denizmisra tatlimmmmm hayirli haberlerle gelirsin insalllah...allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsinnn..haberlerini bekliyorummm cnm
fevziyegulsumsultan canimmm cicileri cok guzel hayurlisiyla kucagiba alirsin insallahhhh
Kontrole gid3xek arkasaslar hayirlisiylaaa hayirli haberlerle donersinizzz oouldunuzz
Korkma canım ne güzel şikayetlerin kesilmiş. Bebeğin artık iyice tutunmustur sana:) güzel haberlerini bekliyoruzHAbibte canim benm insallh çok teşekür edrim çok korkuyorum bebegime biseymi oldu diyorum aniden şikayetlerim kesildi saatler geçmeyi bilmiyor sen nasıl oldun bulantıların azalmadimi hala
Mide bulantisi devam edenlerden biride benim ama sunu farkettim hafta sonu anneme gittim ne bulanti ne kusma oldu..eve geldim iki gündür yine basladi,psikolojik mi acaba bu bulantilar..
Teşekür edrim canm bebegimin sağlıgı gayet iyiymiş yerine yerleşmiş canm iyce şikayetlerim ondan kesilmiş çok şükür :)Korkma canım ne güzel şikayetlerin kesilmiş. Bebeğin artık iyice tutunmustur sana:) güzel haberlerini bekliyoruz
Teşekür edrim canm bebegimin sağlıgı gayet iyiymiş yerine yerleşmiş canm iyce şikayetlerim ondan kesilmiş çok şükür :)
Ayyy cok sevindim..ben demistim ama aksam dualarimiz kabul olmustur diye.......her namazdan sonra hepimiz ucin dua ediyorum en cok da senin icin.....hadi bakalim kucuk pasaya gelsin cezalar ablalarindan.....Teşekür edrim canm bebegimin sağlıgı gayet iyiymiş yerine yerleşmiş canm iyce şikayetlerim ondan kesilmiş çok şükür :)
Oh cok sevindim tamda dusundugum gibi ya bende bebisimi gormek istiyorum birkac gundur cok evhamliyim doktorumu aradim randevulari dolu yarin calismiyor bayrama huzurla girmek isterdim bende sizin gibi hep bir endise hep bir endise var ..of ya bu arada S seduf banada dua et...Teşekür edrim canm bebegimin sağlıgı gayet iyiymiş yerine yerleşmiş canm iyce şikayetlerim ondan kesilmiş çok şükür :)
Çok çok teşekür edrim canm benim allh hepinizden razi olsun ben biliyorum içten dua etinizi hepinizin boşuna yalvarmadim burda Hamilesiniz duaniz kabul olur bana bebegime dua edindiye❤❤❤❤Ayyy cok sevindim..ben demistim ama aksam dualarimiz kabul olmustur diye.......her namazdan sonra hepimiz ucin dua ediyorum en cok da senin icin.....hadi bakalim kucuk pasaya gelsin cezalar ablalarindan.....
Darısıda sana ozamn annesi :) allh razi olsun canlar kimse en ufak üzülmesin allh yavrusuyla kimseyi sinamasin çok sevindim korkularım çok fazlaydı çok şükür 3 ay cok çektim ama deyecek sanırım :)
Çok teşekür edrim canm amin hepimiz insalhh ❤❤❤Gozun aydın cok sevindim saglikla kucagina al insallah
Ederim canim etmez olurmuyum hiccc....sizlerinde dualarinizda olmak isterim...gönlüm önce sağlıklı hayirli bi evlat sonra da bi kızım olsun cok istiyorum.....rabbim insallah seni de sevindirir
Gözün aydin canım çok şükür çok sevindim senn adına evet bizdende haberler iyi çok şükür :)Kııızzzllaaarrr... Çooookkkk şükür cinsiyetimizi öğrendik. Bir kızımız olacak hayırlısıyla . Ve durumu da ii çok şükür. Tehlikem geçmiş.denizmisra çok sevindim. Sağlıkla kucağına al Bebişini. Herşey gönlünüzce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?