Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öylepffff ne kadar sessiz bir forum olmaya başladı burası arkadaşlar kendinize gelin
al benden de okadar ben 26 bedenim 80 sanki iki büklüm geziyorum evde akşama kadar çalış çalış yorgunluk evde belli oluyor nefes darlığı konusuna girmiyorum bile bu havalarda cam açıyorum bunalım geçiriyorumnefes darlığı gece uyuyamama,vücudun bir çok bölgesinde ağrı kendimi sürekli oram ağrıyor buram ağrıyor diyen yaşlı teyzeler gibi hissediyorum
bu durum doğuma kadar devam edecekmiş malesef ben 37.haftaya kadar nasıl çalışırım diye düşünüyorum şimdial benden de okadar ben 26 bedenim 80 sanki iki büklüm geziyorum evde akşama kadar çalış çalış yorgunluk evde belli oluyor nefes darlığı konusuna girmiyorum bile bu havalarda cam açıyorum bunalım geçiriyorum
pffff ne kadar sessiz bir forum olmaya başladı burası arkadaşlar kendinize gelin
Günaydın...
Ay dün gece saçma sapan rüyalar gördüm, epey gerildim Allah hayır etsin.
Umarım herkesler iyidir..
hayır olsun inşallah.. bu dönemde oluyor böyle saçma rüyalar bilinç altımız karışık olduğundan. kaygılarımız tavan yaptı zaten iyice..
aynen.. garip bir huzur ve huzursuzluk heyecan mutluluk korku endişe insan tüm duyguları aynı anda hissedebilir mi? ben hissediyorum sanki
hissedebilir. son zamanlarda daha da artıyor.. birde bizim 2. güya ama sanki hiç kucağıma bebek almamış gibi endişeliyim. ilk çocuğum için ayrıca endişeliyim.. onun üzülmesinden çok korkuyorum.. sorular sorular:)