• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Merhaba amişler. Bebek Arabası bakan oldu mu aramızda. Ben bir stede bunları buldum yorumlarınızı alabilir miyim.
ben baktım canım bebek arablarına bu arabalar cok kaba duruyor cunku ana kucagını dıgerınn ustune monte edıyorusn yanı dıgerlerı gıbı onu cıkarayım ana kucagını takayım degıl maalesef ve arabadada cok yer kaplıyor katlanınnca

Karanfil koyabilirsin. Ben bi doktor tanığımız tarafımdan karanfil Yağı tavsiye etmişti onu kullandım. Ama kadın doğum uzmanı değil. Kullan diye karanfil yağını direkt tavsiye edemem. Ama karanfil in bi sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
Karanfil denicem canım. Markette karanfil bulurum heralde..
Bana cok Pahalı geldi ama işte karar veremiyorum ben de. Insan bebeği için en iyisi olsun istiyor.
Evet cnm bi yandan da nerede kullanıcaz düşünüyorum.. eşim yokken kullanırım genelde o da ağır birsey olmaması lazım... aslında düşününce en iyisi baston sanırım. Ama almak da istiyorum düzgün bir Set bilemedim..
Canım benımde oyleydı dıs tası temızlettım basta doktora kızdım ama suan cok rahatım baya rahatlattı
Acaba alakası var mıdır... ben de olmadı bi doktoruma sorayım olmadı dış hekimine giderim... off dış doktorundan da cok korkarım. :(
Aynini dun bende yasadim bide sabahlari uyandigimda on dis etlerim kanli uyaniyorum doktor hamilelikten arada temizlet iltihaplanma yapmasin dedi ayrica geceleri burun tikanikligi yasiyorum hamilelikten saniyodum ama hamilelikte burun tikanikligi hergece yasanmazmis sanirim geniz akıntısindan oda
Burun tıkanıklığı bende de var sürekli pencere açık olacak anca öyle uyuyabiliyorum...

canım dıger dr un kım merak ettım bıldıgım kadarıyla cınarlıya gıdıyordun cunkummmm
Digeri karatas cnm osman celik. O da cok iyi. Ikisini de kiyaslayip karar veremiyorum. Hayalimde resat beyle dogum yapmak var. Ama cinarli yok. Bir de 4 6 hafta beklemeden gitmk istedigimde randevu almak zor resat a. Osman bey e bir iki gun bile yetiyor. Ikisinden de vazgecemedim daha karar veremedim :110:

Digeri karatas cnm osman celik. O da cok iyi. Ikisini de kiyaslayip karar veremiyorum. Hayalimde resat beyle dogum yapmak var. Ama cinarli yok. Bir de 4 6 hafta beklemeden gitmk istedigimde randevu almak zor resat a. Osman bey e bir iki gun bile yetiyor. Ikisinden de vazgecemedim daha karar veremedim :110:
yaaa pekı dıger dr a baska dr a gıttıgını soyluyonmu yada ne bıleyım ıkısınede duzenlı gıdıyormusun bende bu aralar bebegımı gormek ıstıyorum we cınsıyet ogrenmek ıstıyorum ne yqapsam 5 ekıme coook warrr

Hosgeldin 17.hafta benim kizim annesine tam 4 kilo aldirmis 16 haftada artik totomuzda buyuyo ufak catlaklarim olmus 2 tane vazelin kullanicam bakalim fayda edecekmi

Eklentiler

• 20150920_232847.jpg
    20150920_232847.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 75
5 54Kbr54
Canim masallah sana bebisine.. :) aramizda 2 hafta var ama benim gobek belli belirsiz demek bende böyle olacagim ama cok cok yakisiyor yaaa.. :)) ilk bebeginmi senin

Hosgeldin 17.hafta benim kizim annesine tam 4 kilo aldirmis 16 haftada artik totomuzda buyuyo ufak catlaklarim olmus 2 tane vazelin kullanicam bakalim fayda edecekmi

maşallah ikinize de insan zayıf olunca göbek erken çıkıyo demek ki :) benim hali hazırda bir göbeğim olduğu için bebek ne zaman çıkar anlayamayacağım galiba:KK70:

sanki birseyler eksik kalacak gibi geliyor aslında ama yeterli vaktimiz var :) birde ne alacagımı bilsem :KK70: alısverise cıkıp bakıp bakıp dönüyorm :cool:

önüme bakınca amaan daha 5 ay var zaman çok diyorum ama geriye bakınca len ne zaman 4 ay oldu bu işler nasıl yetişcek modundayım :rolleyes:

yaaa pekı dıger dr a baska dr a gıttıgını soyluyonmu yada ne bıleyım ıkısınede duzenlı gıdıyormusun bende bu aralar bebegımı gormek ıstıyorum we cınsıyet ogrenmek ıstıyorum ne yqapsam 5 ekıme coook warrr

Gunaydin cnm asil doktorum resat bey e duzenli gidiyorum o bilmiyor karatas a gittigimi. Karatastaki tabi farkinda onu yedekte tuttugumu cunku ara zamanlarda ekstrem bisey cikarsa gid1iyorm ona iki kere gttm sadece kolay da randevu aliyorum ayni gun bile.

Günaydın herkese,
Benim göbüş de epey büyüdü, ikinci diye böyle oldu diye düşünüyorum. çok kilo almadım henüz.
Alınacaklar listesine bakmadım henüz ama şöyle bir tavsiyem olacak 32. haftadan sonra hastane çantası, bebek süsü vs. hazır olsun. Her an geleibliyor minikler, ayrıca da ağırlaştığımız için gezip tozması çok zor oluyor. Benim minik 36'da gelmişti şimdi tırsıyorum biraz :KK17:

Günaydın herkese,
Benim göbüş de epey büyüdü, ikinci diye böyle oldu diye düşünüyorum. çok kilo almadım henüz.
Alınacaklar listesine bakmadım henüz ama şöyle bir tavsiyem olacak 32. haftadan sonra hastane çantası, bebek süsü vs. hazır olsun. Her an geleibliyor minikler, ayrıca da ağırlaştığımız için gezip tozması çok zor oluyor. Benim minik 36'da gelmişti şimdi tırsıyorum biraz :KK17:

Gunaydinlar, erken almak iyi degil diyorlar ama dedigin gibi kıs ortası koca gobeklerimizle gezmektense buyuk olcude hazır edebiliriz en azında yeniyıla kadar en gec. sonra da raaht rahat oturur beklerız. Ufak tefek seyler zaten her alısverıste alınmaya devam edıyor :)) Buyuk Markete bile gitsem cocugum icin bi parca bisey var midir diye bakınıyorum valla.

Evet doğru aslında 7.aydan önce almayın diyorlar ama işte çok sonlara gezme gerektirecek şeyler bırakmamak lazım.
kıyafet falan en kolayı, internetten bile alınır. Benim ikinci de erkek olduğu için birçok şeyi almayacağım, avantajlıyım yani :)

günaydın tatile çıkanlar benim gibi iş mağduru olan anneler nasılsınız... cinsiyet öğrenen annişleri tebrik ederim... prensler prensesler çoğalmış maşallah

Evet doğru aslında 7.aydan önce almayın diyorlar ama işte çok sonlara gezme gerektirecek şeyler bırakmamak lazım.
kıyafet falan en kolayı, internetten bile alınır. Benim ikinci de erkek olduğu için birçok şeyi almayacağım, avantajlıyım yani :)
ohh ne güzel yaa biz sil baştan alcaz ne alcaz onuda bilmiyoruz hahah aldık bir kaç bişey 0-3 küçük mü anlamıyorum neyi kaç tane alcam yok bilgi sıfır bende.. bide ee malüm doğumlar kışa geliyor o yüzden şu sıralar almak istiyorum ama odasını 7.ayda ancak yaparım

gunaydın hamişler ve bebişleri nasılsınız bugun bakalım ben pazartesı sendromunun dıbıne vurdum haksızlık bu yaa ıdarı ızın yaptılar gumruk calısıo dıye ıse geldık :KK42:

Back