Pazar sabahiiiii...cok aci bir haber aldim.forumdan bir arkadasimin suan agliyorumm..Kuzu nezaman qeliosun Türkiye'ye ?
Bak yinede geliyorummm yazacaksin isteeee..bızde sana yazmıycaz ıste o zaman hıhhh
Hayırdır canım?Pazar sabahiiiii...cok aci bir haber aldim.forumdan bir arkadasimin suan agliyorumm..
Bosver tatlimmmm..siz bana dua edin hayirlisiylaaa ucaktan ineyimmmHayırdır canım?
İnşallah canım saqlıklı sıhhatli qelin inşallahBosver tatlimmmm..siz bana dua edin hayirlisiylaaa ucaktan ineyimmm
Sagolll canimm.benimmmm..allah hepimizi.korusun bebislerimizi deİnşallah canım saqlıklı sıhhatli qelin inşallah
Merhaba mart anneleri bende mart annesi olacagim inşallah hep takip ediyordum. Yeni üye oldum siteye.
Arkadas gezmelerindeyimm pek ugrayamiyorumm.buralaraaaa aklimdasijiz turkiyede surekli yazacam.söz artik duzenimi kuracammm hayirlisiyla
Oglumu gordummm..cok sukur hersey iyi raporumu da aldimmm..ama bebisim.biraz tombis 1.700 gram..kilo.almamiisim.ben diyete devam
Dua edin neolir hayirlosiylaaa.ucaktan iniyimm korkmaya basladim..
ohhh ne guzel canım masallah pasamızada:):)Oglumu gordummm..cok sukur hersey iyi raporumu da aldimmm..ama bebisim.biraz tombis 1.700 gram..kilo.almamiisim.ben diyete devam
kız bırr sey olmaz kara gozlu kızını da korkutacaksın ucak yanı bu dk da kac ucak kalkıyor hıc bır sey olmazBosver tatlimmmm..siz bana dua edin hayirlisiylaaa ucaktan ineyimmm
hosgeldinnnnMerhaba mart anneleri bende mart annesi olacagim inşallah hep takip ediyordum. Yeni üye oldum siteye.
oyyy maşallah oğluşuna kuzum.. iyi yolculuların olsun stres yapma hoooppp türkiyedesin no panikBoylee kilo.almaya devam ederse oglumm sezeryan olacammm masallahnormal dogursam.parcalar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?