ee ben erken cıkıyorum canım ızıne sende cık sende yat ozaman :)
bende 37 ye kadar zorlamayı düşünüyorum. bakalım dayanabilir miyim bilmiyorum ama :)
neden canım bunun ucrtsız ıznı war emzırme ıznı war senelık ıznı war walla :)kusum erken cıkarsam erken ıse donmem gerekıcek ondan erken cıkmıyorum
kusum ben dun aksam yaptım ohhh yanina ufak biseyler tamamdiranam yemek ıptal olmus ne pısırcem derdı basladı yıne off
Amin teşekkür ederim sende tum bebek bekleyen annisler saglikla kucagimiza alalim yavrucuklarimizihosgeldın:):) sağlıkla kucagına alırsın ınsallah:):)
Amin teşekkür ederim canim insallah hepimiz yavrularimizi sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi. Toptan alinti yapamiom yeni uye oldum bilemedim. Simdi gecmisi okuyorum bi geri git bi ileri cep telefonundan ne zormus basim donduhosgeldın canım hayırlısıyla kucagınada alırsın ınsallah
Hosbuldumhosgeldinnnn
neden canım bunun ucrtsız ıznı war emzırme ıznı war senelık ıznı war walla :)
Istersen kopya verebilirim
Amin teşekkür ederim canim insallah hepimiz yavrularimizi sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi. Toptan alinti yapamiom yeni uye oldum bilemedim. Simdi gecmisi okuyorum bi geri git bi ileri cep telefonundan ne zormus basim dondu
sorun olmazsa doğurmazsam evet canım :)37 e kadar dewammmmııııı sen yoksa canımmmm
beni yaşlandırın şey ne pişircemmmm kabus gibi yaa ama bugün rahatım neden mii dün akşam yemeğinden sonra bu akşamın yemeğini yaptım :)olur valla ozeldende yazabılırısn canları cekmesın
beni yaşlandırın şey ne pişircemmmm kabus gibi yaa ama bugün rahatım neden mii dün akşam yemeğinden sonra bu akşamın yemeğini yaptım :)
beni yaşlandırın şey ne pişircemmmm kabus gibi yaa ama bugün rahatım neden mii dün akşam yemeğinden sonra bu akşamın yemeğini yaptım :)
nerde kaldı hamaratlık bakma dün bi gaza geldim bugünü düşündüm çok yoğun olcağımı tahmin ettim bi çırpıda yapıverdim :)hamarat arkadasım benım bende eskıden aksamdan yapardımda sımdı eve gıdınce bugununkını zor yapıom
nerde kaldı hamaratlık bakma dün bi gaza geldim bugünü düşündüm çok yoğun olcağımı tahmin ettim bi çırpıda yapıverdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?