- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
bende taa önceden beri vardı zaten..yürürken nefes nefese kalıyorum..temizlik zaten doğru düzgün yapmıyorum eşim sağolsun hallediyor..Yatarken de Allaha emanet dön dön uyumaya fırsat bulamıyorumgünlük hayatta zorlanma başladı mı sizde de?yürürken, yatarken,temizlikte
kızlar bizimde çamaşır yıkama ütülüme operasyonu tamamdır bu hafta sonu odasını temizledikten sonra yerleştirme işini yapacam haftaya da çantamı hazırlarım benim evde orta boy çekmeli bi valizim var ona mı koysam yoksa başka çanta şeklinde bişey mi alsam napim sizce bilemedim
Nasil yani anlamadim canım tam olarak idrarmiydi peki gelen
bujubuju cum doğum günün kutlu olsun maşallah eşin çok güzel süprizler yapmş. Bnm de doğum günüm 13 Ocak ama geçen sene yaşadığım kötü bir hadiseden ötürü artık doğum günümü kutlamiyorm. Herşey gönlünce olsun cnm bebişin sana şans getirsn yeni yaşında :)
Tatlimmm yogunluktan yazamkuorumm.okuyamiyorumm nice mutlu senelere iyiki dogdunnn oglusun ve esinle yasayacagin guzel.gunlerin olsunnnnn mutlu seneeler
yok cnm nasıl anladın suyunun olmadığını peki :) İdrar sıkışmış sonradan mı gelmiş çıkmak aklına
Günaydın kızlar. Dün akşamdan beri sağ kasığım ağrıyor sürekli. Kendimi dinlememeye çalışıyorum ama geçmedi hala.
İşe de geldim hata mı ettim acaba?
bazen ben de görüyorum, insan mutlu oluyor di mi? :)kızlar ben bu gece rüyamda doğum yapmıştım..Yani yaptığım anı görmedim de bebeğimi sanki oyuncak bebek gibi giydirip oynuyorum..Sonra diyorum ki aaa ben emzirmedim hiç bunu :) Annem de emzir diyor sonra emzirmeye çalışıyorum ayy çok güzeldi rüyası bile gerçeği nasıldır acaba..Allahım yaşatsın o güzel anları hepimize sağlıkla inşallah..
uzandım canım doktor odasında, iyi geldi.dızlerını karnına cekıp uzanıcagın bıryer varmı bıraz kusum oyle yap cok ıyı gelıo
uzandım canım doktor odasında, iyi geldi.
bendede uzun suredır var bel fıtıgıda var galıba onun agrısı,alt kısmım da agrıyor yurrken kalkarken pantolan corap gıyerken.hep ınleye ınleye gecıyo.saglık ocagındakı ebe ıkıncı gebelıkler oyle olur dıyo kaslar gevsek güçsüz falan filan dedi...doktorum pek takılmadı bu konuya.bende sabredıyorum saglıklı olsun bebişler inşallah.ilk gebelıkde hıc yasamadım ama cok rahattımgünlük hayatta zorlanma başladı mı sizde de?yürürken, yatarken,temizlikte
bilmiyorum ki sor bence de aklında kalmasın..s
kız su olsa ne bılım farklı bısı olmazmı ben ıdrardır dıe dusundum acıkcası kafamı karıstırdın bak yarın doktoruma sorcam zaten
benim deeee yupppiiiimerhbaaa kızlarrr son ıs gunummm benımde artıkkk :) onun mutlulugunu yasıyorum su andaaa :))
aynen valla çok mutlu oldum :)bazen ben de görüyorum, insan mutlu oluyor di mi? :)
vayyy beee rapor günleri geldi çattı demek ohhh ne güzel bundan sonra evde yayılın valla biz çalışırız ne demek siz rahat olunmerhbaaa kızlarrr son ıs gunummm benımde artıkkk :) onun mutlulugunu yasıyorum su andaaa :))
ayyyy can8ımmm artık kahvelerımı ewde yudumlarken yazarım sıze :)))vayyy beee rapor günleri geldi çattı demek ohhh ne güzel bundan sonra evde yayılın valla biz çalışırız ne demek siz rahat olun
bu bana yapılır mı hemde kahve hıhhh bi kere pc başında işler başından aşkın bir şekilde içmenin tadı ayrı şekerim çok ararsın sen beni çokkkkkkayyyy can8ımmm artık kahvelerımı ewde yudumlarken yazarım sıze :)))
aaa bılgısayar basında bebegım ıcın alıswerıs yaparken mıcerım bende olmamıııııııbu bana yapılır mı hemde kahve hıhhh bi kere pc başında işler başından aşkın bir şekilde içmenin tadı ayrı şekerim çok ararsın sen beni çokkkkkk
aaa bılgısayar basında bebegım ıcın alıswerıs yaparken mıcerım bende olmamııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?