- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
peki anlaştık
gitcem de işte daha 2 haftam var aşıya gidince gitcem..Aldım canım eee git sende aile hekimliği ne canım
Kesinlikle çok qüzel bi duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallahpeki anlaştıkTabi dayanabilirsek söyleyince bile içim gidiyor ayy anne olmak ne güzel birşey..
ayyyy yerimmm onlarıdaa nazlarınıdaaaaa minnoşlarrrrrrrNazlı olcaklar demekki bıdıklar teyzesi
İnşallah canım..Bizlere de acılarını göstermesinKesinlikle çok qüzel bi duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah
hadi sizinkiler kız da naz yapıyo..benim oğlana noluyo acabaayyyy yerimmm onlarıdaa nazlarınıdaaaaa minnoşlarrrrrrr
Başka bişey giyemiyorum ama olmuyo diğer esyalarimmmmbende hamiş pant giyince kocaman göbegim oluyo
kuzum öyle düsünmemek gerek herkesin fiziksel özellikler karın yapısı birbirinden farklı ve hamile kaldıgında nasıl oldugunda cok önemli mesela ben zayıftım siz kilo almamıssınız diyosunuz ama cevremdekiler oo ecem belli oluyo artık diyo
kızım saçmalama bak E Ekyzdn03 cim ne güzel açıklamış herkesin bünyesi farklı herkesin hamile kaldığı kilo farklı lütfen böyle düşünmezmisin kızarım heeben hıc rahatlamadım kusum ben cok sıskoyum sanırım
maşallah canım benim :) sen bi de bana bak kilo 49 göbek 6 aylık resmen ne kolda ne bacaklarda bişi var ama aldığım kilolar nerde anlamadımSanırım ben bıraz fazla siskinim bu sabah ama kilom düşük göbek büyük nasıl is
Biliosun seninle az zamanımız qeçmedi kuzum bizim qruptan bi şeyma kaldı ya en kısa zamanda onunda olsun inşallah üzülüyorumgitcem de işte daha 2 haftam var aşıya gidince gitcem..
Başka bişey giyemiyorum ama olmuyo diğer esyalarimmmm
Amin canım inşallah..İnşallah canım..Bizlere de acılarını göstermesin
kızım saçmalama bak E Ekyzdn03 cim ne güzel açıklamış herkesin bünyesi farklı herkesin hamile kaldığı kilo farklı lütfen böyle düşünmezmisin kızarım hee
maşallah canım benim :) sen bi de bana bak kilo 49 göbek 6 aylık resmen ne kolda ne bacaklarda bişi var ama aldığım kilolar nerde anlamadımyakında öne doğru eğim olacak bende
Kuzum bende kilolu hamile kaldım eminimkı dahada alıcam takma veririz :)verıcem kızım ben o kg ları hihi unıversıtede de almısdım 6 ayda verdım ama kocam kg aldırdı evlenınce evlendıgımde 54 kg falandım
İnşallah canım bende çok üzülüyorum..Bilmez miyim 8 ayımız nasıl geçtiBiliosun seninle az zamanımız qeçmedi kuzum bizim qruptan bi şeyma kaldı ya en kısa zamanda onunda olsun inşallah üzülüyorum
bebiş doğsun sonra vercen zaten peşinde koşarken no problemverıcem kızım ben o kg ları hihi unıversıtede de almısdım 6 ayda verdım ama kocam kg aldırdı evlenınce evlendıgımde 54 kg falandım
Amin canım ya bilmezmiyim inşallah en kısa zamanda onunda haberini alırız ..İnşallah canım bende çok üzülüyorum..Bilmez miyim 8 ayımız nasıl geçtiyaşayan daha iyi biliyor, ama geçecek İnşallah onun hamiş olduğu zman da gelecek..
İnşallah canım..Amin canım ya bilmezmiyim inşallah en kısa zamanda onunda haberini alırız ..
bendepeki anlaştıkTabi dayanabilirsek söyleyince bile içim gidiyor ayy anne olmak ne güzel birşey..
Of öyle deme benim eşim çok nazlı annesi çok üstüne titremiş ayyy hiç çekilmiyor bana yaptığındahadi sizinkiler kız da naz yapıyo..benim oğlana noluyo acabaerkek adam naz mı yaparmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?