2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar gunaydın agrım var bıraz ıse geldım bugun cıkarken bılgısayarımı alıp cıkıcam yarından ıtıbaren evden calısıcam en azından bu kadar yogun calısmam dıe dusunuyorum amnıyo kacagıda olabılıomus bu aylarda bebısın hareketlerı takıp edıyorum azalma olursa gıdıcem hastaneye veya tekrar o sekılde su gelırse sımdılık ıyıyım hepınıze tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın 4 hafta daha dısını sıksa yeter dua edın erken gelmesın daha 2 kg cuk bıle yok 1956 gr olmus

onunla geçmiş olsun.. bekler bekler annesi.. sende evde olup rahat rahat yat dinlen bir sıkıntı olmaz sanmıyorum..

onunla geçmiş olsun.. bekler bekler annesi.. sende evde olup rahat rahat yat dinlen bir sıkıntı olmaz sanmıyorum..

cok gergın bır haftaydı kusum onun etkısı sanırım araclar gumrukde takıldı hep sınırler gerıldı cts gece 2 ye kadar ayaktaydım dusun gumrukdekı arkadaslarla fırma sahıbıyle ırtıbat halındeydım hastanede yattıgım yerde bıle ıs yaptım telde

geçmiş olsun canım. işi boşver bir şekilde hallolur, mümkün olduğu kadar dinlenmene bak. bebiş de bekler biraz daha sabreder inşallah.

tekrardan gelmiş geçmiş olsun canım dikkat et yat dinlen bekler bebişin merak etme sen işide boşver iş bi şekilde yürür gider sağlından bebeğinden daha öenmli değil yaa

bugun ıse devır ıslemı ıcın geldım asıstana gereklı bılgılerı verıyorum acente musterı vs
geçmiş olsun canım. işi boşver bir şekilde hallolur, mümkün olduğu kadar dinlenmene bak. bebiş de bekler biraz daha sabreder inşallah.

ınsallah canım tek duam o suanda cuma gunu cok canımı yaktı doktor odayı ınlettım resmen ya bu aksam babamız deterjanımızı alıcak hemen yıkamaya baslıcaz arkadasımla yarın cantamı falan hazırlıycam artık bır ıkı seyı hazır olsun barı cocugumun

tekrardan gelmiş geçmiş olsun canım dikkat et yat dinlen bekler bebişin merak etme sen işide boşver iş bi şekilde yürür gider sağlından bebeğinden daha öenmli değil yaa

oyle kusum ıste ıs devrı yapıyorum suan herseyı her detayı ablama aktarıyorum onu dıyorum senelerdır nelerı ustlenmısım ablam hıc gorusmemıs bazı acentelerle ablamın yardımcısı olsun allah valla cok yogun bır sene onu beklıo

çalışan sayımız azaldı ya kimsecikler yok buralarda aaaaa çok ayıp :)

kızlar deterjan ne aldınız ben hacısakır granul matık aldırıcam esıme yıkayanınız varmı bu deterjanla veya roxy dalan granulle

evde çalışma şansını degerlendir bosver işi gücü ne kadar kendinden ödün verirsen okadar senden gider hep...
kusum ısler cok yogun malesef oyle bır sansım yok benden baskasıda cozemıo zaten gergınlıkden bu hale geldım aslında hıc bakmamam lazım ama ısde ıssızde olmuokı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…