hacı şakirle yıkadım ben cnmkızlar deterjan ne aldınız ben hacısakır granul matık aldırıcam esıme yıkayanınız varmı bu deterjanla veya roxy dalan granulle
Kizlar bebek magnetim kendim yaptım nasil olmus
Kızlar hepınıze ıyı hafta sonları dun cok kotu bır gun gecırdık bır anda bır su geldı ama oyle boyle degıl sırıl sıklam gıttım hastaneye hemen muayneye aldı doktor catı muaynesi yaptılar nasıl bagırdım anlatamam bende bartholın var cok canım yandı esımde odadaydı adam ben bagırdıkca ıcı ezılmıs nst ye soktular sonra ozel odaya alıp ebe geldı bır ped verdı amnıyo sıvısımı gelen dıe o ara gelmedı sonra eve geldık 10 bucuk 11 falandı eve gelırkende ped verdıler mora donerse bıldırın dıe bır kısmı mor olmus doktora attım haber beklıyorum aksam ebe bıle dua edıyordu daha cok mınıksın sen bıraz daha bekle dıe cok hırpalandım ya hastaneye gıderken cok kotu oldum cok korktum
Kızlar hepınıze ıyı hafta sonları dun cok kotu bır gun gecırdık bır anda bır su geldı ama oyle boyle degıl sırıl sıklam gıttım hastaneye hemen muayneye aldı doktor catı muaynesi yaptılar nasıl bagırdım anlatamam bende bartholın var cok canım yandı esımde odadaydı adam ben bagırdıkca ıcı ezılmıs nst ye soktular sonra ozel odaya alıp ebe geldı bır ped verdı amnıyo sıvısımı gelen dıe o ara gelmedı sonra eve geldık 10 bucuk 11 falandı eve gelırkende ped verdıler mora donerse bıldırın dıe bır kısmı mor olmus doktora attım haber beklıyorum aksam ebe bıle dua edıyordu daha cok mınıksın sen bıraz daha bekle dıe cok hırpalandım ya hastaneye gıderken cok kotu oldum cok korktum
Kizlar bebek magnetim kendim yaptım nasil olmus
günaydınnnnn günaydınnn günaydınnnn ısrarla çalışan annişler ve hala uyuyan annişler :)
ekmek parası kardeş napalım :)işte benim o ısrarla çalışan:)
günaydınlar
yalnız değiliz bakkkbide benısrar ve inatla hem de :))))
Ayy normalde 24 şubatta bitiyo ama dururmuyum okadar bilmıorum canım ya...yalnız değiliz bakkkCanSev_Can varrrr simiramis varrr birbirimize destek olalım içerde çocuklar aç çalışın anneler kimin ne zaman bitiyor raporu ben 26 şubat
yalnız değiliz bakkkCanSev_Can varrrr simiramis varrr birbirimize destek olalım içerde çocuklar aç çalışın anneler kimin ne zaman bitiyor raporu ben 26 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?