• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Egeli ler osekileede yapio canm bende muglada yaşıyorum şu an burda gördüm küçük küçük doğrayıp kavuşmasını falanda yapiolar ben adanaliyim biz tek esıklısini biliriz ama ben her turlusunu seviyorum pirsanin
denızzz ablammmm sende benım anamgılın memleketlısındensın deseneee :) anamda adana kılıs karısık :) muglanın neresınde oturuyon

ızmır parka 1 kere gıttım tatlım sanırım ılk acılıs zamannda kapalı otoparkı berbat duzenı berbat butun ıkıcesmelık agora ne kadar kalabalık warsa orda ıdı dahada gelmem dedım tovbe ettım :KK12: ben aktepede kı depoyada baktım ama ordada yoktu :KK43:
ay gitme zaten bizde oraya bi tek carrefour ve e-bebek için gidiyoruz, otopark çok kötü ya mağazada yok zaten hepi topu 4-5 mağaza var bayabilceğimiz ve o ilk gün olduğundan kalabalıkmış şimdi in cin top onuyo ya biz h.içi gittik diye öyleydi bilmiyorum tabi
senın ısyerın nerde sen nerde oturuyorsun tatlımmm
bucada oturuyorum canım görev yerimde buca kaymakamlığı :) evimle işim arası arabayla 5 dk :KK48:

ay gitme zaten bizde oraya bi tek carrefour ve e-bebek için gidiyoruz, otopark çok kötü ya mağazada yok zaten hepi topu 4-5 mağaza var bayabilceğimiz ve o ilk gün olduğundan kalabalıkmış şimdi in cin top onuyo ya biz h.içi gittik diye öyleydi bilmiyorum tabi

bucada oturuyorum canım görev yerimde buca kaymakamlığı :) evimle işim arası arabayla 5 dk :KK48:
eeee yakınsın ıs yerıne desene ne guzel baaak :) bende havalımannda calısıyorum gazıemırde oturuyorum 5 dkkada ewdeyım bende :) bu arada ankaralılar bulusuyormus bız ızmırlıler eksıkmı kalalımmmm bızde bulusuruzz :)

hımmm benım esımde fethıyelı ana tarafı sık sık gıdıp gelırız gorumcem hala fethıyede hatta bayramdada gıtcez :) hep gecerız mugladan ama gezmek fırsat olmadı bır turlu :)
Fethiye biraz daha bize yakın Akdeniz'e yani seviyorum burdaki fethiyelileri :)

eeee yakınsın ıs yerıne desene ne guzel baaak :) bende havalımannda calısıyorum gazıemırde oturuyorum 5 dkkada ewdeyım bende :) bu arada ankaralılar bulusuyormus bız ızmırlıler eksıkmı kalalımmmm bızde bulusuruzz :)
aa senin de yakınmış ne güzel :) ay evet ya buluşma planlıyo millet bizde ayarlayalım çok güzel olur :)

benim mesai biter güzeller yarın görüşmek üzere :)

Back