ben bile unutmuş hissediyorum aslında :) sen nasılsın, var mı şikayetin canım?Canm çok güzel şeyler paylaymisin Tesekurler ben tamamen unutmuşum 13 sene aradan sonra çok yabancı geldi bana bile allh ilk anne olacaklara yardım etsin❤
doktorun söylediği önemli canım, ben de başından beri bir sürü ilaç kullandım maalesef. Allah korusun bebeklerimizi.Ya ben o kadar kafaya takmamistim sonra googledan arastirirken bir kac bebek resmide geldi gozumun onune kullananlarin bebekleri arama moyoruya ben hemen kapattim sanirim o da etkili oldu ruyamda koca koca teramicin kutulari ustume geliyordu resmen...birazda bundan etkilendim Allah kimseyi cocuguyla imtihan etmesin herkese saglikli bebisler versin...desteginiz icin tesekkurler
Gümrükte çalışan hamisler naapsin kardeş? :)gunaydın hamişler ve bebişleri nasılsınız bugun bakalım ben pazartesı sendromunun dıbıne vurdum haksızlık bu yaa ıdarı ızın yaptılar gumruk calısıo dıye ıse geldık
Evet canim ya zaten 10 gun once gordum bebisimi hersryi yetindeydi tatli tatli bakiyordu ilk 3 ayi tamamladigimdan icim daha rahat . sen soyleyince aklima gelfi ilk gebeligimde trafik kazasi gecirmistim ucurumdan ucup 2 teyzemi kaybetmistim ben 15 haftalik hamileydim legen kemigim ve bir suru kirigim vardi 7 tane ultradon filmi cekindim aylarca kimildamadan yattim ama bebegim sapasaglam dogdu su anda cok zrki madallah olacaksa hersey oluyor Rabbim korusun bu gebeligimden once de bir dusugum var o da durup dururken dustu iste nadip anlatabildim mi ay nerelere girdim valla umarim badinizi agritmamisimdirMerhaba,
Ben direk antibiyotik kullandım, diş ağrısının önüne geçemedim doktor verdi. düşün normalde kullandığımın aynısı. amoklavin 1000 mg :)
yani dr 3 aydan sonra sıkıntı yok dedi, tabii ki mecbur kalmadıkça ve doktor reçetesiyle kullanmakta fayda var.
3 günlük kullanımdan sonra artık geçmeyen dişimi ağlayarak gittiğim dr çekti :) hemde anestezi ile. Şükür şu an ikimizde iyiyiz. sende içini ferah tut. olmadı dr gidip bebeğini gör için rahatlar hemen
Ya ben o kadar kafaya takmamistim sonra googledan arastirirken bir kac bebek resmide geldi gozumun onune kullananlarin bebekleri arama moyoruya ben hemen kapattim sanirim o da etkili oldu ruyamda koca koca teramicin kutulari ustume geliyordu resmen...birazda bundan etkilendim Allah kimseyi cocuguyla imtihan etmesin herkese saglikli bebisler versin...desteginiz icin tesekkurler
Cok zayif olunca mi bu kadar belli oluyo 4kiloda alamadim canim bende :) gobekimle mutluyuz :))senin göbek cabuk büyüdü masallah canım :)
Aynen canim zayiflarda daha cabuk belirginlesiyo goren 5-6 aylik saniyoa ama 4 bucuk aylik evliyim o imkansiz diyorum :))maşallah ikinize de insan zayıf olunca göbek erken çıkıyo demek ki :) benim hali hazırda bir göbeğim olduğu için bebek ne zaman çıkar anlayamayacağım galiba
Gümrükte çalışan hamisler naapsin kardeş? :)
Yok canm ağrılarım lekelenmelrim geçti çok şükür yarın doktorumuza gidecem insallh bebiste iyidirben bile unutmuş hissediyorum aslında :) sen nasılsın, var mı şikayetin canım?
çok sevindim , gözün aydın canım.Yok canm ağrılarım lekelenmelrim geçti çok şükür yarın doktorumuza gidecem insallh bebiste iyidir
Kizlar birkac alusveris yaptim sevincimi paylasmak istedim sizinle bebisimin ilk hediyesi
Canim hayırlı olsun Güle güle giysin sağlıklı günlerde Seninde mi ilketi canmKizlar birkac alusveris yaptim sevincimi paylasmak istedim sizinle bebisimin ilk hediyesi
3. Benim insallahCanim hayırlı olsun Güle güle giysin sağlıklı günlerde Seninde mi ilketi canm
Masalh benim gibi :)kız erkek benim 2 kizm var3. Benim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?