bi heyecan bastı. Yoksa ben içimde büyüyen bu aşktan memnundum. Alt değiştirme yok emzirme derdi yok.ama artık gelsin de koklayayım doyasıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?