2016 Mart Anneleri Goygoy :)

günlük hayatta zorlanma başladı mı sizde de?yürürken, yatarken,temizlikte
bende taa önceden beri vardı zaten..yürürken nefes nefese kalıyorum..temizlik zaten doğru düzgün yapmıyorum eşim sağolsun hallediyor..Yatarken de Allaha emanet dön dön uyumaya fırsat bulamıyorum

kuzu almana gerek yok bence evdeki mevcut bişiye koy gitsin..

sagol canım tesekkur ederım senınde dogum gunun kutlu olsun dıcem ama uzuldum kutlamamana

s
yok cnm nasıl anladın suyunun olmadığını peki :) İdrar sıkışmış sonradan mı gelmiş çıkmak aklına

kız su olsa ne bılım farklı bısı olmazmı ben ıdrardır dıe dusundum acıkcası kafamı karıstırdın bak yarın doktoruma sorcam zaten

Günaydın kızlar. Dün akşamdan beri sağ kasığım ağrıyor sürekli. Kendimi dinlememeye çalışıyorum ama geçmedi hala.
İşe de geldim hata mı ettim acaba?

dızlerını karnına cekıp uzanıcagın bıryer varmı bıraz kusum oyle yap cok ıyı gelıo

bazen ben de görüyorum, insan mutlu oluyor di mi? :)

uzandım canım doktor odasında, iyi geldi.

ıyı yapmıssın canım gecen okudum gece yatarkende oyle yan uzanıp dızlerımı cekıyorum hem bıdık rahatsız etmıo hemde ben rahat uyuyorum oglusum da cok gerıldı dun bende musterı mahvetttı benı sacma sapan bısı ıcın nasıl ınsan bunlar anlamıyorum nasıl gerdıgının farkında degıl benı hamıle oldugumuda bılıo

günlük hayatta zorlanma başladı mı sizde de?yürürken, yatarken,temizlikte
bendede uzun suredır var bel fıtıgıda var galıba onun agrısı,alt kısmım da agrıyor yurrken kalkarken pantolan corap gıyerken.hep ınleye ınleye gecıyo.saglık ocagındakı ebe ıkıncı gebelıkler oyle olur dıyo kaslar gevsek güçsüz falan filan dedi...doktorum pek takılmadı bu konuya.bende sabredıyorum saglıklı olsun bebişler inşallah.ilk gebelıkde hıc yasamadım ama cok rahattım

ayyyy can8ımmm artık kahvelerımı ewde yudumlarken yazarım sıze :)))
bu bana yapılır mı hemde kahve hıhhh bi kere pc başında işler başından aşkın bir şekilde içmenin tadı ayrı şekerim çok ararsın sen beni çokkkkkk

bu bana yapılır mı hemde kahve hıhhh bi kere pc başında işler başından aşkın bir şekilde içmenin tadı ayrı şekerim çok ararsın sen beni çokkkkkk
aaa bılgısayar basında bebegım ıcın alıswerıs yaparken mıcerım bende olmamııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…