• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

nefes darlığı gece uyuyamama,vücudun bir çok bölgesinde ağrı :KK17::KK17: kendimi sürekli oram ağrıyor buram ağrıyor diyen yaşlı teyzeler gibi hissediyorum :KK45:

nefes darlığı gece uyuyamama,vücudun bir çok bölgesinde ağrı :KK17::KK17: kendimi sürekli oram ağrıyor buram ağrıyor diyen yaşlı teyzeler gibi hissediyorum :KK45:
al benden de okadar ben 26 bedenim 80 sanki iki büklüm geziyorum evde akşama kadar çalış çalış yorgunluk evde belli oluyor :( nefes darlığı konusuna girmiyorum bile bu havalarda cam açıyorum bunalım geçiriyorum

al benden de okadar ben 26 bedenim 80 sanki iki büklüm geziyorum evde akşama kadar çalış çalış yorgunluk evde belli oluyor :KK43: nefes darlığı konusuna girmiyorum bile bu havalarda cam açıyorum bunalım geçiriyorum
bu durum doğuma kadar devam edecekmiş malesef :( ben 37.haftaya kadar nasıl çalışırım diye düşünüyorum şimdi :63:

Günaydın...
Ay dün gece saçma sapan rüyalar gördüm, epey gerildim :KK17: Allah hayır etsin.
Umarım herkesler iyidir..

günaydın anneler. evet ya çok sessiz buralar.. hadi doluşunda sohbet edelim biraz.. bölüne bölüne yok olduk mart anneleri..

Günaydın...
Ay dün gece saçma sapan rüyalar gördüm, epey gerildim :KK17: Allah hayır etsin.
Umarım herkesler iyidir..

hayır olsun inşallah.. bu dönemde oluyor böyle saçma rüyalar bilinç altımız karışık olduğundan. kaygılarımız tavan yaptı zaten iyice..

hayır olsun inşallah.. bu dönemde oluyor böyle saçma rüyalar bilinç altımız karışık olduğundan. kaygılarımız tavan yaptı zaten iyice..

aynen.. garip bir huzur ve huzursuzluk heyecan mutluluk korku endişe insan tüm duyguları aynı anda hissedebilir mi? ben hissediyorum sanki :(

aynen.. garip bir huzur ve huzursuzluk heyecan mutluluk korku endişe insan tüm duyguları aynı anda hissedebilir mi? ben hissediyorum sanki :KK43:

hissedebilir. son zamanlarda daha da artıyor.. birde bizim 2. güya ama sanki hiç kucağıma bebek almamış gibi endişeliyim. ilk çocuğum için ayrıca endişeliyim.. onun üzülmesinden çok korkuyorum.. sorular sorular:)

emzirebilecekmiyim sütüm olacak mı.. göğüs yaraları aklıma geldikçe içim sızlıyor.. çok ağlayınca nasıl susturuyordum, pamukçuk olunca ne yapıyordum.. herşey silindi sanki aklımdan

hissedebilir. son zamanlarda daha da artıyor.. birde bizim 2. güya ama sanki hiç kucağıma bebek almamış gibi endişeliyim. ilk çocuğum için ayrıca endişeliyim.. onun üzülmesinden çok korkuyorum.. sorular sorular:)

inşallah sıkıntı olmaz hafif kıskançlıklar normal zamanla geçicek ve çok iyi dost olucaklardır ;) benim ilk napıcam nasıl tutucam hayatım nasıl olacak hep bir soru işareti.. garip bir duygu.. insan ilk başlarda hiç bunu düşünmüyor ama zaman yaklaştıkça aklımdan çıkmıyor..

Back