2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Merhaba kızlar.Benim içerde çok hareketlenme var.Sürekli bir sağa dayanıyor bir sola dayanıyor sanki.Kafası aşağıdaydı 32.haftada.Analmıyorum ayaklarıyla mı totosuyla mı ağrıtıyor karnımı ve kaburgamın alt taraflarını.yoksa yerine mi sığamıyor bebiş?ya ben 11 kilo aldım senin için daha mı sığamıyorsun defnem

Hayırlısı ile sağlıkla gelsin defnecik :)

hadi bakalım sağlıkla, kolay bir doğumla gelsin ilk bebişimiz

Sen nasılsın canım? Hiç sesin çıkmıyor.
Valla nasil oluyim canim bugun cok kotuydum hep yattim bir halsizlik bir mide bulantisi dun gecede sancim vardi uyuyamadim oglen bisiler yedim esim izin almis ben evde tekim die geldi bir uyumusum aksam 5 e kadar yeni kendime geliyorum

Valla nasil oluyim canim bugun cok kotuydum hep yattim bir halsizlik bir mide bulantisi dun gecede sancim vardi uyuyamadim oglen bisiler yedim esim izin almis ben evde tekim die geldi bir uyumusum aksam 5 e kadar yeni kendime geliyorum
Geçmiş olsun canım, artık rahatsızlıklar hiç bitmiyor

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlk mart bebişimiz gelecek hayırlısıyla. Çok heyecanlı hepimize kolay doğumlar nasip olur inş.

hayırlı olsun canımmm sağlıkla gelsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…