• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Günaydın kızlar, evet size kocaman maşallah
Ben şu anki halimle 2 adım atamıyorum işe nasıl giderdim bilmiyorum valla. İkinci diye mi bilmem ağır geçiyor hamilelik, bir de göbeğim çok aşağıda bu sefer. Dün doktor gezip tozma evine git dinlen, 2 gün sonra yine gel dedi. Sanki hep gezip tozuyorum :KK70:

Günaydın kızlar, evet size kocaman maşallah
Ben şu anki halimle 2 adım atamıyorum işe nasıl giderdim bilmiyorum valla. İkinci diye mi bilmem ağır geçiyor hamilelik, bir de göbeğim çok aşağıda bu sefer. Dün doktor gezip tozma evine git dinlen, 2 gün sonra yine gel dedi. Sanki hep gezip tozuyorum :KK70:
kuzum valla sürünerek geliyoruz ama el mahkum ben şu moddayım hafta sonu hastane hafta içi iş :D neyseki az kaldı haftaya cuma bitiyor bizimde poncikella poncikella

Kuzum ilk sayfadaki listeye ekleyebilirim Bebek isimlerini silip dogum tarihlerini yazabilirim poncikella poncikella bağımsız bir liste iPad'den eklemem zor su anda :)

canımmm çok geçmiş olsun zaten bişey kalmadı artık yat dinlen dikkat et kendine son ay zorladı bizi
oyle canım yaa maalesef ilk hamileliğimde çok rahattım sonuna kadar hatta fazla bile çalışmıştım
günaydın kızlarrrrr :KK66: S seduf canım geçmiş olsun. iyi olmuş evde olman dinlenirsin... B bsrd kuzum biz senle kök saldık iş yerlerine kopamıyoruz :)))))))))))
ahhh kuzum evde olsan ne fayda sabah erkenden ayaktaydım yine...
Geçmiş olsun canım
teşekkür ederim canım

bujubuju bujubuju sen naptın nasıl oldun dr gitcektin

Valla cok gerginim canim ya suyumda azalma varmis yine takibe devam yani doktorumda bu ay sonu hastaneden tamamen ayriliyormus sgk indiriminden yararlanamiycakmisim ozel indiriminde hastane hekimi degil die gecersiz olabilir bilemedim baska hekim arkadasima yonlendirebilirim dedi oylemi yapsam bilemedim sen olsan napardin diger hekimlerde iyi basak hanimla figen hanim olabilir ama nerden baksan 2 katina cikcak fiyat degistirmezdem ozel muayne ucretide cabasi yani

Valla cok gerginim canim ya suyumda azalma varmis yine takibe devam yani doktorumda bu ay sonu hastaneden tamamen ayriliyormus sgk indiriminden yararlanamiycakmisim ozel indiriminde hastane hekimi degil die gecersiz olabilir bilemedim baska hekim arkadasima yonlendirebilirim dedi oylemi yapsam bilemedim sen olsan napardin diger hekimlerde iyi basak hanimla figen hanim olabilir ama nerden baksan 2 katina cikcak fiyat degistirmezdem ozel muayne ucretide cabasi yani
senden gelen bi su yoksa nasıl suyunda azalma oluyormuş bide hadi diyelim suyunda azalma var neden tedbirini almıyorlar çok tuhaf değil mi ilaç vs vermedimi yada yatış serum falan çok ilgisizce geldi bana açıkcası sonuçta çocuk bu suyun içinde yani önlem alınması şart !! doktor konusuna gelince maddi manevi tamamen size kalmış bir durum tatlım artısını eksisini sen bilirsin yani

slm kızlar nasılsınız bende mecburi izne ayrılmak zorunda kaldım...1 hafta once aniden tansiyonum yükseldi ve hastanede yattık bikaç gün...3 doktorda çalışmana izin veremem dedi oyle olunca da hemen izne ayırdılar
ALLAH şifa versin..yardım etsin canım..

Back