- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım, ne zor sürekli karda olmak. Neyse ki son gününmüş, hayırlısı ile dinlenirsin bundan sonra.Günaydın kızlar..İşyerinde son mesai günüm bugün..İşe gelene kadar öldüm ama kar çok yağmıştı gece..
Günaydın kızlar. Dün akşamdan beri sağ kasığım ağrıyor sürekli. Kendimi dinlememeye çalışıyorum ama geçmedi hala.
İşe de geldim hata mı ettim acaba?
ya korkutma kız benisenin ilk doğumunda erken bak bunuda doğurma erkenden :) böyle ağrın olduğunda falan gitme ya.. yat yuvarlan dinlen..
aynen cnm burdan da gideceğim ya o rahatlık var..Resmen kara bata çıka yürüdüm sabah karnım ağrıdı gelene kadar işe..Günaydın canım, ne zor sürekli karda olmak. Neyse ki son gününmüş, hayırlısı ile dinlenirsin bundan sonra.
al benden de o kadar :)günaydın arkadaşlar. çantalar hazırlanmaya başlanmış. benim bir sürü eksiğim var, yıkama ütüleme işlerinide yapmadım:) hiç doğurmayacak gibi rahatım:)
ya korkutma kız beni
ben de kızdım kendime valla, kalsaydım evde keşke. tek taraflı ağrı var biraz. uzanırım olmazsa doktor odasında biraz.
eline sağlık, valla ben de yarın hazırlayacağım artık iyice panik yapıyorum çünkü :) aa süper olmuş, hangi rengini aldın? mağazadan aldım ben, aynı fiyata indirmişler. ilk fiyatı çoktu gerçekten.dinnen dinnen uzan biraz.. sıkıntı olmaz yaaa takılıyorum. bu arada dün konuştuk ya bir gaza gelmişim eve gittim bıdığımın çamaşırlarını çıkadım bugünde kendi geceliklerimi halledicem haftasonnuda ütü işini hallettimmiydi değmeyin keyfime :) ay bide ne dicem big store dan yeni doğanın linkini atmıştın ya ona ben mağazada bakmıştım pahalı gelmişti baktım indirimde bir de ben aldım hemencek teşekkürler paylaşım için.. içimde kalmamış oldu
eline sağlık, valla ben de yarın hazırlayacağım artık iyice panik yapıyorum çünkü :) aa süper olmuş, hangi rengini aldın? mağazadan aldım ben, aynı fiyata indirmişler. ilk fiyatı çoktu gerçekten.
doktorum bebe yağı kullanabilirsin ama çatlıyacaksa yine çatlar dedi.o yüzden çatlama engellenemezse bile azaltmak için devambende yağ kullanıyorum da yok faydası pek de..Yine de ısrarla kullanıyorum :)
Aynendoktorum bebe yağı kullanabilirsin ama çatlıyacaksa yine çatlar dedi.o yüzden çatlama engellenemezse bile azaltmak için devam
normal olmasına sevindim de çok zor oluyor yaBende epeydir sık tuvalete gidiyorum dün doktora sordum yanma yaparken ağrı yoksa normalmis
günlük hayatta zorlanma başladı mı sizde de?yürürken, yatarken,temizlikte