• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

listeme baksanıza bir şey atlamış mıyım ki?

Gecelik
Sabahlık
Pijamalar
1 yedek pijama
Çorap
Lohusa tacı
Terlik
Külot
Emzirme sutyeni
Emzirme atleti
Ped
Lansinoh krem
Çıkış kıyafeti

Diş fırçası (2)
Diş macunu
Lipstick
Roll-on
Şarj aleti

Hastane çıkışı
Body
Tulum
Çorap
Şapka
Eldiven
Yelek
Tülbent mendil
battaniye
kalın battaniye
Çıkış kıyafeti
Bebek bezi
Islak mendil
Pişik kremi
Biberon ??
Alt açma
Kağıt havlu

Hediyelikler
Sepet
Lohusa şerbeti şişesi ???
Lohusa şerbeti bardakları
Kapı süsü
Afiş vs. süsler
Çikolata
İkram için plastik tabak ve bardaklar

Gecelik
Sabahlık
Pijamalar
1 yedek pijama
Çorap
Lohusa tacı
Terlik
Külot
Emzirme sutyeni
Emzirme atleti
Ped
Lansinoh krem
Çıkış kıyafeti

Diş fırçası (2)
Diş macunu
Lipstick
Roll-on
Şarj aleti

Hastane çıkışı
Body
Tulum
Çorap
Şapka
Eldiven
Yelek
Tülbent mendil
battaniye
kalın battaniye
Çıkış kıyafeti
Bebek bezi
Islak mendil
Pişik kremi
Biberon ??
Alt açma
Kağıt havlu

Hediyelikler
Sepet
Kapı süsü
Afiş vs. süsler
Çikolata
ay maşallah ben daha bunların çoğuna almadım ki ne eksik bileyim

Hastane çantasını hazırlayan var mı? Ben bu hafta sonu hazırlayacağım, eksikler var tabi ama en azından çoğu hazırda dursun.
Cantami degilde bebegin kiyafetlerini yikayip utulicem onumuzdeki hafta. Cantaya koyacaklarimi paketleyip bir kenara kaldiricam. Cunku cantaya girecek eksikler var daha.

Gecelik
Sabahlık
Pijamalar
1 yedek pijama
Çorap
Lohusa tacı
Terlik
Külot
Emzirme sutyeni
Emzirme atleti
Ped
Lansinoh krem
Çıkış kıyafeti

Diş fırçası (2)
Diş macunu
Lipstick
Roll-on
Şarj aleti

Hastane çıkışı
Body
Tulum
Çorap
Şapka
Eldiven
Yelek
Tülbent mendil
battaniye
kalın battaniye
Çıkış kıyafeti
Bebek bezi
Islak mendil
Pişik kremi
Biberon ??
Alt açma
Kağıt havlu

Hediyelikler
Sepet
Kapı süsü
Afiş vs. süsler
Çikolata
Allahım kaç çantaya sığacak bunlar :confused:
havlu alabilirsin canım, bi de ped yeter mi yoksa hasta bezi gerekli mi :KK64:
bi de çıkış için bebişe portbebe falan gerekir mi?

Geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey değildir. Kızlar bu arada doğuma ya da sezeryana girmeden önce kalp grafsi EKG filan çekiliyor muo_O
Sanirim bi sorun yoksa cekilmiyor. Cunku ilk dogumumu normal bekliyorduk ama acil sezeryan oldu iki durumda da cekilmedi.
Ben dun hem EKO hem EKG cektirdim ama EKGnin gunluk cekilmesi gerekli oldugunu soylediler yani dogumda lazim olsada gecerli olmaz sanirim.

kızlar dun ofısden tam cıkarken basıma gelenı bır bılsenız ölürsünüz gulmekden tam wc ye gıttım wc den tam kalkıcam sen fos dıye bır su gel dedım suyum geldı galıba dedım meger degılmıs ama cok korktum ya o nasıl bısıdır ya basınıza geldımı sızın

Allahım kaç çantaya sığacak bunlar :confused:
havlu alabilirsin canım, bi de ped yeter mi yoksa hasta bezi gerekli mi :KK64:
bi de çıkış için bebişe portbebe falan gerekir mi?
valla ben de bilmiyorum ki kaç çanta olacak? :) hasta bezini hastane verir diye düşündüm canım, olmazsa aldırırım eşime artık. aslında portbebe iyi olur. biz de anakucağı var, onu alırız yanımıza diye düşündüm.

kızlar dun ofısden tam cıkarken basıma gelenı bır bılsenız ölürsünüz gulmekden tam wc ye gıttım wc den tam kalkıcam sen fos dıye bır su gel dedım suyum geldı galıba dedım meger degılmıs ama cok korktum ya o nasıl bısıdır ya basınıza geldımı sızın
o kadar yoğun gelmiyor tam az az geliyor wc den çıktıktan sonra ben de tırsıyorum açıkçası :KK17:

Kızlar bu arada Trendyolda ebru maternity'nin indirimi var. Ayrıca 100 lira üzerinde 25 lira indirim yapılyor. Sitesinde 170 lira olan geceliği 110 liraya aldım. Hastane için takımlara ihtiyacınıza varsa bakın derim.

Hadi kolay gelsin :) ben yeni aldıklarım hariç hepsini yıkamıştım, bakıcımız da ütüledi sağolsun. ne çok şey varmış koyacak şimdi liste yaptım da. Seninle 1 gün var aramızda :)
Canım benim de haftasonu hazırlamak niyetim var.listeni paylaşır misin?hem eksik varsa hatırlatır tamamlariz hep birlikte hem de bize fikir olur..

Sanirim bi sorun yoksa cekilmiyor. Cunku ilk dogumumu normal bekliyorduk ama acil sezeryan oldu iki durumda da cekilmedi.
Ben dun hem EKO hem EKG cektirdim ama EKGnin gunluk cekilmesi gerekli oldugunu soylediler yani dogumda lazim olsada gecerli olmaz sanirim.
Gecmis olsun tekrar. Ama cekilmesi gerek aslinda sezeryanda bir nevi ameliyat. Gerci acil alıncada yapacsk birsey yok. Benimde kucukken mitral kapak sarkmasi filan dediler lisede en son gittigim doktor bir sıkıntı yok dedi. Neyse bakalim artik. Insallah sagsalim kucagimiza aliriz

Nasil yani anlamadim canım tam olarak idrarmiydi peki gelen

valla ben de bilmiyorum ki kaç çanta olacak? :) hasta bezini hastane verir diye düşündüm canım, olmazsa aldırırım eşime artık. aslında portbebe iyi olur. biz de anakucağı var, onu alırız yanımıza diye düşündüm.
Bende portbebe almadim. Anakucagi dusunuyorum acaba usurmu ya da beli rahat olur mu. Gerci o ana kucagi minderinden aldim daha bakmadim ise yarar mi yaramaz mi

bujubuju bujubuju cum doğum günün kutlu olsun maşallah eşin çok güzel süprizler yapmş. Bnm de doğum günüm 13 Ocak ama geçen sene yaşadığım kötü bir hadiseden ötürü artık doğum günümü kutlamiyorm. Herşey gönlünce olsun cnm bebişin sana şans getirsn yeni yaşında :)

sagol kusum evet dogum gunum valla cok guzel gectı kocısım oglen 2 den aksam 6 ya kadar hazırlık yapmıs kapıdan bır gırdım yerde gul yaprakları mumlar karsımda pastayla o beklıo cok romantık bır aksamdı kendı ellerıyle yemekler hazırlamıs :KK45::KK68:
Tatlimmm yogunluktan yazamkuorumm.okuyamiyorumm nice mutlu senelere iyiki dogdunnn oglusun ve esinle yasayacagin guzel.gunlerin olsunnnnn mutlu seneeler:KK73::KK73::KK73:

Gecelik
Sabahlık
Pijamalar
1 yedek pijama
Çorap
Lohusa tacı
Terlik
Külot
Emzirme sutyeni
Emzirme atleti
Ped
Lansinoh krem
Çıkış kıyafeti

Diş fırçası (2)
Diş macunu
Lipstick
Roll-on
Şarj aleti

Hastane çıkışı
Body
Tulum
Çorap
Şapka
Eldiven
Yelek
Tülbent mendil
battaniye
kalın battaniye
Çıkış kıyafeti
Bebek bezi
Islak mendil
Pişik kremi
Biberon ??
Alt açma
Kağıt havlu

Hediyelikler
Sepet
Kapı süsü
Afiş vs. süsler
Çikolata

canım süper liste valla bende çıktısını alayım lazım olacak.. ellerine sağlık birde ben mama ve zemzem suyu almayı düşünüyorum.

yok cnm nasıl anladın suyunun olmadığını peki :) İdrar sıkışmış sonradan mı gelmiş çıkmak aklına :KK70:

Back