kızlar gunaydın agrım var bıraz ıse geldım bugun cıkarken bılgısayarımı alıp cıkıcam yarından ıtıbaren evden calısıcam en azından bu kadar yogun calısmam dıe dusunuyorum amnıyo kacagıda olabılıomus bu aylarda bebısın hareketlerı takıp edıyorum azalma olursa gıdıcem hastaneye veya tekrar o sekılde su gelırse sımdılık ıyıyım hepınıze tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın 4 hafta daha dısını sıksa yeter dua edın erken gelmesın daha 2 kg cuk bıle yok 1956 gr olmus
onunla geçmiş olsun.. bekler bekler annesi.. sende evde olup rahat rahat yat dinlen bir sıkıntı olmaz sanmıyorum..
geçmiş olsun canım. işi boşver bir şekilde hallolur, mümkün olduğu kadar dinlenmene bak. bebiş de bekler biraz daha sabreder inşallah.kızlar gunaydın agrım var bıraz ıse geldım bugun cıkarken bılgısayarımı alıp cıkıcam yarından ıtıbaren evden calısıcam en azından bu kadar yogun calısmam dıe dusunuyorum amnıyo kacagıda olabılıomus bu aylarda bebısın hareketlerı takıp edıyorum azalma olursa gıdıcem hastaneye veya tekrar o sekılde su gelırse sımdılık ıyıyım hepınıze tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın 4 hafta daha dısını sıksa yeter dua edın erken gelmesın daha 2 kg cuk bıle yok 1956 gr olmus
tekrardan gelmiş geçmiş olsun canım dikkat et yat dinlen bekler bebişin merak etme sen işide boşver iş bi şekilde yürür gider sağlından bebeğinden daha öenmli değil yaakızlar gunaydın agrım var bıraz ıse geldım bugun cıkarken bılgısayarımı alıp cıkıcam yarından ıtıbaren evden calısıcam en azından bu kadar yogun calısmam dıe dusunuyorum amnıyo kacagıda olabılıomus bu aylarda bebısın hareketlerı takıp edıyorum azalma olursa gıdıcem hastaneye veya tekrar o sekılde su gelırse sımdılık ıyıyım hepınıze tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın 4 hafta daha dısını sıksa yeter dua edın erken gelmesın daha 2 kg cuk bıle yok 1956 gr olmus
geçmiş olsun canım. işi boşver bir şekilde hallolur, mümkün olduğu kadar dinlenmene bak. bebiş de bekler biraz daha sabreder inşallah.
tekrardan gelmiş geçmiş olsun canım dikkat et yat dinlen bekler bebişin merak etme sen işide boşver iş bi şekilde yürür gider sağlından bebeğinden daha öenmli değil yaa
çalışan sayımız azaldı ya kimsecikler yok buralarda aaaaa çok ayıp :)
evet o yüzden diğer grup kuruldu ama pek rağbet yok :) doğumdan sonra kimsecikler girmez buraya herhalde.çalışan sayımız azaldı ya kimsecikler yok buralarda aaaaa çok ayıp :)
evet o yüzden diğer grup kuruldu ama pek rağbet yok :) doğumdan sonra kimsecikler girmez buraya herhalde.
hayırlısı ile gelsinler de uğraşıcaz el mahkumbenım bu bıdıkla ısım var musaıt zamanım olursa gırerım ama korkuyorum bu bıdıkdan cok ugrastırcaga benzıo benı kusum
hayırlısı ile gelsinler de uğraşıcaz el mahkum
aaaa çok ayıp girelim arada sırada yahu haber verin ne var ne yok bebişler nasılevet o yüzden diğer grup kuruldu ama pek rağbet yok :) doğumdan sonra kimsecikler girmez buraya herhalde.
uykusuz geceler, gazlı bebekler, lohusa sendromu hahahhaaaaa çok ayıp girelim arada sırada yahu haber verin ne var ne yok bebişler nasıl
Roxy kullandım canım ben.mis gibi yumuşacık oldu cicilerimiz.yumuşatıcı kullanmiyorum..kızlar deterjan ne aldınız ben hacısakır granul matık aldırıcam esıme yıkayanınız varmı bu deterjanla veya roxy dalan granulle
evde çalışma şansını degerlendir bosver işi gücü ne kadar kendinden ödün verirsen okadar senden gider hep...ben evden calısıcam kusum sabah yıne sızınleyım yalnız degılsınız
Roxy kullandım canım ben.mis gibi yumuşacık oldu cicilerimiz.yumuşatıcı kullanmiyorum..
kusum ısler cok yogun malesef oyle bır sansım yok benden baskasıda cozemıo zaten gergınlıkden bu hale geldım aslında hıc bakmamam lazım ama ısde ıssızde olmuokıevde çalışma şansını degerlendir bosver işi gücü ne kadar kendinden ödün verirsen okadar senden gider hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?