- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
- 103
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin defnecik :)Merhaba kızlar 10 şubatta kızım Allah in izni ile dogucak inşallah dün kontrol umuz wardi hersey yolunda çok şükür çarşamba günü sabah hastaneye yatisim yapılacak inşallah sağlıcakla dünyalar güzeli kızımı kucagimiza alicaz dualarinizi eksik etmeyinn
canım ben uzman değilim tabi ki, bendekiler kasılma ama doktoruna sormanda fayda var tabi.bebeğin bir yerde toplanması ve karnın sertleşip ağrıtması kasılma mı? peki bu kasılmalar erken doğum belirtisi değildir değil mi?[/QUOTE
teşekkür ederim canımcanım ben uzman değilim tabi ki, bendekiler kasılma ama doktoruna sormanda fayda var tabi.
İnşallah canım, hayırlısı ile :)teşekkür ederim canımşubatı çıkarsaydım en azından
Sen nasılsın canım? Hiç sesin çıkmıyor.canım benımde aksam yatılı mısafırım vardı ama arkadaslarımızdı hıc benı yormadılar valla stres yapma basınız sagolsun
Merhaba kızlar 10 şubatta kızım Allah in izni ile dogucak inşallah dün kontrol umuz wardi hersey yolunda çok şükür çarşamba günü sabah hastaneye yatisim yapılacak inşallah sağlıcakla dünyalar güzeli kızımı kucagimiza alicaz dualarinizi eksik etmeyinn
Valla nasil oluyim canim bugun cok kotuydum hep yattim bir halsizlik bir mide bulantisi dun gecede sancim vardi uyuyamadim oglen bisiler yedim esim izin almis ben evde tekim die geldi bir uyumusum aksam 5 e kadar yeni kendime geliyorumSen nasılsın canım? Hiç sesin çıkmıyor.
Geçmiş olsun canım, artık rahatsızlıklar hiç bitmiyorValla nasil oluyim canim bugun cok kotuydum hep yattim bir halsizlik bir mide bulantisi dun gecede sancim vardi uyuyamadim oglen bisiler yedim esim izin almis ben evde tekim die geldi bir uyumusum aksam 5 e kadar yeni kendime geliyorum
Aynen canım pazartesıyı beklıyorum bakalım suyumda azalma var mı yıne ona bakıcak doktor neysekı cantalatı hallettım hazırızGeçmiş olsun canım, artık rahatsızlıklar hiç bitmiyor
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlk mart bebişimiz gelecek hayırlısıyla. Çok heyecanlı hepimize kolay doğumlar nasip olur inş.Merhaba kızlar 10 şubatta kızım Allah in izni ile dogucak inşallah dün kontrol umuz wardi hersey yolunda çok şükür çarşamba günü sabah hastaneye yatisim yapılacak inşallah sağlıcakla dünyalar güzeli kızımı kucagimiza alicaz dualarinizi eksik etmeyinn
Merhaba kızlar 10 şubatta kızım Allah in izni ile dogucak inşallah dün kontrol umuz wardi hersey yolunda çok şükür çarşamba günü sabah hastaneye yatisim yapılacak inşallah sağlıcakla dünyalar güzeli kızımı kucagimiza alicaz dualarinizi eksik etmeyinn
İş yerinde son haftam:))) günaydıııın
günaydin.. tabiiki ben varım denissineb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?