2016 Mart Anneleri Goygoy :)

inatla çalışanlardan biri olarak herkeslere günaydın:)rapor için tam iki haftamız kaldı... keyifler yerindedir umarım
ohh bizde burdayız azimle çalışmaya devam 19 u son artık benim aslında bu hafta çıkmam gerekiyordu dr dinlenmen lazım dedi ama yok ben duramadım

ohh bizde burdayız azimle çalışmaya devam 19 u son artık benim aslında bu hafta çıkmam gerekiyordu dr dinlenmen lazım dedi ama yok ben duramadım
Sen durma bakalim daha is yerinden gideceksin hastaneye o kesinlesti artik

Selam kızlar, yine doktordaydım ben bugün. Kısmetse yani erkenci davranmazsa bizim minik bey 18 şubat sabahı bizle olacak. Sağlıklı , sıhhatli doğar inşallah , dualarınız bekleriz teyzeleri
yavaş yavaş bebekler, tarihler geliyor ne güzel :)
bişiy kalmamış zaten paşa bey bekler inşallah 8 güncük. hayırla sağlıkla al yavrunu kucağına

Selam kızlar, yine doktordaydım ben bugün. Kısmetse yani erkenci davranmazsa bizim minik bey 18 şubat sabahı bizle olacak. Sağlıklı , sıhhatli doğar inşallah , dualarınız bekleriz teyzeleri

oy oy oy süper... hadi bakalım sağlıcakla gelsin küçük bey

martın ortasına kadar çalışacak bir ben mi kalıcam yaaa yok mu mesai yapaak olan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…