- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
aynen kayboluyo sanki bir anda:)benımde aynen oyle sabahları kalkıyorum nereye gıttı bu cocuk dıye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen kayboluyo sanki bir anda:)benımde aynen oyle sabahları kalkıyorum nereye gıttı bu cocuk dıye
maşallah cnm hayırlı evlat olsun oğlun İnşallah..Dinlen canım tabi doktor ne dediyse yapmak lazım..Selam arkadaslar bugun kontrole gittim bir kac gundur kasik agrilarim vardi. Cok sukur bebegim iyimis ama benim yatip dinlenmem kendimi yormamam gerekiyormus. Magnezyuma ve diger ilaclara devam. Bebegimin cinsiyeti de kesinlesti erkek. 190 gram ve 20 cm. Haftaya baska doktordan randevum vardi erkene alamadigim icin bugun baskasina geldim. Acaba diger randevumu erteletsem mi yoksa onada gitsem mi? Bana kalsa bebegimi gormeye hergun giderim aslinda
Çok hoş ya aynen bende istiyorum :)kızlar ogluma alcam bırtane bundan nasıl kocıs sınır olsun
çok tatlııı....kızlar ogluma alcam bırtane bundan nasıl kocıs sınır olsun
Çok hoş ya aynen bende istiyorum :)
ciciş yakızlar ogluma alcam bırtane bundan nasıl kocıs sınır olsun
Saol canım benim..bebekcaddesınde canım
kızlar arkadaş mesaj attı meryem ana eli otu diye bi ot varmış doğumu kolaylaştırıyormuş bilen duyanınız var mı
haha :) çok tatlı bu yaa ben de isterimkızlar ogluma alcam bırtane bundan nasıl kocıs sınır olsun
haha :) çok tatlı bu yaa ben de isterim
sen dal gıbı olcen kızım benden solemesı okadar cocuga anca yanı ne yesen erıtırsın daha ne ıstıyorsun
haha çok iyimiş yakızlar ogluma alcam bırtane bundan nasıl kocıs sınır olsun
Ben bunu duydum canım ama nerden temin edicezDoğumu Kolaylaştırmak İçin;
Sanırım bu da doğuma giderken, sancınız/suyunuz geldiğinde hemen suya koyuluyormuş ve anne adayı o sudan birazcık içiyormuş.
Ama içse de suyu bitmemeli sanırım koyduğunuz camda...
Ve o ot açıldıkça anne adayının rahmi de açılıyormuş ve doğumu kolay oluyormuş...
Okuduğuma göre de doğum bitince, hemen evdeki kişi bu bitkiyi sudan çıkarmalıymış ki rahim kendini toparlasın diye..
diye yazıyor bi topikte kullananlarda onaylıyor doğumu kolaylaştırdığını
topiğin linki:
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-639219.html
An itibariyla kizimin elbisesi başlandı babanesi tarafından
ya yeeriiimmm çok tatlı bişi buuuAn itibariyla kizimin elbisesi başlandı babanesi tarafından
Ayy inşallah canım yaaa yerimmmmmm ben onuuuenemm elbısesını yesınler ıcınde fındıkla gormek lazım o elbıseyı annesı