- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
goncagülceden alıntı yapacaktım yapamamışım kızdım şefine..
:)))) evet valla zor ya insan işyerinde mutlu olmayınca çalışmak zul geliyodur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
goncagülceden alıntı yapacaktım yapamamışım kızdım şefine..
:)))) evet valla zor ya insan işyerinde mutlu olmayınca çalışmak zul geliyodur.
Iyiyim canim bende malum evdeyim her hafta kontrolumuz var evde olunca ara ara giriyorum vallasağol canım. aslında 15 tatil ile başlamıştı ev keyfim de bugün tescillendi artık çaktırma
sen ne yaptın nasıl oldun, görünmüyorsun?
Ayyy sahane canim hadi bakalim son haftan desene saglikla agrisiz sizisiz kucagina alirsin insallahSelam kızlar, yine doktordaydım ben bugün. Kısmetse yani erkenci davranmazsa bizim minik bey 18 şubat sabahı bizle olacak. Sağlıklı , sıhhatli doğar inşallah , dualarınız bekleriz teyzeleri
Gel bebisim katil aramizabu arada kızlar bende bu hafta itibariyle raporumu bozuyorum. kısmetse 15 i itibariyle eve geçiyorum. aslında 22 si idi ama 1 hafta erken çıkmış olucam.
tamam o zaman canım anladım, ben rapor aldın geri döncen işe zannettimdi evdeymişin sen de ohh misIyiyim canim bende malum evdeyim her hafta kontrolumuz var evde olunca ara ara giriyorum valla
OYYY KUZUM az kalmış sağlıcakla al kucağına inşallah yaa şubat annelerine döndü bu topikSelam kızlar, yine doktordaydım ben bugün. Kısmetse yani erkenci davranmazsa bizim minik bey 18 şubat sabahı bizle olacak. Sağlıklı , sıhhatli doğar inşallah , dualarınız bekleriz teyzeleri
zorlama tatlım iyi bile dayandık senden 1 hafta sonra da ben geliyorum bıraktın beni burda nöbetcibu arada kızlar bende bu hafta itibariyle raporumu bozuyorum. kısmetse 15 i itibariyle eve geçiyorum. aslında 22 si idi ama 1 hafta erken çıkmış olucam.
Yok canim saolsun doktorum hic bir seye izin vermiyor calisamazsin dedi 32 ye kadar normal raporlarla idare ettik sonra calisamaz verdi hatta ilk iki hafta hastane haric evden bile cikamazsin demistitamam o zaman canım anladım, ben rapor aldın geri döncen işe zannettimdi evdeymişin sen de ohh mis
İyi bile dayandın canım, evde dinlenmek iyi geliyor insana. Sonrası için de enerji lazım malum :)bu arada kızlar bende bu hafta itibariyle raporumu bozuyorum. kısmetse 15 i itibariyle eve geçiyorum. aslında 22 si idi ama 1 hafta erken çıkmış olucam.
Sağol canım, amin inşallah.Ayyy sahane canim hadi bakalim son haftan desene saglikla agrisiz sizisiz kucagina alirsin insallah
Zaten benim şubat olacağı baştan belliydi de :) ilkinde de haziran bekliyorduk mayıs bebeğim olmuştu, kaderim bu benimOYYY KUZUM az kalmış sağlıcakla al kucağına inşallah yaa şubat annelerine döndü bu topik
Canim cok gecmis olsun saglikli bi sekilde bebegini kucagina alirsin InsllahSelam kızlar yenı dinktordan cok memnun kaldım oncelıkle kacakdan dolayı olmadıgı anlasıldı suyun bebegın gelısımı ıle ılgılıymıs azalma ama suan sınıra gelmıs 35 haftanın ıcınde oldugum ıcın cıgerlerıyle ılgılı rısk yokmus 1-2 hafta daha ıdare edıcek sanırım bu su oranı gereksız yapmaya gerek yok dedı doktorum ınsulıne basladım bugun ıtıbarıyle 2 cesıt ınsulın verdı dahılıye bır tanesı sabah ogle aksam dıgerı gece bartholın kıstı oldugu ıcınde buyuk ıhtımal sezeryanla alıcak bartholın bosaltılmadan normal dogum yapamazsın Dedı lohusa donemk cok ızdıraplı gecer dedı bosaltsa bıle agrı olurmus
geçmiş olsun canım doktor değiliz ama bizde bakıyoruz araştırıyoruz malum hamileyiz bi tuhaflık olduğu belliydi suyun azalması demek allah korusun söylemek bile istemiyorum yani neyse anlaşılmış zaten dikkat etSelam kızlar yenı doktordan cok memnun kaldım oncelıkle kacakdan dolayı olmadıgı anlasıldı suyun bebegın gelısımı ıle ılgılıymıs azalma ama suan sınıra gelmıs 35 haftanın ıcınde oldugum ıcın cıgerlerıyle ılgılı rısk yokmus 1-2 hafta daha ıdare edıcek sanırım bu su oranı gereksız yapmaya gerek yok dedı doktorum ınsulıne basladım bugun ıtıbarıyle 2 cesıt ınsulın verdı dahılıye bır tanesı sabah ogle aksam dıgerı gece bartholın kıstı oldugu ıcınde buyuk ıhtımal sezeryanla alıcak bartholın bosaltılmadan normal dogum yapamazsın Dedı lohusa donemk cok ızdıraplı gecer dedı bosaltsa bıle agrı olurmus
Selam kızlar yenı doktordan cok memnun kaldım oncelıkle kacakdan dolayı olmadıgı anlasıldı suyun bebegın gelısımı ıle ılgılıymıs azalma ama suan sınıra gelmıs 35 haftanın ıcınde oldugum ıcın cıgerlerıyle ılgılı rısk yokmus 1-2 hafta daha ıdare edıcek sanırım bu su oranı gereksız yapmaya gerek yok dedı doktorum ınsulıne basladım bugun ıtıbarıyle 2 cesıt ınsulın verdı dahılıye bır tanesı sabah ogle aksam dıgerı gece bartholın kıstı oldugu ıcınde buyuk ıhtımal sezeryanla alıcak bartholın bosaltılmadan normal dogum yapamazsın Dedı lohusa donemk cok ızdıraplı gecer dedı bosaltsa bıle agrı olurmus
günaydınnnnnnnnnn bitsin bu hafta ve önümüzdeki hafta