2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Günaydın kızlar. Bendede üç gündür enteresan bi şekilde karın-mide kasalrında ağrı ve acı var. öksürdükçe acı yapıyor Acaba nedendir?

tünaydın yapalım onu:) malum çalışan tayfa olarak sinirlenebiliyoruz bu duruma:) ama evdekilerde uyuyamıyordur artık:)

canım dr unla bir konuş istersen. ben açıkçası kasılma olayını anlamadım. yani bebeğin bir yere toplanıp orada durması ise aralıklarla ben bebeğin gerilndiğini düşünüyorum. kasılma öle hemen kolay değildir heralde. sen bir dr unla görüş sancına falan bakar. duruma göre belkide ciğer geliştirici falan iğne yapıyolar bebek için.

kasılmalarım saatte 5kez oluyo bazen 2 gundur ıkınmasamda ıkınıyomus gibi hissediyorum kendimi böyle olan varmı
kasılma olduğunu nerden anlıyosunuz nasıl oluyo yani benimde bebek bir araya toplanıyor falan ama sürekli yaşıyorum gün içersinde kasılma bu mu ??

Kızlar selam, doktora gittim ama moralim bozuldu biraz. 2 hafta oldu nerdeyse hiç kilo almamış benim minik. Doktor sıkıntı yok dedi ama ben üzüldüm. 2700 civarı 2 haftadır. Kafası çok aşağı indiği için her an gelebilirmiş ama gelmezse eğer 18-19 şubat gibi planlı sezaryen olacak.

aaaaa resmen max 2 haftamı vaaarrr? tatlım çok sevindim hadi bakalım gelsin biizm minnak mart görünümlü bebikler :) üzülme bence kilosu şahane sorun da yoksa neden kafana takıyosun. sen geldiğinde güzelce beslersin annesi

aaaa kuzummm hayırlısı ile gelsin hiç üzülme kilo almama sebebi ne olabilirmiş ki yanlış anlama bizde de aynı sorunlar olabilir die soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…