- 25 Şubat 2013
- 3.130
- 935
- 123
haha ablan beni de işe alsa yaaaaaaa gunaydınn canım
dımı ne rahat valla ben halımden cok memnunum eleman acıgı olursa bılgı verırım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haha ablan beni de işe alsa yaaaaaaa gunaydınn canım
aynı marka mı almıştı canım? yandan cırtlı sanki bu.ayy cok seker olur kusum ablamda yegenıme almısdı ama gıydırmesı cok kullanıslı degıl haberın olsun unısex onlar zaten
sende alıskanlık oldu bak demedı deme
çok gıcıksın ama :) ben 6 da kalkıyorum yaaaaGunaaaydin, su an yataktan bildiriyorum. Sicacik disarida hava buzz hic cikasim yok calisan annelere ithafeeen :))))))))))))
aynı marka mı almıştı canım? yandan cırtlı sanki bu.
valla ben su an eve yetısemıyorum canım bırde cocuk oldugunda nasıl olacak hıc bılmıyorumkızlar gercekten çalısan anne olmak zor
Gunaaaydin, su an yataktan bildiriyorum. Sicacik disarida hava buzz hic cikasim yok calisan annelere ithafeeen :))))))))))))
ben de hiç bilmiyorum ne yapcazvalla ben su an eve yetısemıyorum canım bırde cocuk oldugunda nasıl olacak hıc bılmıyorum
iyi o zaman kasma kendini :)aynen kusum ya sorma allahdan oda dıyor normal ben 10 da gelıyordum hamıleyken dıye bende 9 ceyrekde falan geldım
alayım bari:) ilk eşyası o olcak o zaman :)ben ilk maviyi görmüştüm o kadar kız istememe ragmen beni gören erkek diyordu o yuzden mavi hala içimde kaldı yani onuda görümceme alıyım diyorum oda hamiş aramızda 1 ay var o şubatta :) bence kaçırma al canım
iyi o zaman kasma kendini :)
geçmiş olsun canım:) hiç bilmiyorum canım ben ama geçer çok sürmez herhalde..2 haftam var daha benim..Ben bugun aşımı oldum kızlar hiç acımadı ama şimdi çok ağrıyor kaç güne geçer bilen varmı
oluyo canım olma mıyok hıc kasmıyorum kusum bellı olmuyor mu
hahaha burdan kk ya sesleniyoruz bize yeni smileler lazımha haaa aynen pıslık dıyorum o kadar yanı tukuren smile arıyorum sımdı
geçmiş olsun canım bende 9 da oldum aşımı bugün, hemen mi girdi ağrı benim şu an bişi yok dahaBen bugun aşımı oldum kızlar hiç acımadı ama şimdi çok ağrıyor kaç güne geçer bilen varmı
İnşallah canım hemşirede bir iki gün ağrır kolun dedi ama bakalım artık =)geçmiş olsun canım:) hiç bilmiyorum canım ben ama geçer çok sürmez herhalde..2 haftam var daha benim..
ne aşısı oldun canımBen bugun aşımı oldum kızlar hiç acımadı ama şimdi çok ağrıyor kaç güne geçer bilen varmı
sanırım bende alacam mavisini beğendim polar gibimi acaba yaa bilemedim mrvcecealayım bari:) ilk eşyası o olcak o zaman :)