2016 Mart Anneleri Goygoy :)

günaydın kızlarr bugün evde olunca uykunun dibine vurmuşum çocuğum aç bekler hemen kahvaltıya geçmem lazım
E Ekyzdn03 kolay gelsin canım
HAbibte kız maşallah paşana ne yedin ne içitin oranın havasından suyundan mı yoksa hayırlı yolculuklar şimdiden canım no panic

ben de bugün kızımı görmeye gidiyorummmmmm 32. hafta raporumuzu alacağız inşallah

hadı guzel haberlerle gel canım benım:):) calısabılır mı alacaksın sen?

Cok sagolun sekerlerrrrilk defa korkuyorumm.nazirem de 5 ayliktim.simdi 7.5 ayligimmm..korkum.ondan yaniii sabah olmasi iyi en azindan oglen turkuyede olacam
masallah canım ogluna, dikkat et kendine. Biseycik olmaz hayırlısıyla turkiye topraklarına ayak basarsın nihayet :))

ohh masallah sıze uyuyun tabe bız uyuyamıyoz hıc offf offff hadı bakalım guzel haberlerle gelırsınız ınsallah canım

hadı guzel haberlerle gel canım benım:):) calısabılır mı alacaksın sen?

ohh masallah sıze uyuyun tabe bız uyuyamıyoz hıc offf offff hadı bakalım guzel haberlerle gelırsınız ınsallah canım

inşallah kızlar. evet çalışabilir raporu alacağım 15 tatile kadar çalıştım mı benim için bitmiş demektir tatil dönüşü zaten 37 oluyoruz. 35 de izne başlamış olacağım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…