kesınlıkle keske olabılse de gırsek kamuya ama cook zor tabı hakkımızda hayırlısı olsun ne dıyelımözel sektörün ne kadar acımasız ve bir bayan için ne kadar zor olduğunu çok iyi bliyorum.. en iyisi bile düşman başına. hergün şükrediyorum kamuya girebildiğim için.anne olduktan sonra özellikle büyük nimet kamuda çalışmak
ne güzel allah bizede nasip etsin inşallah canım ben taviz vermesem nolcak ki güldürme beni iş yeriyle alakalı bir durum yok zaten çok kurumsalız kişi diyelim amir diyelimözel sektörün ne kadar acımasız ve bir bayan için ne kadar zor olduğunu çok iyi bliyorum.. en iyisi bile düşman başına. hergün şükrediyorum kamuya girebildiğim için.anne olduktan sonra özellikle büyük nimet kamuda çalışmak
ne güzel allah bizede nasip etsin inşallah canım ben taviz vermesem nolcak ki güldürme beni iş yeriyle alakalı bir durum yok zaten çok kurumsalız kişi diyelim amir diyelimanla işte
yok degılım safak 7 ya :)
tatlım valla masa üstüne kaydetmişim hiç hatırlamıyorumbi 30 tane falan kaydetmişim nerelerden kimbilir...
ohh afıyet bal seker olsun o zaman:):)
ay evet sağa yatıyorum alttan alttan vuruyo sanki anne dön der gibi sola yatıyorum soldan vuruyo nerde bu çocuk nappıo bilemedim neyse bugün öğrencem
sen yat kalk dua et ablanın yanında çalılıyorsun bide özelde çalışsaydın seni düşünemiyorum
kesınlıkle katılıyorum bu lafına ozelde surum surum surunduruyorlar hıc ınsaf yok yanı ben bır kac gundur rahatım ama ıs oldugunda elımde bılgısayar cıktılar dosyalar kostur kostur bır oraya bır buraya gıdıyorum kımse hamılesın aman kaldırma demıyor resmen 5-6 kılo tasıyorum abla hayatta kıyamaz
ahhh ahh kim düşünür seni beni kuzum ben 15 dk geç geldim die istifa ediyordum biliyosun burnumdan getirdiler
özel sektörün ne kadar acımasız ve bir bayan için ne kadar zor olduğunu çok iyi bliyorum.. en iyisi bile düşman başına. hergün şükrediyorum kamuya girebildiğim için.anne olduktan sonra özellikle büyük nimet kamuda çalışmak
Hepinize tsk ederimm.iyi.dilek ve dualarini icinnnn...jealous inanirmisin birsye yedigim.yok..saglikli beeslenme
bu aksam yemekden yırttım kusum esımın mudurle yemege cıkıyormusuz
37 e kadar dewammmmııııı sen yoksa canımmmm7 miiiiii vayy sen erkencisin he ohhhh süpermiş bana nerden baksan 2 ay var
hadi yine iyisin:)
37 e kadar dewammmmııııı sen yoksa canımmmm
ee ben erken cıkıyorum canım ızıne sende cık sende yat ozaman :)ben 36 . haftamda cıkıcam tabı doktorada baglı ama 26 subat gıbı ızne cıkmayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?