2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Canim onlem alincak seviyede degil suan su takip yapilio ne zaman riskli seviyeye inicek ozaman ciger ignesi falan yapilip sezeryanla alinio her hafta gidiyorum kontrole hekim degisikligimi yaptim yarin figen hanima gidicem bakalim o nedicek

Canim onlem alincak seviyede degil suan su takip yapilio ne zaman riskli seviyeye inicek ozaman ciger ignesi falan yapilip sezeryanla alinio her hafta gidiyorum kontrole hekim degisikligimi yaptim yarin figen hanima gidicem bakalim o nedicek
çok geçmiş olsun canım...bende 10 gün once hastanede yattım orda da vardı suyu azalanlar .hatta benim çıktığım gün doktor birisine soyledi suyun azalmaya başlamış seni de bebeğide riske atıp çıkartamam hastaneden evde nasıl suyunun azaldığını kontrol edicez acil bişey olsa diye çıkarmadılar hastaneden..yarınki doktorun ne dicek bakalım bu doktor biraz umursamaz biriymiş gibi geldi bana

Zaman geçmiyo sanki.. Doğumlar başlamış.. Epeydir bakmıyordum buraya.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Sağlıkla kucağımıza alalım kuzularımızı.. Sevgiler hepinize..

geçmiş olsun tatlım ama inan bana çok saçma geliyor doktorun söyledikleri her an her şey olabilir belki aniden bile suyun gelebilir madem böyle bi kaçak var ciğer geliştiriciyi her ihtimale karşı yapması lazımdı seni yatırması lazım ayy ben o doktoru boğarım ne rahatlık

günaydın kızlar en gec ben dogurcam galıba martın son haftası gözukuyorcok heyecanlandım dogum haberlerını okuyunca ınsallah hepımız cok kolay saglıklı dogum anıları ıle donerız buraya

Günaydın kızlar..çalışmaya devam etme kararı verdim ama sabah bayan şeften bi dünya laf duydum yine..kararimi sorguluyorum şu an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…