Çok teşekür edrim canm seninde ogluşunun suneti hayırlı olsun Darsi üniversite askerlik törenlerine olsun insalh ...evet çok şükür iyim umarım iyi haberlerlede geliriz yarın canm benim allh razi olsun hepinizden ❤❤❤Kizlar naber nasılsınız bakalim....ben sünnetimizi atlattım vallahi büyük bi yük kalktı üzerimden.....bicok kiyafetler alinmis miniklere gule gule giysinler....hepinizin iyi olmasina da sevindim..en cok dadenizmisra sana....rabbim insallah dualarimizi kabul etmistirde yarin daha guzel haberlerle gelirsin......
masallah canımmm yaramıs sanaaa :) bende 17 hafta ama benım gobus mınnacıkk dahaaHosgeldin 17.hafta benim kizim annesine tam 4 kilo aldirmis 16 haftada artik totomuzda buyuyo ufak catlaklarim olmus 2 tane vazelin kullanicam bakalim fayda edecekmi
Canim benim bir oglum bir kizim var buda erkekmis ya seninki ne bellimi cinsiyeti ben 35 yasindayim senin yasin kac ben istanbul umraniyedeyimMasalh benim gibi :)kız erkek benim 2 kizm var
Aynen canim zayiflarda daha cabuk belirginlesiyo goren 5-6 aylik saniyoa ama 4 bucuk aylik evliyim o imkansiz diyorum :))
Ayy inşallahhhh. Çarşamba da evlilik yıldönümümüz rahatsızlığımdan dolayı hiçbir şey yapamadım bari bebişten ii haberler hediyemiz olsun bize :))))Insalh canm allh yardımcımız olsun benmde yarın kontrolum iyi haberlerle gelelim umarım ❤❤❤
Masalh allh esirgesin ben 38 yasindayim 2 kızım var biri 16 diğeri 13 yasinda bunuda erkeğe benzetti doktorumuz benm riksli gebeliğim muglada yaşıyorum canmCanim benim bir oglum bir kizim var buda erkekmis ya seninki ne bellimi cinsiyeti ben 35 yasindayim senin yasin kac ben istanbul umraniyedeyim
Canim madallah oncelikle Allah naxardan saklasin yavrularina hayirli yazilar yazsin kusura bakma bende unutkanlik da var zaten cokcokda herkesi bilmiyorum ama risklu gebelik biri vardi demek o sendin canim rahatsiz olmazsan ne riskin var benim cocuklar 2006 ve 2009 dogumku ben bu 3. Cuk istedim 2' li test falanda yaptirmadim hayirlisi bende 35 yasindayim buda olsun istedim sende isteyerek mi oldu canim kusura bakma cok soru sordumMasalh allh esirgesin ben 38 yasindayim 2 kızım var biri 16 diğeri 13 yasinda bunuda erkeğe benzetti doktorumuz benm riksli gebeliğim muglada yaşıyorum canm
Yok canm sorun deil bende unutuyorum karsti yorum arkdslari düşük riskimız çok yüksek vücudum bebegi istemiyor gebelim ogrendimden beri rahmim bebegimi atmaya çalışıyor kasilmalar agrim sancim oldu sürekli lekelenme bir ayağım acilde benim serum takılıyor hemen hemen haftadayatıyorum sürekli .... 2 testmiz iyi çıktı sukur bebekle ilgili problem çok gelişimi gayet güzel sorun bende 13 yıl ara verince mi oldu bilmiyorum kızlarda böyle bişey görmedim yok istemeyerek hamile kaldım Arife gunu doktorda öğrendim hamile oldumu aldrma yada allhtan korktum mübarek gün öğrendim için bide kizlarim çok istedi bakalım yiyecek ekmeği varsa kalır canm senin yavrularını allh bağışlasınCanim madallah oncelikle Allah naxardan saklasin yavrularina hayirli yazilar yazsin kusura bakma bende unutkanlik da var zaten cokcokda herkesi bilmiyorum ama risklu gebelik biri vardi demek o sendin canim rahatsiz olmazsan ne riskin var benim cocuklar 2006 ve 2009 dogumku ben bu 3. Cuk istedim 2' li test falanda yaptirmadim hayirlisi bende 35 yasindayim buda olsun istedim sende isteyerek mi oldu canim kusura bakma cok soru sordum
Insalh canm esimle bizde oyle diyoruz kizlar gidici allh kismet ederse bu biz can yoldasi olur burda çok çaresiz kaldımda gecelerde arkdslarimadan dua istedim acıtaston yapio dedikleri bendim işte belki hatırlarsın gecenki olaydan bakim yarın doktorumuz ne diycek cumartesinden perşembe sabaha kadar doğum sancisi yaşadım resmen aniden kesilmesi beni korkutma ya başladı açıkçası heyecandan oluyorum yarın olsun hemendenizmisra canim Allaha sukur bebeginde sorun yokmus zor gunleri atlatmissindir umarim en azindan bu aylar oncekinden daha iyi olur insallah aldirmadigin cok iyi olmus bir dogsun annesi gor bak nasil mutlu nasil iyi gelecek benimde kardesimle aramda 10 yas var hepimiz gelip olup gidince annem onla kaldi ve iyiki dogurmusum dedi. Canim bak beyin bebegi kabul etmeyince vucut atmaya ugrasirmis ama artik tamam tutunm6stur annesi
Insalhh bitanem kesnlikle haklısın ben zaten acıtaston yapio kendini acındırıyor diyen bir cahille cevap bile vermegi gereği duymadım iyikide dua istemisim belki icinzden birinin duasi kabul oldu bu isler hic belli olmaz kimde ne var allh hepinizden razi olsun umarım hemen yazacam muaneden çıkar çıkmaz allh senin yavrularını da bağışlasın bebeğini Güle güle saglikla doğsun ❤❤❤denizmisra canim sen kim ne demisle ne etmisle hiic ilgilenme bak ben oyle yapiyorum bosver sen tecrubeli annissin bunlarla canini sikma umarim acilarin bitmistir canim yarin tertemiz haberlerle don bizede destek ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?