Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.canım dr gittinmi bilmiyorum benim geçen hafta perşembe den beri o şekildeydi cuma sancım oldu dayanamadım gittim dr nst de sancı çıktı hemen yatış verdiler böbreklerimde genişleme olmuş çocukdan dolayı çok büyük bi genişleme değilmiş allhdan tedavi başladık şimdi daha iyiyim korkma ama dr gitmende fayda var
ben bir tek harme doğum yaptı biliyorum
@Meleğimkorusun yapmış doğum :)
aaa haberim yoktu... sağlıkla büyütsün inşallah anneli babalı
inşallah :)
hepimize nasip olsun güzel ,kolay doğumlar :)
Aman dikkat et canim cok yorma kendinisaol canım iyiyim bu seferde yırttım tedavi görüyoruz şimdilik yattık çıktık işte evde değilim işe geldim 19 una kadar çalışmam lazım tabi burdan doğuma gitmezsem
Orasida oyle haklisin insallah bakalim aksam nedicek doktor benimde sancilarim basladi ya uyuyamiyorum hepde gece oluoya bide o sıkıntıların yanında iş te olmak zorun da olsaydın şükredin şükredin.. :) güzel haberlerle gel inşallah...
doktora gitmiştim önceki hafta belirtiler olduğunda bir şey çıkmadı şükür.sana da çok geçmiş olsun canım.sağ salim kurtuluruz biz de bebişler de inşallahcanım dr gittinmi bilmiyorum benim geçen hafta perşembe den beri o şekildeydi cuma sancım oldu dayanamadım gittim dr nst de sancı çıktı hemen yatış verdiler böbreklerimde genişleme olmuş çocukdan dolayı çok büyük bi genişleme değilmiş allhdan tedavi başladık şimdi daha iyiyim korkma ama dr gitmende fayda var
canımmm çok geçmiş olsun zaten bişey kalmadı artık yat dinlen dikkat et kendine son ay zorladı bizislm kızlar nasılsınız bende mecburi izne ayrılmak zorunda kaldım...1 hafta once aniden tansiyonum yükseldi ve hastanede yattık bikaç gün...3 doktorda çalışmana izin veremem dedi oyle olunca da hemen izne ayırdılar
Geçmiş olsun canımslm kızlar nasılsınız bende mecburi izne ayrılmak zorunda kaldım...1 hafta once aniden tansiyonum yükseldi ve hastanede yattık bikaç gün...3 doktorda çalışmana izin veremem dedi oyle olunca da hemen izne ayırdılar