- 11 Eylül 2015
- 115
- 57
- 13
- 37
geçen hafta üşütmüştüm yatıyordum. Çok öksürüğüm vardı. Öksürürken karnı kasmaktan kas ağrısı mı oldu acaba diyorum.
Günaydın kızlar. Bendede üç gündür enteresan bi şekilde karın-mide kasalrında ağrı ve acı var. öksürdükçe acı yapıyorAcaba nedendir?
Güünnaaaayddııınnnnnnn
günaydınnnn.. hoşgeldin canım:)
geçen hafta üşütmüştüm yatıyordum. Çok öksürüğüm vardı. Öksürürken karnı kasmaktan kas ağrısı mı oldu acaba diyorum.
kasılmalarım saatte 5kez oluyo bazen 2 gundur ıkınmasamda ıkınıyomus gibi hissediyorum kendimi böyle olan varmıonun etkisi devam ediyordur muhtemelen...
daha 34+1 imonun etkisi devam ediyordur muhtemelen...
daha 34+1 im
kasılma olduğunu nerden anlıyosunuz nasıl oluyo yani benimde bebek bir araya toplanıyor falan ama sürekli yaşıyorum gün içersinde kasılma bu mu ??kasılmalarım saatte 5kez oluyo bazen 2 gundur ıkınmasamda ıkınıyomus gibi hissediyorum kendimi böyle olan varmı
Kızlar selam, doktora gittim ama moralim bozuldu biraz. 2 hafta oldu nerdeyse hiç kilo almamış benim minik. Doktor sıkıntı yok dedi ama ben üzüldüm. 2700 civarı 2 haftadır. Kafası çok aşağı indiği için her an gelebilirmiş ama gelmezse eğer 18-19 şubat gibi planlı sezaryen olacak.
aaaa kuzummm hayırlısı ile gelsin hiç üzülme kilo almama sebebi ne olabilirmiş ki yanlış anlama bizde de aynı sorunlar olabilir die soruyorumKızlar selam, doktora gittim ama moralim bozuldu biraz. 2 hafta oldu nerdeyse hiç kilo almamış benim minik. Doktor sıkıntı yok dedi ama ben üzüldüm. 2700 civarı 2 haftadır. Kafası çok aşağı indiği için her an gelebilirmiş ama gelmezse eğer 18-19 şubat gibi planlı sezaryen olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?