- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
ahahah yirim seni bende maaş günümden hesaplıyorum19 şubat son kısmetse :) :) sürekli takvim çiziyorum ahahahah
şubatı bi göreydik hayırlısıyla otur otur nefes alamıyorum ben zaten nefes problemi yaşıyorum artık bu çocuk içerde kıpır kıpır tüm gün bunaldım iyicebenimde 25 şubat ama, bir hafta izin kullanıp bir hafta erken çıkabilirim heralde
valla bende durmayabilirim dünyayı ben mi / biz mi kurtarcas şekerim yaaaa amannn 9 ay boyunca yatan arkadaşlardan neyimiz eksik canımmmAyy normalde 24 şubatta bitiyo ama dururmuyum okadar bilmıorum canım ya...
Aynen öle valla en azından şubatın 2.haftasını qörmem lazım :)valla bende durmayabilirim dünyayı ben mi / biz mi kurtarcas şekerim yaaaa amannn 9 ay boyunca yatan arkadaşlardan neyimiz eksik canımmm
Günaydın kızlar bende raporla uzattım 5 hafta daha. Ama ik hafta yıllık iznim var belki 12 şubat gibi ayrılırım. Bir de dün yapılan tahlillerde ferritinim 7,5'a kadar düşmüş acilen ilaç başladı doktorum. Ferritin eksikliği yaşayan var mı son dönemde?
Bende gynoferona başladım umarım doğuma kadar düzelir çok önemli cünkü31. haftadayım..en son thlilde 6 çıktı ferritin..daha önce 7 çıkmıştı..gynoferrosanol kullanıyorum..ona rağmen düştü..
druma soyledım..sen ona takılma çk fazla..ilacına devam et..hcg düşmesin yeter bıze dedı..
Aynen öle valla en azından şubatın 2.haftasını qörmem lazım :)
Bende gynoferona başladım umarım doğuma kadar düzelir çok önemli cünkü
ahahah yirim seni bende maaş günümden hesaplıyorumkızzz napalım yazık bize yaa artık kendime acımaya başladım ha ben
Ay cnm çok geçmiş olsun...Umarım iyisindir şimdi. ..
günaydınnnnn günaydınnn günaydınnnn ısrarla çalışan annişler ve hala uyuyan annişler :)
ben de çalışıyorum. dün akşam ağrım oldu korktum açıkçası. bebeğin kafası aşağıya çok baskı yapıyor, erken doğum riskim var diye de tırsıyorum. hayırlısı ile bu haftayı da bitireyim bakalım.
benim rapor da 10 Şubat'ta bitiyor. Dayanamadığım noktada yıllık izin yazıcam artık yapacak bişey yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?