- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
:) ben nazlamam onu erkek gibi büyüsün oğluş :)bende
Of öyle deme benim eşim çok nazlı annesi çok üstüne titremiş ayyy hiç çekilmiyor bana yaptığında
ben dayanamadım lavaboda çektim işyerinde :)Ayy çok şeker akşamda ben çekicem :)kusummelek
İyi yapmışsın kuzum...ben dayanamadım lavaboda çektim işyerinde :)
Geçmiş olsun canım sende yat dinlen koru bebeqini istersen qit tabi bana kalsa bende qiderim görmeye herqün :)Selam arkadaslar bugun kontrole gittim bir kac gundur kasik agrilarim vardi. Cok sukur bebegim iyimis ama benim yatip dinlenmem kendimi yormamam gerekiyormus. Magnezyuma ve diger ilaclara devam. Bebegimin cinsiyeti de kesinlesti erkek. 190 gram ve 20 cm. Haftaya baska doktordan randevum vardi erkene alamadigim icin bugun baskasina geldim. Acaba diger randevumu erteletsem mi yoksa onada gitsem mi? Bana kalsa bebegimi gormeye hergun giderim aslinda
Acaba 1 hafta erteletsem mi bilemedim aman gidim nolcakki hatta 1 hafta sonra tekrar kontrole gidim hergun gidimGeçmiş olsun canım sende yat dinlen koru bebeqini istersen qit tabi bana kalsa bende qiderim görmeye herqün :)
Kuzum bende kilolu hamile kaldım eminimkı dahada alıcam takma veririz :)
bebiş doğsun sonra vercen zaten peşinde koşarken no problem
yaaa çok tatlı minnakkkkk maşallaaahhhBunlar da Bizden göbek
Abartma kız :)Acaba 1 hafta erteletsem mi bilemedim aman gidim nolcakki hatta 1 hafta sonra tekrar kontrole gidim hergun gidim
Demi bizde böle oynuycaz vericez kiloları ohh :)ahahaha ıkona bayıldım nesem yerıne geldı
ayneneheheheh buda bızden yasasın
aboovv zaten zayıfım diye söyleniyodu millet şimcik daha beter olurmuşumaynen kusum peslerınde koscaz durcaz sen kesın dal gıbı olcan zaten
aynensabah kalkınca daha küçük oluyor da sonra ye iç şişiyo :)
aboovv zaten zayıfım diye söyleniyodu millet şimcik daha beter olurmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?