ohh bizde burdayız azimle çalışmaya devam 19 u son artık benim aslında bu hafta çıkmam gerekiyordu dr dinlenmen lazım dedi ama yok ben duramadıminatla çalışanlardan biri olarak herkeslere günaydın:)rapor için tam iki haftamız kaldı... keyifler yerindedir umarım
Ohh hadi kurtuldun sende canimgünaydıııın izne ayrılmaya son 3 gün:::::)))
Sen durma bakalim daha is yerinden gideceksin hastaneye o kesinlesti artikohh bizde burdayız azimle çalışmaya devam 19 u son artık benim aslında bu hafta çıkmam gerekiyordu dr dinlenmen lazım dedi ama yok ben duramadım
Valla Allah kolaylik versin size yaa cidden son zamanlarda iyice agirlasiyor insan ;/inatla çalışanlardan biri olarak herkeslere günaydın:)rapor için tam iki haftamız kaldı... keyifler yerindedir umarım
Gunaydin canim ohhh hadi gozun aydin ev keyfi baslasin desenegünaydın tatlı anneler..
biz de bugün 37. haftamızı doldurduk ve raporumuzu teslim ettik kaldı son 3 hafta hadi hayırlısı bakalım
Insanlar ne kadar garip yaa hamile hamile ise geliyorsun birde laf mi soyluyorlar kiyamam; (Günaydın kızlar..çalışmaya devam etme kararı verdim ama sabah bayan şeften bi dünya laf duydum yine..kararimi sorguluyorum şu an..
sağol canım. aslında 15 tatil ile başlamıştı ev keyfim de bugün tescillendi artık çaktırmaGunaydin canim ohhh hadi gozun aydin ev keyfi baslasin desene
yavaş yavaş bebekler, tarihler geliyor ne güzel :)Selam kızlar, yine doktordaydım ben bugün. Kısmetse yani erkenci davranmazsa bizim minik bey 18 şubat sabahı bizle olacak. Sağlıklı , sıhhatli doğar inşallah , dualarınız bekleriz teyzeleri
Selam kızlar, yine doktordaydım ben bugün. Kısmetse yani erkenci davranmazsa bizim minik bey 18 şubat sabahı bizle olacak. Sağlıklı , sıhhatli doğar inşallah , dualarınız bekleriz teyzeleri
Sağol canım, amin inşallah :)yavaş yavaş bebekler, tarihler geliyor ne güzel :)
bişiy kalmamış zaten paşa bey bekler inşallah 8 güncük. hayırla sağlıkla al yavrunu kucağına
amin canım , sağol :)oy oy oy süper... hadi bakalım sağlıcakla gelsin küçük bey
bir kadının bir kadına bunu yapmasıda çok garip..hep bunu görüyorum üzülerek..
Günaydın kızlar..çalışmaya devam etme kararı verdim ama sabah bayan şeften bi dünya laf duydum yine..kararimi sorguluyorum şu an..
hayırdır canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?