2016 Mart Anneleri Goygoy :)

yok bende cok almadım da ben evlendıkden sonra aldım once onları vermem lazım artıs oglusumun pesınde kosarken verırım herhalde

ben hıc rahatlamadım kusum ben cok sıskoyum sanırım
kızım saçmalama bak E Ekyzdn03 cim ne güzel açıklamış herkesin bünyesi farklı herkesin hamile kaldığı kilo farklı lütfen böyle düşünmezmisin kızarım hee
Sanırım ben bıraz fazla siskinim bu sabah ama kilom düşük göbek büyük nasıl is
maşallah canım benim :) sen bi de bana bak kilo 49 göbek 6 aylık resmen ne kolda ne bacaklarda bişi var ama aldığım kilolar nerde anlamadım yakında öne doğru eğim olacak bende

verıcem kızım ben o kg ları hihi unıversıtede de almısdım 6 ayda verdım ama kocam kg aldırdı evlenınce evlendıgımde 54 kg falandım

verıcem kızım ben o kg ları hihi unıversıtede de almısdım 6 ayda verdım ama kocam kg aldırdı evlenınce evlendıgımde 54 kg falandım
Kuzum bende kilolu hamile kaldım eminimkı dahada alıcam takma veririz :)

Biliosun seninle az zamanımız qeçmedi kuzum bizim qruptan bi şeyma kaldı ya en kısa zamanda onunda olsun inşallah üzülüyorum
İnşallah canım bende çok üzülüyorum..Bilmez miyim 8 ayımız nasıl geçti yaşayan daha iyi biliyor, ama geçecek İnşallah onun hamiş olduğu zman da gelecek..

İnşallah canım bende çok üzülüyorum..Bilmez miyim 8 ayımız nasıl geçti yaşayan daha iyi biliyor, ama geçecek İnşallah onun hamiş olduğu zman da gelecek..
Amin canım ya bilmezmiyim inşallah en kısa zamanda onunda haberini alırız ..

ay üst mesajda bende yazmışım hey allahım bendeee çokkk sevdimm en çok anne olmayı sevdim hattaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…