• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Günaydın kızlar. .ben telden girdiğim için çok yazamıyorum ama okuyorum
sizi..gece uykusu diye birşey kalmadı bende heyecan stres uyuyamiyorum artik. .zaman geçse de vakitlice gelse artik oglus..çok zorlaniyorum oturup kalkarken dahi kendimi tasiyamaz hale geldim..Anne olmak ne zormuş Rabbim kolay kurtarsin hepimizi insallah...

bebeğin bir yerde toplanması ve karnın sertleşip ağrıtması kasılma mı? peki bu kasılmalar erken doğum belirtisi değildir değil mi?
canım dr gittinmi bilmiyorum benim geçen hafta perşembe den beri o şekildeydi cuma sancım oldu dayanamadım gittim dr nst de sancı çıktı hemen yatış verdiler böbreklerimde genişleme olmuş çocukdan dolayı çok büyük bi genişleme değilmiş allhdan tedavi başladık şimdi daha iyiyim korkma ama dr gitmende fayda var

bende güya yarım gün izin alıp eve gdidcem dün haftadan beri. ama müdürüm ve diğer arkadaşlar ben gözümü açmadan yok oluyorlar. ben tek kalıyorum hiç bi yere kımıldayamıyorum tabii

canım dr gittinmi bilmiyorum benim geçen hafta perşembe den beri o şekildeydi cuma sancım oldu dayanamadım gittim dr nst de sancı çıktı hemen yatış verdiler böbreklerimde genişleme olmuş çocukdan dolayı çok büyük bi genişleme değilmiş allhdan tedavi başladık şimdi daha iyiyim korkma ama dr gitmende fayda var

Gecmis olsun canim simdi nasilsin evdemisin

sen yine mi iştesin B bsrd .. sen artık stop de bence.. çok zorluyor seni paşa
:))) ben ne dersem o olur beklesin şapşik az daha delirtcek beni yahu :D valla kuzucum geldim işteyim 19 unda son o güne kadar da 4 de çıkacam işten biraz daha sabretmemiz lazım yda burdan doğuma giderim poncikella poncikella

saol canım iyiyim bu seferde yırttım tedavi görüyoruz şimdilik yattık çıktık işte evde değilim işe geldim 19 una kadar çalışmam lazım tabi burdan doğuma gitmezsem :KK70:
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine çok yorma kendini. ..

Senin de az kaldı cnm..Ben haftaya çarşamba günü gittiğimde gireceğim nst ye inş. .Sona geldik artik Rabbim kolaylastirsin inş hepimizin dogumunu herkesin gönlüne göre hayirlisini versin. .
Günaydın herkese, ben de nst deyim şu an. Bu arada ikizlerimiz de doğdu pazar günü sanırım. Buketin ikizleri, allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah harme harme :nazar::nazar:

Back