• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kızlaaaarr bende geldiiim :) simdi listede düzenleme yapacagım benimde tarihim belli artık 3 mart ta kızımaaaaaa kavusuyooorummmmm lalalalallalala :) sizlerrr nasılsınızzzzzzzz
hadi hayırlı olsun sana :KK54: yarın benim de çatı kontrolüm var bakalım :KK68:

Kızlaaaarr bende geldiiim :) simdi listede düzenleme yapacagım benimde tarihim belli artık 3 mart ta kızımaaaaaa kavusuyooorummmmm lalalalallalala :) sizlerrr nasılsınızzzzzzzz
Canımmm hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin. Bende bu akşam kontrolden geldim. Benimde tarih belli oldu. Kısmetse 26 şubatta doğumumuz :KK55: zaman nasıl da çabuk geçti baksanıza dün kalp atışlarını konuşurken şimdi doğumları konuşuyoruz :KK70:

Yaaao_O bana neden cati muayenesi yapilmadi gecen 34 haftalikken gittim en son onumuzdeki hafta kontrolum var acaba o zamn mi yaparlar ki:KK17:
canım doktoruna bağlıymış.bazı doktorlr 35 te bazıları 37 de yapabiliyormuş.benim erken doğum korkum da vardı hiç bir belirti olmamasına rağmen :) bu yüzden doktor beni rahatlatmak için demiş de olabilir ;)

canım doktoruna bağlıymış.bazı doktorlr 35 te bazıları 37 de yapabiliyormuş.benim erken doğum korkum da vardı hiç bir belirti olmamasına rağmen :) bu yüzden doktor beni rahatlatmak için demiş de olabilir :KK66:
:KK51:Hmm bende tedirgin oldum :KK71: haftayi iple cekiyorumm bebisim daha 3 aylikken 22 martta dogum demislerdi :KK9: bakalim simdi ne diycekler ayy azicik erken olsa keske:KK69:Dogsun artik ya:KK22:

:KK51:Hmm bende tedirgin oldum :KK71: haftayi iple cekiyorumm bebisim daha 3 aylikken 22 martta dogum demislerdi :KK9: bakalim simdi ne diycekler ayy azicik erken olsa keske:KK69:Dogsun artik ya:KK22:
Benim ilk başta 30 Marttı sonradan 24 Mart oldu.Bakalım,neden olmasın :KK54:

Kızlarrr çok iyi geçen hamileliğim resmen kabus gibi oldu. Hamilelik kolestazı diye bişey var onu yaşıyorum. Bütün vücudum kaşınıyor delirmek üzereyim. İlaçların hiç faydasını görmüyorum
Karaciğerde safra birikmiş o yüzden oluyormus ve durum devam ederse sezaryen olacağım dualarınızı bekliyorum
RABBİM şifa versin..zamanında hayırlı doğum nasip etsin..

hayırlı ve kolay doğum nasip etsin RABBİM :)

İlk sayfada listede olmayan listede yer almak isteyen aramıza yeni katılan arkadaslarımız mesajımı alıntı yaparak bilgilerinizi yazarsınız eklerim kızlaaarr sizleride :)) TheTudors TheTudors canım süpersin vallahi.. Sende yaz bilgileri ekleyeyim senidee

amaç amme hizmeti :) sağolasın :)

kız bebek geliyor inşallah :) ilk bebeğimiz..
zamanı belli değil henüz..martın son haftası dendi :)

Canımmm hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin. Bende bu akşam kontrolden geldim. Benimde tarih belli oldu. Kısmetse 26 şubatta doğumumuz :KK55: zaman nasıl da çabuk geçti baksanıza dün kalp atışlarını konuşurken şimdi doğumları konuşuyoruz :KK70:
ALLAH hayırlı doğum versin :)

selam kızlarrr :KK200:
nasılsınız bakalım çalışan az kalınca grup pek sessiz kalmış :KK45: ben de işten güçten giremiyorum artık evde ciddi temizlik var :KK59:
çalışanların Allah yardımcısı olsun bir an önce bitirsinler inşallah :KK66:
dün kontrolümüz vardı bizim de . kızım 3 kilo 200 gr olmuş. nstde hiç sancı çıkmadı doğası yok benimkinin yerinden memnun galiba :KK70:pazartesi halılarım temizlikten gelecek ve Allahın izniyle bütün işlerim bitmiş olacak o güne kadar uslu uslu oturur inşallah yerinde :KK70:
bu arada çatı muayenesini ben de hala olmadım. doktorum bi şey demiyo ben de sormuyorum açıkçası çok meraklısı değilim :KK70:

@melekpinarsimsek bugün kavuşmuş kızına :)

2016 MART ANNELERİ TOPİĞİNDE GERÇEKLEŞEN DOĞUMLAR LİSTEMİZ

1- @Meleğimkorusun --- 36+1 --- ----- 06.02.2016 Cumartesi

2- harme harme = ikiz bebekler --- 36+2 - 07.02.2016 Pazar

3- ttu89 ttu89 ------------------------------- 10.02.2016 Çarşamba

4- bskn bskn ----------------------37+3----- 12.02.2016 Cuma

5- azerikizi91 azerikizi91 --------------------------- 12.02.2016 Cuma

6- N nimet4 ------------------------------ 12.02.2016 Cuma

7- srrbkl srrbkl ------------------------------- 14.02.2016 Pazar

8- @melekpinarsimsek ----37+6 --------- 17.02.2016 Çarşamba

EKSİK GEDİK VARSA DÜZELTEBİLİRİM..HERKESE HAYIRLI DOĞUMLAR :)

, sanirimer: 273697"]37 ve sonrasında yapılıyor dıye biliyorum bn çatı muayenesıni..[/QUOTE]
Saol canim benim haftaya yaparlar sanirim benimkinide:KK53: cok heycanliyim:KK51:

aynı sorun bende de var cnm çok fena oldum karnim bacaklarim kollarım heryerim kıpkırmızı oldu çok kasiniyorum benim de karacigerime baktılar ama birsey bulamadi lar. .bir hap bide losyon yazdı doktor dediğin gibi bir faydası yok..Allah yardımcımız olsun..
Canm ben de ursavtive kullanıyorum sabah iki akşam iki içiyorum hapı.inşallah geçer beneklerimize sağlıkla kavuşuruz

bende de kolestaz çıktı geçen hafta ursactive kullanmaya başladım sizin kullandığınız bir ilaaç var mı benim bu ilaçla kaşıntılarım baya hafifledi. ilk günkü gibi değil mümkün mertebe kaşınan yere dokunmamaya çalışın kaşındıkça yayılıyor çünkü birde sıcak ortam kaşıntıyı artırıyor o yüzden ben çorap giymiyorum ince hafif şeyler oluyor üzerimde, soğuk suya tutuyorum kaşınan yerleri iyi geliyor, bir de sanki ne zaman kuruyemiş tüketsem kaşıntı artıyor özellikle fındık ve çekirdek, doktor bana da değerle yükselirse sezeryan yapmamız gerekebilir dedi, çünkü bebek için riskli bir hastalık bu arada benim sadece alkalen fosfataz yüksek çıkıyor genelde kolestazda alt ast bilirubin değerleride yükselirmiş sizde nasıl durum
Benim alt ast bilirubin değerleri çok yüksekti yeni yeni düşmeye başladı ama kaşıntım geçmedi hala. Ursavtive kullanıyorum günde 4 tane. Hamilelik kolestazı ani kötü şekilde sonuçlananilirmiş çok endişeleniyorum ama elimden bişey gelmiyor. Ben de soğuk duş alıp ince penyeler giyip idare ediyorum kaşınmaktan parmaklarım ağrıdı artık. İnşallah kısa zamanda sağlıkla doğum yapıp kurtuluruz canım

Back