Kuzum ilk sayfadaki listeye ekleyebilirim Bebek isimlerini silip dogum tarihlerini yazabilirimponcikella bağımsız bir liste iPad'den eklemem zor su anda :)
Canim onlem alincak seviyede degil suan su takip yapilio ne zaman riskli seviyeye inicek ozaman ciger ignesi falan yapilip sezeryanla alinio her hafta gidiyorum kontrole hekim degisikligimi yaptim yarin figen hanima gidicem bakalim o nediceksenden gelen bi su yoksa nasıl suyunda azalma oluyormuş bide hadi diyelim suyunda azalma var neden tedbirini almıyorlar çok tuhaf değil mi ilaç vs vermedimi yada yatış serum falan çok ilgisizce geldi bana açıkcası sonuçta çocuk bu suyun içinde yani önlem alınması şart !! doktor konusuna gelince maddi manevi tamamen size kalmış bir durum tatlım artısını eksisini sen bilirsin yani
Nice senelere canimKızlar bugün benim doğumgünümEn büyük hediyem Defnem oldu bu yıl O da hissediyor gibi bu gün 3 katı hareketli maşallah,hala durmuyor Dedim kızım acele etme az kaldı kavuşmaya
teşekkür ederim canım,sana da geçmiş olsun canım.nasılsın şimdi?Nice senelere canim
Kızlar bugün benim doğumgünümEn büyük hediyem Defnem oldu bu yıl O da hissediyor gibi bu gün 3 katı hareketli maşallah,hala durmuyor Dedim kızım acele etme az kaldı kavuşmaya
teşekkür ederim canım,hep beraber inşallahdoğum günün kutlu olsun ,sizde musmutlu olun :)
Kızlar bugün benim doğumgünümEn büyük hediyem Defnem oldu bu yıl O da hissediyor gibi bu gün 3 katı hareketli maşallah,hala durmuyor Dedim kızım acele etme az kaldı kavuşmaya
Amin canım,Allah inşallah hepimizi bebeğimize sağ salim kavuştursun diye dua ettim mumu üflerken hepimiz içincanım doğum günün kutlu olsunnn.. sağlıklı mutlu huzurlu nice seneler eşinle ve defnenle
Amin canım,Allah inşallah hepimizi bebeğimize sağ salim kavuştursun diye dua ettim mumu üflerken hepimiz için
Amin canımgüzel dileğin için teşekkürler inşallah sağ salim gelirler.... Rabbim o günleri göstersin..
çok teşekkür ederim inşallah Allah ın izniyle sağ salim alırım bebeğimi kucağımaALLAH şifa versin..yardım etsin canım..
çok geçmiş olsun canım...bende 10 gün once hastanede yattım orda da vardı suyu azalanlar .hatta benim çıktığım gün doktor birisine soyledi suyun azalmaya başlamış seni de bebeğide riske atıp çıkartamam hastaneden evde nasıl suyunun azaldığını kontrol edicez acil bişey olsa diye çıkarmadılar hastaneden..yarınki doktorun ne dicek bakalım bu doktor biraz umursamaz biriymiş gibi geldi banaCanim onlem alincak seviyede degil suan su takip yapilio ne zaman riskli seviyeye inicek ozaman ciger ignesi falan yapilip sezeryanla alinio her hafta gidiyorum kontrole hekim degisikligimi yaptim yarin figen hanima gidicem bakalim o nedicek
geçmiş olsun tatlım ama inan bana çok saçma geliyor doktorun söyledikleri her an her şey olabilir belki aniden bile suyun gelebilir madem böyle bi kaçak var ciğer geliştiriciyi her ihtimale karşı yapması lazımdı seni yatırması lazım ayy ben o doktoru boğarım ne rahatlıkCanim onlem alincak seviyede degil suan su takip yapilio ne zaman riskli seviyeye inicek ozaman ciger ignesi falan yapilip sezeryanla alinio her hafta gidiyorum kontrole hekim degisikligimi yaptim yarin figen hanima gidicem bakalim o nedicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?