2016 Mart Anneleri Goygoy :)

RABBİM yardımcınız olsun..yaşatmasın üzüntü..

C

canım mesajımı gormus cevap vermemiş bılemedımkı bır tarafdanda korkuyorum sanırım ıse gıtmıcem artık cuma cok streslıydım sanırım stres cok etkılıo
Canım kızlardan duydum çok üzüldüm umarım hersey yolundadır istersen farklı bi dr a daha görün su olayını ihmal etmemelisin Rabbim yardımcın olsun inşallah geçici bi endişe olsun...

Canım benim çok geçmiş olsun. İnş su değildir. Miniğimiz acele etmesin. Allah yardimciniz olsun.

sagolun kizlar iyiyim evde dinleniyorum doktor hala cevap vermedi ama acildeki doktor suyumun iyi oldugunu soyledi ped ordada verdiler ama bisi cikmamisdi evde kullanmam icin verdikleri morardi bende onu yazdim doktora ama hala cevap vermedi pedin resmini cekip atin dedi attim hala bisi yazmadi sinir oldum valla aksamda biraz kasilmam ve agrim vardi dinleniyorum bende evde

geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine şükür iyisin.

Günaydın kızlar... inatla işe gelmeye devam eden ben :)
cmt kontrolüm vardı. Muayene sırasında bile 2 kez kasılma olunca doktorum panik oldu. Oysa ki ben alışkınım diyemedim :)
Şaka bir yana, 2 hafta daha bekle deyip durdu
neyse Allah bilir artık, sağlıklı doğsun da er ya da geç. Bu arada 2600 gr olmuş, 36 da doğarsa 3 kg'yu bulur dedi.
İlk oğlum da 36 'da 3050gr doğmuştu.
Bu cmt gel NST'de bakalım dedi. Hadi hayırlısı

günaydınnnn hanımlar nasılsınız bir çalışabilir raporuda benden 26 şubata kadar buralardayım tabi inşallah :) cuma gün doktora gittik oğlumu gördük çok şükür iyimiş 2.200 gr olmuşuz.... bujubuju canım geçmiş olsun yaa var mı bi haber ?

eneeem sen baya doğurcan yani :))))

maşallah canım oğluna, allah güç versin bize de çalışabildiğimiz kadar çalışalım bakalım.

kızlar hastanede bebek çikolatası verecek misiniz? nereden alacaksınız ya da aldınız? Haftasonu güya fabrika satış mağazasına gittik Elit Çikolatanın. Acayip pahalı ya, tanesi 3 tl'ye geliyor. Bizim de en az 100 adet almamız lazım. Eşime paketli dökme madlen bebek çikolatası alalım dedim istemiyor. Siz napcaksınız?

çok pahalıymış yaa valla canım biz hacı şerif den madlen alacağız hastane için yanında lokum vs de olur büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…