2016 Mart Anneleri Goygoy :)

doktorun söylediği önemli canım, ben de başından beri bir sürü ilaç kullandım maalesef. Allah korusun bebeklerimizi.

Evet canim ya zaten 10 gun once gordum bebisimi hersryi yetindeydi tatli tatli bakiyordu ilk 3 ayi tamamladigimdan icim daha rahat . sen soyleyince aklima gelfi ilk gebeligimde trafik kazasi gecirmistim ucurumdan ucup 2 teyzemi kaybetmistim ben 15 haftalik hamileydim legen kemigim ve bir suru kirigim vardi 7 tane ultradon filmi cekindim aylarca kimildamadan yattim ama bebegim sapasaglam dogdu su anda cok zrki madallah olacaksa hersey oluyor Rabbim korusun bu gebeligimden once de bir dusugum var o da durup dururken dustu iste nadip anlatabildim mi ay nerelere girdim valla umarim badinizi agritmamisimdir

böyle konularda netten fazla araştırma yapmamak gerekiyor yalan yanlış gerekli gereksiz tonlarca haber var
amin

maşallah ikinize de insan zayıf olunca göbek erken çıkıyo demek ki :) benim hali hazırda bir göbeğim olduğu için bebek ne zaman çıkar anlayamayacağım galiba
Aynen canim zayiflarda daha cabuk belirginlesiyo goren 5-6 aylik saniyoa ama 4 bucuk aylik evliyim o imkansiz diyorum :))

Herkese merhaba:)

Burayi takip ediyorum ama yazmak yeni kismet oldu.
10 yillik evliyim. Biri 7 biri 2 yasinda 2 kizim var ve 3. Bebegime 12 haftalik hamileyim. Dogumum sezeryan ve mart sonu olacak kismetse.
Ben de calisan bir anneyim. Hamileligim iyi geciyor Allaha sukur. Mide bulantim ilk ikisine gore daha az oldu. Cinsiyetini de dr 2li test yaparken emin olmamakla beraber soyledi. 5 ekimde tekrar gidecegim. Netlesirse yazarim:) bebegimi henuz annem dahil hickimse bilmiyor.cinsiyeti belli olana kadar soylememe karari aldik esimle. Neyseki az kaldi gobegim cikti cunku:))
Tekrar gorusmek uzere herkese iyi tatiller ve iyi bayramlar simdiden.

3lu tarama testimizide yaptirdik yarin sonuçları cikacak bayramdan sonra doktorumuz gelin bakariz dedi ikili taramayi yaptirmamizi istemedi 3lu tarama daha ayrintili dedi insallah sikinti siz onuda atlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…