inşallah kızlar. evet çalışabilir raporu alacağım 15 tatile kadar çalıştım mı benim için bitmiş demektir tatil dönüşü zaten 37 oluyoruz. 35 de izne başlamış olacağım yani
tatile erken gircem evet ama sonraki 2 haftam da yanmış olacak 15 tatile denk geldiği içinohhh yırttın hadı daha fazla ızın yapmıs olcaksın ozaman dımı ne guzel valla ben her sabah artık ızın alıp evdemı kalsam dıe kalkıyorum bu sabah 9 bucukda uyandım dusun ablam merak etmıs bısımı oldu buna dıe hep uykusuzlukdan gece uyutmuo bıdık benı
tatile erken gircem evet ama sonraki 2 haftam da yanmış olacak 15 tatile denk geldiği içinneyse raporla falan bitireceğim dönemi inşallah ya gece bende uyuyamıyorum sabaha kadar dönüyorum sonra artık yorgunluktan bitmiş bir şekilde uyuyorum öğleye kadar böyle
kolay gelsın calısan annelerrrr :)
yok degılım safak 7 ya :)evdeyım deme sakın pat dıye duser bayılırım valla benımkı mıdeye calısıo bugun mıdem agzımda gezıyorum valla
cıdden ya nerden buldun bu fotoyu cok datluu
ohh afıyet bal seker olsun o zaman:):)bızım menu ıyı bugun sansıma
bende aynen oyleyım ıste ya hıc durmuyor benım oglan hep hareket valla kız sabah ıse gelıyorum mınubusde karnım sekılden sekle gırdı allahdan kaban kalın bellı olmuo mıllet dıcek noluo
ohhh super denk gelmıs canım yaa valla sans:):)inşallah kızlar. evet çalışabilir raporu alacağım 15 tatile kadar çalıştım mı benim için bitmiş demektir tatil dönüşü zaten 37 oluyoruz. 35 de izne başlamış olacağım yani
sen yat kalk dua et ablanın yanında çalılıyorsun bide özelde çalışsaydın seni düşünemiyorumohhh yırttın hadı daha fazla ızın yapmıs olcaksın ozaman dımı ne guzel valla ben her sabah artık ızın alıp evdemı kalsam dıe kalkıyorum bu sabah 9 bucukda uyandım dusun ablam merak etmıs bısımı oldu buna dıe hep uykusuzlukdan gece uyutmuo bıdık benı
7 miiiiii vayy sen erkencisin he ohhhh süpermiş bana nerden baksan 2 ay varyok degılım safak 7 ya :)
kesınlıkle katılıyorum bu lafına ozelde surum surum surunduruyorlar hıc ınsaf yok yanı ben bır kac gundur rahatım ama ıs oldugunda elımde bılgısayar cıktılar dosyalar kostur kostur bır oraya bır buraya gıdıyorum kımse hamılesın aman kaldırma demıyor resmen 5-6 kılo tasıyorum abla hayatta kıyamazsen yat kalk dua et ablanın yanında çalılıyorsun bide özelde çalışsaydın seni düşünemiyorum
sabret kuzummm sonrasında ınsallah guzel olacak eymen pasa ıle daha cok vakıt gecıreceksın :):)7 miiiiii vayy sen erkencisin he ohhhh süpermiş bana nerden baksan 2 ay var
inşallah canım benim yaa sırf onun için dayancam bakalım ben ağırlaştıkca işler yoğunlaşıyor bugünlerde ben 26 bedenim 85 yaşında dolanıyorumsabret kuzummm sonrasında ınsallah guzel olacak eymen pasa ıle daha cok vakıt gecıreceksın :):)
valla izne erken girmek gerçekten güzel olacakohhh super denk gelmıs canım yaa valla sans:):)
ahhh ahh kim düşünür seni beni kuzum ben 15 dk geç geldim die istifa ediyordum biliyosun burnumdan getirdilerkesınlıkle katılıyorum bu lafına ozelde surum surum surunduruyorlar hıc ınsaf yok yanı ben bır kac gundur rahatım ama ıs oldugunda elımde bılgısayar cıktılar dosyalar kostur kostur bır oraya bır buraya gıdıyorum kımse hamılesın aman kaldırma demıyor resmen 5-6 kılo tasıyorum abla hayatta kıyamaz
aynen oyle hastaneye gıtmek ıcın ızın vermesı zorunluyken bıle nasıl sorun cıkarıyorlardı sanaahhh ahh kim düşünür seni beni kuzum ben 15 dk geç geldim die istifa ediyordum biliyosun burnumdan getirdiler
aynen oyle hastaneye gıtmek ıcın ızın vermesı zorunluyken bıle nasıl sorun cıkarıyorlardı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?