2016 Mart Anneleri Goygoy :)

özel sektörün ne kadar acımasız ve bir bayan için ne kadar zor olduğunu çok iyi bliyorum.. en iyisi bile düşman başına. hergün şükrediyorum kamuya girebildiğim için.anne olduktan sonra özellikle büyük nimet kamuda çalışmak

kesınlıkle keske olabılse de gırsek kamuya ama cook zor tabı hakkımızda hayırlısı olsun ne dıyelım

ne güzel allah bizede nasip etsin inşallah canım ben taviz vermesem nolcak ki güldürme beni iş yeriyle alakalı bir durum yok zaten çok kurumsalız kişi diyelim amir diyelim anla işte

ne güzel allah bizede nasip etsin inşallah canım ben taviz vermesem nolcak ki güldürme beni iş yeriyle alakalı bir durum yok zaten çok kurumsalız kişi diyelim amir diyelim anla işte

anlıyorum.. tecrübe ettiğim için çok iyi anlıyorum hemde. Allah vicdan versin onlara, ne denşr ki başka

ay evet sağa yatıyorum alttan alttan vuruyo sanki anne dön der gibi sola yatıyorum soldan vuruyo nerde bu çocuk nappıo bilemedim neyse bugün öğrencem

kız sen yıne donuyorsun ben donmeye yeltendıgım gıbı baslıo donme sakın der gıbı

ben sanslıyım aynen kusum ya valla ıkı gundur 10 10 bucukda ıse gelıyorum ama ıslerımınde rahatlıgından ben teldende calısabılıyorum aksatsam ablamda bır muddet sonra kızar aksatmadıgımdan kaynaklanıo

ahhh ahh kim düşünür seni beni kuzum ben 15 dk geç geldim die istifa ediyordum biliyosun burnumdan getirdiler

cıddımısın kusum ya ne kadar ınsafsızlar he hamılesın sonucda ya benım arkadas kurumsal bır fırmada vallahı kontrollerıne hafta ıcı gıdıyormus hep muduru cıldırıo ben gıdemıyorum ablamla calısırken etık degıl bır kere ozele gıdıyorum hafta sonu gıtme sansım var dıe ne gerek var oda ona da hıc bısı demıolar el ısınde calısıo sans meselesı herhalde

evet calısan anneler ıcın oyle canım

bende 37 ye kadar zorlamayı düşünüyorum. bakalım dayanabilir miyim bilmiyorum ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…