2016 Mart Anneleri Goygoy :)

sabaha kadar uyumayan anneden de günaydınlar.... uykusuz yüzüm gözüm şiş çok kötüyüm bugün içerde bişeyler oluyo ama ben anlamıyorum sanırım kasılma nasıl oluyor tecrübeli anneler sabaha kadar çocuk bi yere toplandı durdu toplnadı durdu hala devam ediyor o öyle yaptıkca ben gerildim

B bsrd benim ikinci gebelik ama hala kasılmayı anlamıyorum ben. bende olan bişey değil galiba ama.. yaşayan arkadaşların tarifine uyuyor söylediklerin.. keşke bir acile filan gitseydin. saat tutup düzenlimi diye bakmak gerekiyormuş. bugün kendini dinle ve saatlerini not et bence. devam edersede doktora git mutlaka.. daha öncede bir sıkıntı atlatmıştın bildiğm kadarıyla. artık bebişlerimiz büyüdü çok şükür ama yinede erken bizim için.. erken tedbir iyidir

haklısın canım bugün daha dikkatli olacam tabi akşam olursa hiç iyi değilim ayaklarımı uzattım ılık su içiyorum wc gitmek bile işkence yürürken kasıklarıma bişeyler batıyo gibi oluyo

Günaydın canım, o toplanma ve sertlik kasılma oluyor benim bildiğim. Bende de çok var, magnezyum alıyor musun? Bir de bol su iç, tabi dinlen diyeceğim ama işyerindesin. Doktor böyle söylüyor bana. Kasılmalar bebeği aşağı ittiği için ben de şu an aşağı tarafta ağrı oluyor.

allah allah yaaa bugün akşam olsun hemen lütfen lütfen magnezyum almıyorum alsammı yarın doktor günüm gitcem bakalım söylicem ama bugün akşam olsun ben gidip yayılmak istiyorum akşam misafir vardı artık misafire bile tahammülüm kalmadı benim gaddarlaştım resmen geç kalktılar benim uyku gitti bu kasılma yüzünden bi o yana bi bu yana derkennnn bir telefon geldi eşimin babaannesi vefat etmiş yaşlıydı çok hastaydı alla rahmet eylesin tabi eşim gitti geldi falan benim uykunun daha da içine edildi

Canım stres yapma, olması normal zaten. Ama sen yine de söyle tabi doktoruna. Benim haftalardır var çok şükür bugünlere de geldim. Misafir falan zor tabi, hem çalış yorgun argın. Hepsi üst üste gelmiş, başınız sağolsun bu arada.

gunaydın canım bende uyuyamadım sancım tuttu mıde bulantısı nefes darlıgı bır uyuyamadım

arkadaşlar mamayla ilgili bir araştırma yapan varmı. tabii isteriz ki anne sütüyle beslensin ama herkes için mümkün olmuyor tabii bu durum. ben ilk oğlumda aptamil kullanmıştım. sonradan çıkan söylentiler içimi bulandırdı.. yeni arayıştayım, fikri olan var mı

canım benımde aksam yatılı mısafırım vardı ama arkadaslarımızdı hıc benı yormadılar valla stres yapma basınız sagolsun

Merhaba kızlar 10 şubatta kızım Allah in izni ile dogucak inşallah dün kontrol umuz wardi hersey yolunda çok şükür çarşamba günü sabah hastaneye yatisim yapılacak inşallah sağlıcakla dünyalar güzeli kızımı kucagimiza alicaz dualarinizi eksik etmeyinn

Gözün aydın canım..sağlıkla gelsin defnecik..
ilk bebisimiz olacak..darısı başımıza..

bebeğin bir yerde toplanması ve karnın sertleşip ağrıtması kasılma mı? peki bu kasılmalar erken doğum belirtisi değildir değil mi?

hayırlı olsun kızımın adaşı geliyor demek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…