Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0-3 beden olanları çok uzun süre giymiyorlar çünkü çabuk büyüyor bebekler. bu bedende çok stok yapmayın. birkaç tane yenidoğan body almak lazım. bebek 3 kg doğarsa 0-3 beden büyük gelebiliyor. iç body kısa ve uzun kollu alınabilir. üzerine ayaklı tulumlar kullanışlı oluyor. eviniz sıcaksa penye pamuklu olabilir, serinse daha kalınları da var. penye yelek ve hırka alınabilir. yelekler çok kullanışlı oluyor. birkaç penye şapka ve eldiven. penye battaniyeler kullanışlı oluyor. kış olduğu için kalın battaniye de almak lazım dışarı çıkarken lazım olur. benim ilk bebeğim mayıs ortası doğdu , kışa gelmedi ben de tecrübesizim aslında mevsim konusunda :)ohh ne güzel yaa biz sil baştan alcaz ne alcaz onuda bilmiyoruz hahah aldık bir kaç bişey 0-3 küçük mü anlamıyorum neyi kaç tane alcam yok bilgi sıfır bende.. bide ee malüm doğumlar kışa geliyor o yüzden şu sıralar almak istiyorum ama odasını 7.ayda ancak yaparım
Arkadasim ne guzel anlatmissin ben bunlari yazmazsam mumkun degil dikkat edemem unuturum.. :)) biz daha dun ilk kiyafetini aldik oda babasi sagolsun gitmis gs storedan 5 li takim forma almis ilk onu giycekmis.) simdi sen soyleyince aklima geldi baktim 0-3 yaziyo ondada demek onuda çok giyemeyecek0-3 beden olanları çok uzun süre giymiyorlar çünkü çabuk büyüyor bebekler. bu bedende çok stok yapmayın. birkaç tane yenidoğan body almak lazım. bebek 3 kg doğarsa 0-3 beden büyük gelebiliyor. iç body kısa ve uzun kollu alınabilir. üzerine ayaklı tulumlar kullanışlı oluyor. eviniz sıcaksa penye pamuklu olabilir, serinse daha kalınları da var. penye yelek ve hırka alınabilir. yelekler çok kullanışlı oluyor. birkaç penye şapka ve eldiven. penye battaniyeler kullanışlı oluyor. kış olduğu için kalın battaniye de almak lazım dışarı çıkarken lazım olur. benim ilk bebeğim mayıs ortası doğdu , kışa gelmedi ben de tecrübesizim aslında mevsim konusunda :)
eşim evde ben çalışıyorum :/ neyse ki sakin geçiyor.Gunaydin kizlarrr çalışan annislere allah yardim etsin( herkes tatilde siz niye calisiyorsunuz beaaa
eşim de oğluma gs hastane çıkışı almıştı. sadece bir kez giydi , ben beşiktaşlıyım bir de :) şimdi diyor bu bebek de giysinArkadasim ne guzel anlatmissin ben bunlari yazmazsam mumkun degil dikkat edemem unuturum.. :)) biz daha dun ilk kiyafetini aldik oda babasi sagolsun gitmis gs storedan 5 li takim forma almis ilk onu giycekmis.) simdi sen soyleyince aklima geldi baktim 0-3 yaziyo ondada demek onuda çok giyemeyecek
Bn bas edemiyorum inan istedigini alsin nasilsa hepsini bi kez giyebilecek :)) hic bozmuyorumeşim de oğluma gs hastane çıkışı almıştı. sadece bir kez giydi , ben beşiktaşlıyım bir de :) şimdi diyor bu bebek de giysin
Gunaydin canim ablammm..Günaydın canlar herkese ❤❤❤
Canm çok güzel şeyler paylaymisin Tesekurler ben tamamen unutmuşum 13 sene aradan sonra çok yabancı geldi bana bile allh ilk anne olacaklara yardım etsin❤0-3 beden olanları çok uzun süre giymiyorlar çünkü çabuk büyüyor bebekler. bu bedende çok stok yapmayın. birkaç tane yenidoğan body almak lazım. bebek 3 kg doğarsa 0-3 beden büyük gelebiliyor. iç body kısa ve uzun kollu alınabilir. üzerine ayaklı tulumlar kullanışlı oluyor. eviniz sıcaksa penye pamuklu olabilir, serinse daha kalınları da var. penye yelek ve hırka alınabilir. yelekler çok kullanışlı oluyor. birkaç penye şapka ve eldiven. penye battaniyeler kullanışlı oluyor. kış olduğu için kalın battaniye de almak lazım dışarı çıkarken lazım olur. benim ilk bebeğim mayıs ortası doğdu , kışa gelmedi ben de tecrübesizim aslında mevsim konusunda :)
((( gel bizim yönetime söyle kuzum hahahah çalış çalış çalışGunaydin kizlarrr çalışan annislere allah yardim etsin( herkes tatilde siz niye calisiyorsunuz beaaa
Büyük sirketlerde boyle galiba.. Ama bu durumlarda bence fazla mesai diye ek ucret verilmeli çünkü hakediyorsunuz tatlim.. Allah yardim etsin az kaldi bitecek ve sonra gelsin tatillll((( gel bizim yönetime söyle kuzum hahahah çalış çalış çalış
Canm doktorun sorun olmaz diyorsa bozma moralini boşuna bencde bişey olmaz anne rahatsız oldunda ağızdan bile antibiyotik almıyorumu doktor kontrolünde rahat ol allhin izniyle bişey olmaz ❤❤❤Kizlar bir yerimde ciban cikmisti bende teramicin kullandim bir kac gun dun bir arkadas teramicin antibiyotikli cok zararli deyince endisrlendim ruyamda kabuslar gordum moralim cok bozuldu bugun doktorumu aradim sabah olur olmaz o da bisey olmaz dedi ama benim canim sikkin hala
Kizlar bir yerimde ciban cikmisti bende teramicin kullandim bir kac gun dun bir arkadas teramicin antibiyotikli cok zararli deyince endisrlendim ruyamda kabuslar gordum moralim cok bozuldu bugun doktorumu aradim sabah olur olmaz o da bisey olmaz dedi ama benim canim sikkin hala
Evet canim icimi rahatlattin ama kendime kiziyorum iste normalde bile kullanmadigim sey ama olacak iste icim rahatladi doktordansonra ama arada bir esiyor iste sinir oldum kendime bilirsin isteCanm doktorun sorun olmaz diyorsa bozma moralini boşuna bencde bişey olmaz anne rahatsız oldunda ağızdan bile antibiyotik almıyorumu doktor kontrolünde rahat ol allhin izniyle bişey olmaz ❤❤❤
Canm doktorun sorun olmaz diyorsa bozma moralini boşuna bencde bişey olmaz anne rahatsız oldunda ağızdan bile antibiyotik almıyorumu doktor kontrolünde rahat ol allhin izniyle bişey olmaz ❤❤❤
Ya ben o kadar kafaya takmamistim sonra googledan arastirirken bir kac bebek resmide geldi gozumun onune kullananlarin bebekleri arama moyoruya ben hemen kapattim sanirim o da etkili oldu ruyamda koca koca teramicin kutulari ustume geliyordu resmen...birazda bundan etkilendim Allah kimseyi cocuguyla imtihan etmesin herkese saglikli bebisler versin...desteginiz icin tesekkurlercanım iyi düşün iyi olsun, hamile olduğunu öğrenene kadar ne ilaçlar kullananlar var Allahın izniyle bişiy olmaz doktorunda öyle demiş zaten