• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

canım dr gittinmi bilmiyorum benim geçen hafta perşembe den beri o şekildeydi cuma sancım oldu dayanamadım gittim dr nst de sancı çıktı hemen yatış verdiler böbreklerimde genişleme olmuş çocukdan dolayı çok büyük bi genişleme değilmiş allhdan tedavi başladık şimdi daha iyiyim korkma ama dr gitmende fayda var
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.

selam kızlar nasıllarsınız?
bizim bugün doktor kontrolümüz vardı 1 aylık bir aradan sonra.
3 kilo olmuş yavru kuşum. toplamda 19 kilo almış oldum 16sı yanımda kar kalacak şimdilik :KK70:
bebek doğum pozisyonunda bundan sonra her gün yarım saat-40 dk yürüyorsun dedi doktor ben de hızımı alamadım baya bi yürüdüm bugün :KK70:
magnezyumu da bıraktım artık tamamen, doğum kasılmalarına engel olmasın dedi. sadece kan ilacına devam ediyorum.
nst ye de girdim ilk defa, bi sıkıntı çıkmadı :KK49: 1 ay sonra ay pardon 1 hafta sonra tekrar gel dedi doktor :KK70:

canım dr gittinmi bilmiyorum benim geçen hafta perşembe den beri o şekildeydi cuma sancım oldu dayanamadım gittim dr nst de sancı çıktı hemen yatış verdiler böbreklerimde genişleme olmuş çocukdan dolayı çok büyük bi genişleme değilmiş allhdan tedavi başladık şimdi daha iyiyim korkma ama dr gitmende fayda var
doktora gitmiştim önceki hafta belirtiler olduğunda bir şey çıkmadı şükür.sana da çok geçmiş olsun canım.sağ salim kurtuluruz biz de bebişler de inşallah

slm kızlar nasılsınız bende mecburi izne ayrılmak zorunda kaldım...1 hafta once aniden tansiyonum yükseldi ve hastanede yattık bikaç gün...3 doktorda çalışmana izin veremem dedi oyle olunca da hemen izne ayırdılar

slm kızlar nasılsınız bende mecburi izne ayrılmak zorunda kaldım...1 hafta once aniden tansiyonum yükseldi ve hastanede yattık bikaç gün...3 doktorda çalışmana izin veremem dedi oyle olunca da hemen izne ayırdılar
canımmm çok geçmiş olsun zaten bişey kalmadı artık yat dinlen dikkat et kendine son ay zorladı bizi

Geçmiş olsun canım

Back