• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

aynen kusum sagol bakalım dayanabılcezmı benım oglus kesın cok sınırlı bısı olcak bunca ıs stresı yuzunden
kız bişey olmaz rahat ol ablanın yanında çalışıyorsun bi kere onun verdiği bi rahatlık var el işinde çalışan bizlerin çocukları napsın :D

kuafore neye gıdıyorsunuz agdaya mı ben agda yaptıramıyom valla :KK17: eskıden yaptırıyordum hamıle kalınca doktorum kasılırsın bısı olur dedı ılk 3 ay yaptırma dedı ondan sonrada ben cesaret edemedım tuy dokucu kullanıyorum malesef

kız bişey olmaz rahat ol ablanın yanında çalışıyorsun bi kere onun verdiği bi rahatlık var el işinde çalışan bizlerin çocukları napsın :KK70:

yok be kusum nerde bende o rahatlık okadarda rahat degılım valla temmuz 1 masandasın dıdı :KK45:

kuafore neye gıdıyorsunuz agdaya mı ben agda yaptıramıyom valla :KK17: eskıden yaptırıyordum hamıle kalınca doktorum kasılırsın bısı olur dedı ılk 3 ay yaptırma dedı ondan sonrada ben cesaret edemedım tuy dokucu kullanıyorum malesef
arada sırada gittim ben de . hamileyken çok kasılıyoruz evet :110:

ayy sen resmen eski duruma göre 1-2 hafta içinde doğurabilirsin ihtimal dahilinde yani :)
Sorma ben hala işyerindeyim :KK70::KK70:
Doktora yarın soracağım bakalım risk görüyor mu diye? Ama yok dese bile belli mi olur? Bir de bebek ilerde gidiyor ve aşağı fena baskı yapıyor son günlerde .

İlk dönemler riskim varken gitmedim ama şimdi gidiyorum mecbur kendim halledemem.

Sorma ben hala işyerindeyim :KK70::KK70:
Doktora yarın soracağım bakalım risk görüyor mu diye? Ama yok dese bile belli mi olur? Bir de bebek ilerde gidiyor ve aşağı fena baskı yapıyor son günlerde .

Ayy çok heyecanlı :) valla belli olmazki dr lar tarih veriyo da ne gün olcanı Allahım bilir.. hayırlısıyla sağ salim gelsinlerde çok önemli değil:) ya çalışman iyi aslında izne ayrılmadan doğursan bile hepsi sonasına kalmış olur missss

Ayy çok heyecanlı :) valla belli olmazki dr lar tarih veriyo da ne gün olcanı Allahım bilir.. hayırlısıyla sağ salim gelsinlerde çok önemli değil:) ya çalışman iyi aslında izne ayrılmadan doğursan bile hepsi sonasına kalmış olur missss
Aynen öyle sağlıklı olsunlar da. :) ilkinde tüm izinlerim sonrasına kalmıştı iyi olmuştu aslında :)

Kızlar hepınıze ıyı hafta sonları dun cok kotu bır gun gecırdık bır anda bır su geldı ama oyle boyle degıl sırıl sıklam gıttım hastaneye hemen muayneye aldı doktor catı muaynesi yaptılar nasıl bagırdım anlatamam bende bartholın var cok canım yandı esımde odadaydı adam ben bagırdıkca ıcı ezılmıs nst ye soktular sonra ozel odaya alıp ebe geldı bır ped verdı amnıyo sıvısımı gelen dıe o ara gelmedı sonra eve geldık 10 bucuk 11 falandı eve gelırkende ped verdıler mora donerse bıldırın dıe bır kısmı mor olmus doktora attım haber beklıyorum aksam ebe bıle dua edıyordu daha cok mınıksın sen bıraz daha bekle dıe cok hırpalandım ya hastaneye gıderken cok kotu oldum cok korktum

Kızlar hepınıze ıyı hafta sonları dun cok kotu bır gun gecırdık bır anda bır su geldı ama oyle boyle degıl sırıl sıklam gıttım hastaneye hemen muayneye aldı doktor catı muaynesi yaptılar nasıl bagırdım anlatamam bende bartholın var cok canım yandı esımde odadaydı adam ben bagırdıkca ıcı ezılmıs nst ye soktular sonra ozel odaya alıp ebe geldı bır ped verdı amnıyo sıvısımı gelen dıe o ara gelmedı sonra eve geldık 10 bucuk 11 falandı eve gelırkende ped verdıler mora donerse bıldırın dıe bır kısmı mor olmus doktora attım haber beklıyorum aksam ebe bıle dua edıyordu daha cok mınıksın sen bıraz daha bekle dıe cok hırpalandım ya hastaneye gıderken cok kotu oldum cok korktum
Şimdi nasılsın canım merak ettim?

Çok geçmiş olsun canım.simdi nasılsın?

çok geçmiş olsun nasılsın şimdi doktorun cevap yazdımı

C

canım mesajımı gormus cevap vermemiş bılemedımkı bır tarafdanda korkuyorum sanırım ıse gıtmıcem artık cuma cok streslıydım sanırım stres cok etkılıo
Canim nasil oldun. Insallah iyisindir. Sakın ayakta filan dolasma lavoba haric kalkma ayaga streste yapma isi filan hic dusunme kuzum. doktorun dondu mu hastanede bir gun yatis verselerdi. Bende bu nedenle bir gun hastanede kaldim nerdeyse 3 ay olacak. Korkma 31. 32. Haftadasin sanirim. Ama insallah bebegin zamanina kadar kalir.Amni sure diye bir test yapiliyor cok buyuk oranda amniyotik sivi olup olmadigi anlasiloyor %99 gibi bi orandi yanlis hatirlamiyorsam bebegin suyu ultrosonda da belli oluyor Allaha emanet ol firsatin olunca da bizide bilgilendir.

Back