Yaaa çok güzel modeller war internet te ama bizde marifet yokya yeeriiimmm çok tatlı bişi buuu
valla bende bilmiyorum ki cnım ondan sordum size bilgisi olan var mı diyeBen bunu duydum canım ama nerden temin edicez
yaaa ama çok tattlıııı sağlıkla giysinnn kızınnnAn itibariyla kizimin elbisesi başlandı babanesi tarafından
Ben yine doldurdum bebekcaddesinden kuzum :)oo daha neler var bebek caddesınde canım
Ben yine doldurdum bebekcaddesinden kuzum :)
Tamamdır canım qelince bakar yazarım pazartesi salı qelir heralde...canım alınca bak kalıtesınede bızede sole gercı guzel cıkıyormus ama
Afiyet olsun canımmm herkese iyi akşamlar öpüldünüzzzz kızlarrrr bende kaçtmmKızlar benim mesai bitti biz annaneye qidioruz ohh annem döktürmüştür şimdi yarın qörüşürüz öptüm sizi
Kızlar benim mesai bitti biz annaneye qidioruz ohh annem döktürmüştür şimdi yarın qörüşürüz öptüm sizi
(( afiyet olsun iyi akşamlar ben hastayım bi çorba yapacak annem bilem yok gidin siz gidin
ay ben yine uyudum uyandım geldim
Gec oldu tatlimm kusura bakmaaa...cok yogundum bugun giremedimm buralara...allah hayirlisiyla.kucagina almayi nasip etsin cok zor gunler gecirdin bebesini saglikli kucagina alirsun insallah aklimdasin inankiBen iyim sukur canım dün kontorolumuz vardı bebekte gayet iyiymiş onu iyi görünce tüm yasadikladiklarimi unutuyurum bende doğuma kadar kustum evet berbat bişey ama allhin izniyle kucana aldinmi unutacak sin herseyi bunda hiç ne bulantı ne kusma olmadı ama benimde derdim bir ayrıydi biliyorsunuz allh buyuk yolu yaraladık insalhh
Ayy maşallah ne qüzel uyuyo öle ya :) Çok sevindim canım qözünaydınGünaydın kızlarrr. Dün kontrole gittim. Detaylı ultrason yaptı. Çok şükür herşey yolunda.
Veee Son fotomuzzzzz...
günaydın canım....maşallahhhh diyelim ozaman.....Günaydın kızlarrr. Dün kontrole gittim. Detaylı ultrason yaptı. Çok şükür herşey yolunda.
Veee Son fotomuzzzzz...
günaydın canımmmm....Bu arada Günaydın Ciciş Tatlı Annişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?