- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
canım dr gittinmi bilmiyorum benim geçen hafta perşembe den beri o şekildeydi cuma sancım oldu dayanamadım gittim dr nst de sancı çıktı hemen yatış verdiler böbreklerimde genişleme olmuş çocukdan dolayı çok büyük bi genişleme değilmiş allhdan tedavi başladık şimdi daha iyiyim korkma ama dr gitmende fayda varbebeğin bir yerde toplanması ve karnın sertleşip ağrıtması kasılma mı? peki bu kasılmalar erken doğum belirtisi değildir değil mi?
herşeye inat burdayımgünaydınnnnn :) eee hala mesai ye devam eden var mı? :)))
herşeye inat burdayım
pfff pek kimsecikler kalmadı canım valla herkes evine geçti huzuru buldu :)
canım dr gittinmi bilmiyorum benim geçen hafta perşembe den beri o şekildeydi cuma sancım oldu dayanamadım gittim dr nst de sancı çıktı hemen yatış verdiler böbreklerimde genişleme olmuş çocukdan dolayı çok büyük bi genişleme değilmiş allhdan tedavi başladık şimdi daha iyiyim korkma ama dr gitmende fayda var
:))) ben ne dersem o olur beklesin şapşik az daha delirtcek beni yahu
saol canım iyiyim bu seferde yırttım tedavi görüyoruz şimdilik yattık çıktık işte evde değilim işe geldim 19 una kadar çalışmam lazım tabi burdan doğuma gitmezsemGecmis olsun canim simdi nasilsin evdemisin
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine çok yorma kendini. ..saol canım iyiyim bu seferde yırttım tedavi görüyoruz şimdilik yattık çıktık işte evde değilim işe geldim 19 una kadar çalışmam lazım tabi burdan doğuma gitmezsem
Günaydın herkese, ben de nst deyim şu an. Bu arada ikizlerimiz de doğdu pazar günü sanırım. Buketin ikizleri, allah sağlıklı uzun ömür versin inşallahharme
Valla nerde huzur can can eve gecdigimden beri hep sikinti aksam yine doktordayiz insallah guzel haberlerle gelirim ☹
Günaydın herkese, ben de nst deyim şu an. Bu arada ikizlerimiz de doğdu pazar günü sanırım. Buketin ikizleri, allah sağlıklı uzun ömür versin inşallahharme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?