- 17 Eylül 2015
- 327
- 144
- 18
oh ohhhh bizim yerimizede yatttGunaaaydin, su an yataktan bildiriyorum. Sicacik disarida hava buzz hic cikasim yok calisan annelere ithafeeen :))))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh ohhhh bizim yerimizede yatttGunaaaydin, su an yataktan bildiriyorum. Sicacik disarida hava buzz hic cikasim yok calisan annelere ithafeeen :))))))))))))
bak bak sennn...bizde sabahın köründe işe gelelim........Gunaaaydin, su an yataktan bildiriyorum. Sicacik disarida hava buzz hic cikasim yok calisan annelere ithafeeen :))))))))))))
ben yapacağımı biliyorum ama bi kere uyarırım ikinciye şikayet ederim alır giderler....sabah aklım çıktı vallahi....bir daha olmaz İnşallah söyleyin içeri koysunlar çok vahşi oluyo o köpekler sesi bile korkutuyo insanı yani..
Gunaydin Canim yazık ya fazla ağır geldi bu kiyamamm icim sizladı offf ya hafta sonuna az kaldı kızlar üzülmeyin ☺Gunaaaydin, su an yataktan bildiriyorum. Sicacik disarida hava buzz hic cikasim yok calisan annelere ithafeeen :))))))))))))
Ay aldım gittigüzel canım alabilirsin battaniye sürekli gerek olur bence..
günaydınnn geçmiş olsunn canımm atlattın sıra bizdeGünaydddıııınnnn aşısını vurdurmuş ara kontroller için kanını vermiş bir ikiz anası geldi delik deşik oldum yeminle azcık ağrı yapabilir dedi hemşire ama şu an için bir sıkıntımız yok
ben açamadım resmi işyerinde kısıtlı internette.....oh ohhhh bizim yerimizede yattt
ohhh maşallahhh...olsun annesi doğunca hepsini unutursunGünaydddıııınnnn aşısını vurdurmuş ara kontroller için kanını vermiş bir ikiz anası geldi delik deşik oldum yeminle azcık ağrı yapabilir dedi hemşire ama şu an için bir sıkıntımız yok
dimiii adalet değillll hamilelerrr butun gun yatsın benceeebak bak sennn...bizde sabahın köründe işe gelelim........
canım english home bulutlu battaniye pembesi ama maviyede vuruldumben açamadım resmi işyerinde kısıtlı internette.....
aynennn hamilelere ücretli doğuma kadar izin istiyoruzzzzzzz.............dimiii adalet değillll hamilelerrr butun gun yatsın benceee
çarşıya çıkınca bakınayım bari....canım english home bulutlu battaniye pembesi ama maviyede vuruldum
bende bi blogda görmüştüm teee ne zaman cinsiyet belli olmayınca alınmadı kalmıştı şimdide kargo bedava olunca alıyım dedim.çarşıya çıkınca bakınayım bari....
napsak koca karınlarımızla toplaşıp yuruyuse mi geçsek eylem mi yapsak kiii.aynennn hamilelere ücretli doğuma kadar izin istiyoruzzzzzzz.............
hayırlı olsun :)Ay aldım gitti
sağol kuzumm cümlemize özenip alıyoruz sağlıkla kullanmak nasip olsun minnoşlarımızaaaaahayırlı olsun :)
adres ver hemen yollayalım canım hamıle dayanısmasıay yogunluktan yazamadım maşallah baklavalar hhelvalar mantılarrr noluyo ayollll helva istedi bak canımmm
valla canım benım doktorumda ara ara degıstırıyor ne derse onu yapıyorum ben :)Kizlar bi sorum olacak 16.haftam biti .decavit kullaniyordum.doktor demir calsiyum ve magnezyum ilaclarini yazdi decaviti bitir devam etme dedi.demir hapi ile decavite devam edenler var daha onceki doktorda hamileligin sonuna kadar decavit kulanacaksin demisti sizler ne kullaniyorsunz nasil yapayim
inşallah cnm bende mavisini mi alsam ki:)sağol kuzumm cümlemize özenip alıyoruz sağlıkla kullanmak nasip olsun minnoşlarımızaaaaa