• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Günaydddıııınnnn :KK49: aşısını vurdurmuş ara kontroller için kanını vermiş bir ikiz anası geldi :KK76::KK76: delik deşik oldum yeminle azcık ağrı yapabilir dedi hemşire ama şu an için bir sıkıntımız yok :nazar:

Günaydddıııınnnn :KK49: aşısını vurdurmuş ara kontroller için kanını vermiş bir ikiz anası geldi :KK76::KK76: delik deşik oldum yeminle azcık ağrı yapabilir dedi hemşire ama şu an için bir sıkıntımız yok :nazar:
günaydınnn geçmiş olsunn canımm atlattın sıra bizde

ohhh maşallahhh...olsun annesi doğunca hepsini unutursun

Kizlar bi sorum olacak 16.haftam biti .decavit kullaniyordum.doktor demir calsiyum ve magnezyum ilaclarini yazdi decaviti bitir devam etme dedi.demir hapi ile decavite devam edenler var daha onceki doktorda hamileligin sonuna kadar decavit kulanacaksin demisti sizler ne kullaniyorsunz nasil yapayim
valla canım benım doktorumda ara ara degıstırıyor ne derse onu yapıyorum ben :)

Back