• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar gunaydın yıne ıse gec kaldım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK20: napcaz bole bılmıyorum ablamda gec kalmıs allahdan bugun

Günaydddıııınnnn :KK49: aşısını vurdurmuş ara kontroller için kanını vermiş bir ikiz anası geldi :KK76::KK76: delik deşik oldum yeminle azcık ağrı yapabilir dedi hemşire ama şu an için bir sıkıntımız yok :nazar:

gecmıs olsun kuzum ogluslar ıyı olsunda bısı olmaz gel opim ben gecsın :KK68:

inşallah cnm bende mavisini mi alsam ki:)
ben ilk maviyi görmüştüm o kadar kız istememe ragmen beni gören erkek diyordu o yuzden mavi hala içimde kaldı yani onuda görümceme alıyım diyorum oda hamiş aramızda 1 ay var o şubatta :) bence kaçırma al canım

sabah evden çıktım....tam otobüs durağına giderken yan apartmanın bahçesinde köpekleri var...hep bahçede dururdu bugün dışarıya doğru bağlamışlar...aman Allah ım nasıl bir saldırganlık öyle...bağlı olmasa bi anda tepeme çıkardı okadar yani.....önünden geçmeye çalıştım ama nasıl bi havlama ve hırlama...tabi bende daha önce bi köpek tarafından ısırıldığım için korku aldı başını gitti....bende severim hayvanları ama....böyle saldırgan olanları değil.....tabi bende bebikimde korktuk doğal olarak....ondan sonra bana bi tekme attı kuzucuğum....
senı kormak ıstemıstır annesı :):)

Günaydddıııınnnn :KK49: aşısını vurdurmuş ara kontroller için kanını vermiş bir ikiz anası geldi :KK76::KK76: delik deşik oldum yeminle azcık ağrı yapabilir dedi hemşire ama şu an için bir sıkıntımız yok :nazar:
ohh cok sevındım canım benım hadı bununla gecmıs olsun:):)

Back