2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Merhaba arkadaşlar. Ben hamileliğin basından beri hiç mide bulantısı yaşamadım. Ta ki demir ilacını alana kadar. Sabahları asırı derecede bir bulantı. Ama çıkarmadım hiç. Doktorum izinde soramadım da siz de böyle bir sıkıntı yasayan var mı

HAbibte canim benm insallh çok teşekür edrim çok korkuyorum bebegime biseymi oldu diyorum aniden şikayetlerim kesildi saatler geçmeyi bilmiyor sen nasıl oldun bulantıların azalmadimi hala

Tunaydin kizlar:))) baya sessiz tipik herkes gezmelerde sanırım ben de firsat bulamıyorum pek girmeye ama okuduğum kadariyla keyifler yerinde :) bebislerimiz iyi olsun da insallah :)
Kızlar bu el ultrasonlari varmış ben meraktan çatliyorum çok özlüyorum bebisi.. nerden bulup alabilirim acaba bilgisi olan var mı? ??

HAbibte canim benm insallh çok teşekür edrim çok korkuyorum bebegime biseymi oldu diyorum aniden şikayetlerim kesildi saatler geçmeyi bilmiyor sen nasıl oldun bulantıların azalmadimi hala
Korkma canım ne güzel şikayetlerin kesilmiş. Bebeğin artık iyice tutunmustur sana:) güzel haberlerini bekliyoruz

Mide bulantisi devam edenlerden biride benim ama sunu farkettim hafta sonu anneme gittim ne bulanti ne kusma oldu..eve geldim iki gündür yine basladi,psikolojik mi acaba bu bulantilar..

Kızlara elife yazdım ama burayda yazım bebegimn sağlığı gayet iyi yerine yerleşmiş sancim ağrılarım oyüzden kesilmiş gelişimine gayet iyi bağdaş kurmuş oturuyordu cinsiyetini göremedi doktorumuz hersey olmasi gerektiği gibiymis hepinize çok Tes edrim allhta sizi hiç üzmesin çok destek oldunuz bana sanalda olsa benim için bu çok önemli şeylerdi hepiniz saglikla dünyaya getrin yavrularınızi ❤❤❤❤❤

Teşekür edrim canm bebegimin sağlıgı gayet iyiymiş yerine yerleşmiş canm iyce şikayetlerim ondan kesilmiş çok şükür :)
Ayyy cok sevindim..ben demistim ama aksam dualarimiz kabul olmustur diye.......her namazdan sonra hepimiz ucin dua ediyorum en cok da senin icin.....hadi bakalim kucuk pasaya gelsin cezalar ablalarindan.....

Teşekür edrim canm bebegimin sağlıgı gayet iyiymiş yerine yerleşmiş canm iyce şikayetlerim ondan kesilmiş çok şükür :)
Oh cok sevindim tamda dusundugum gibi ya bende bebisimi gormek istiyorum birkac gundur cok evhamliyim doktorumu aradim randevulari dolu yarin calismiyor bayrama huzurla girmek isterdim bende sizin gibi hep bir endise hep bir endise var ..of ya bu arada S seduf banada dua et...

Ayyy cok sevindim..ben demistim ama aksam dualarimiz kabul olmustur diye.......her namazdan sonra hepimiz ucin dua ediyorum en cok da senin icin.....hadi bakalim kucuk pasaya gelsin cezalar ablalarindan.....
Çok çok teşekür edrim canm benim allh hepinizden razi olsun ben biliyorum içten dua etinizi hepinizin boşuna yalvarmadim burda Hamilesiniz duaniz kabul olur bana bebegime dua edindiye❤❤❤❤

Darısıda sana ozamn annesi :) allh razi olsun canlar kimse en ufak üzülmesin allh yavrusuyla kimseyi sinamasin çok sevindim korkularım çok fazlaydı çok şükür 3 ay cok çektim ama deyecek sanırım :)

Ederim canim etmez olurmuyum hiccc....sizlerinde dualarinizda olmak isterim...gönlüm önce sağlıklı hayirli bi evlat sonra da bi kızım olsun cok istiyorum.....rabbim insallah seni de sevindirir fevziyegulsumsultan

Gözün aydin canım çok şükür çok sevindim senn adına evet bizdende haberler iyi çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…