içerde çocuklar aç çalış
kuzum valla sürünerek geliyoruz ama el mahkum ben şu moddayım hafta sonu hastane hafta içi işGünaydın kızlar, evet size kocaman maşallah
Ben şu anki halimle 2 adım atamıyorum işe nasıl giderdim bilmiyorum valla. İkinci diye mi bilmem ağır geçiyor hamilelik, bir de göbeğim çok aşağıda bu sefer. Dün doktor gezip tozma evine git dinlen, 2 gün sonra yine gel dedi. Sanki hep gezip tozuyorum
içerde çocuklar aç çalışponcikella çalışşş son demler kuzum yaaa başarcas herşeye rağmen bizde izne ayrılcas
oyle canım yaa maalesef ilk hamileliğimde çok rahattım sonuna kadar hatta fazla bile çalışmıştımcanımmm çok geçmiş olsun zaten bişey kalmadı artık yat dinlen dikkat et kendine son ay zorladı bizi
ahhh kuzum evde olsan ne fayda sabah erkenden ayaktaydım yine...
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
bujubuju sen naptın nasıl oldun dr gitcektin
senden gelen bi su yoksa nasıl suyunda azalma oluyormuş bide hadi diyelim suyunda azalma var neden tedbirini almıyorlar çok tuhaf değil mi ilaç vs vermedimi yada yatış serum falan çok ilgisizce geldi bana açıkcası sonuçta çocuk bu suyun içinde yani önlem alınması şart !! doktor konusuna gelince maddi manevi tamamen size kalmış bir durum tatlım artısını eksisini sen bilirsin yaniValla cok gerginim canim ya suyumda azalma varmis yine takibe devam yani doktorumda bu ay sonu hastaneden tamamen ayriliyormus sgk indiriminden yararlanamiycakmisim ozel indiriminde hastane hekimi degil die gecersiz olabilir bilemedim baska hekim arkadasima yonlendirebilirim dedi oylemi yapsam bilemedim sen olsan napardin diger hekimlerde iyi basak hanimla figen hanim olabilir ama nerden baksan 2 katina cikcak fiyat degistirmezdem ozel muayne ucretide cabasi yani
Kuzum ilk sayfadaki listeye ekleyebilirim Bebek isimlerini silip dogum tarihlerini yazabilirimponcikella bağımsız bir liste iPad'den eklemem zor su anda :)
ÜHÜÜÜÜÜÜ şarjım yokolur canım bence
ÜHÜÜÜÜÜÜ şarjım yok
pfff sorma valla yaa şirket hattı da olması bitmiştim heralde gerçi onuda iş dışında kullanmıyorum son 1 saat evime çuf çuflanayım:)))))))))) ya kuzum zor valla insanın eli kolu :)
pfff sorma valla yaa şirket hattı da olması bitmiştim heralde gerçi onuda iş dışında kullanmıyorum son 1 saat evime çuf çuflanayım
hııı eskilerden kim kaldı şurda bi sen bi ben direnevet tatlım az kaldı bana da 2 saat
ALLAH şifa versin..yardım etsin canım..slm kızlar nasılsınız bende mecburi izne ayrılmak zorunda kaldım...1 hafta once aniden tansiyonum yükseldi ve hastanede yattık bikaç gün...3 doktorda çalışmana izin veremem dedi oyle olunca da hemen izne ayırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?