2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Günaydın kızlar bende raporla uzattım 5 hafta daha. Ama ik hafta yıllık iznim var belki 12 şubat gibi ayrılırım. Bir de dün yapılan tahlillerde ferritinim 7,5'a kadar düşmüş acilen ilaç başladı doktorum. Ferritin eksikliği yaşayan var mı son dönemde?

Gunaydin kızlar inatla çalışan annelerden birisi de benim...benim raporda 26 subatta bitiyo sonra gelsin ev hanimligi

valla bende durmayabilirim dünyayı ben mi / biz mi kurtarcas şekerim yaaaa amannn 9 ay boyunca yatan arkadaşlardan neyimiz eksik canımmm
Aynen öle valla en azından şubatın 2.haftasını qörmem lazım :)

Günaydın kızlar..bi zavallı da benim her sabah yataktan kazınan..daha bu cuma raporumu alicam.4 marta kadar caliscam bi sıkıntı olmazsa inşallah..
Erken de birakamiyorum maddi açıdan.allah kuvvet versin de çalışalım napalim..her şey sipalarimiz için..

31. haftadayım..en son thlilde 6 çıktı ferritin..daha önce 7 çıkmıştı..gynoferrosanol kullanıyorum..ona rağmen düştü..

druma soyledım..sen ona takılma çk fazla..ilacına devam et..hcg düşmesin yeter bıze dedı..

naipse 37 haftaya kadar bende çalışacağım..haftaya çalışabilir raporu alıp dönemı açacağım :)

ALLAH hepimize güç kuvvet sağlık versin..

Bende gynoferona başladım umarım doğuma kadar düzelir çok önemli cünkü

sagol canım ınsallah zamanında gelır doktorum cagırdı cuma gunu bakalım hayırlı haberlerle donerım ınsallah

ben daha ılk dakkadan ev hanımlıgını sevmedım arkadas hem ıs yapıyorum hem ev ısı daha cok yoruldum yaa

ben de çalışıyorum. dün akşam ağrım oldu korktum açıkçası. bebeğin kafası aşağıya çok baskı yapıyor, erken doğum riskim var diye de tırsıyorum. hayırlısı ile bu haftayı da bitireyim bakalım.
benim rapor da 10 Şubat'ta bitiyor. Dayanamadığım noktada yıllık izin yazıcam artık yapacak bişey yok gibi.

benımde oyle kusum sag salım gelselerde bır rahat nefes alsak cok gerılıorum ben bısı olcak dıe allah korusun cok mınıkler daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…